Плацежная сістэма Piastrix
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
13 January 2024
ад
gans2115
|
626 Адказаў
|
20,880 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@lariska78 так я памятаю гэты перыяд і мне ў дзень па некалькі разоў у тг прапаноўвалі зарабіць на гэтым і тут хлопцы прапаноўвалі, пасля гэтага практычна праз раз плацёж, пераклад ішоў на ручную праверку ты правы, але час прайшоў пасля гэтага ні разу не было такога, але хз можа сб нешта заподозріла і або яшчэ чаго, самае галоўнае праверыў, прыйшлі, паступілі сродкі 2,5 гадзіны прайшло з моманту перакладу.
Дзякуй вялікі за інфу, рэкамендацыю выкарыстоўваць FK Wallet, прыгляджуся да гэтай плацёжкі.
@pokerface ….” пераклад уходзіў на ручную праверку, ты правы,”…
ты правы ці правА, сорри калі што, вы правы! ), а то гляджу нік @ лариска) па аве не зразумець, удачы вам! )
@dimagrig не разабраліся раней, грошы прыйшлі, 2,5 гадзіны прыйшлося пачакаць, усё ок.
@pokerface бро, глянь асабістку, я там напісаў табе.
Зараз вельмі доўга выводзяць, лепш рабіць дэпазіты праз bybit.
@irina1985 ты ведаеш, што пиастрикс паходу польская плацежка? Яны вельмі пачалі блакаваць аккі. Бывае без прычыны.
@pokerface так пісалі па 10 раз у дзень, прапаноўвалі зарабіць)
@godweles888 таксама чуў, што польская. Але ў сябе праблем пакуль не назіраў, чаго б і ў далейшым хацеў. Ібо часам вельмі выручвае, у многія казіно менавіта з піастрыкса зроблены дэпазіты. Ды, комса ёсць пры перакладзе, але куды цяпер без яе.
пиастрикс карыстаюся ўжо шмат гадоў, у апошні час папаўняў толькі праз пераклад на нумар тэлефона – але пачаліся праблемы, калі робіш пераклад больш за 1000 рублёў, усё вісіць – пісаў у саппорт, кажу, роблю папаўненне праз нумар тэлефона, кажуць, мы не бачым плацяжу, скінуў усе скрыншоты, усе pdf не бачаць, можа з-за таго што піастрикс абузілі праз вфеки пераклады, у выніку запісаў відэа з кабінета, праз – юмани перавёў – пасля запісу відэа паказаў, што рабіў пераклад у такі час, усе паглядзелі, залічылі, калі пераклад менш за 1000 рублёў, прыходзіць нармальна.
@oktan
Тое самае, скідваю ў pdf – хутка налічваюць.
хто-небудзь нядаўна выводзіў на карту па СБП? вам ад чалавека прыходзяць грошы ці ад конторы (ООО)?
Плацёжка вельмі змянілася, вядома. Цяпер як бы ўсё прасцей стала і папаўняць, і выводзіць. Шмат спосабаў, цяпер нават на тэлефон можна пакласці і мінімум ад 100р.
Сёння спрабаваў папоўніць кашалёк на тысячу праз “спб маленькие суммы” і пераклад на “рахунак мабільнага тэлефона”. Каля гадзіны патраціў на гэта, але вольных рэквізітаў так і не знайшлося.. Хацеў на Лігу чэмпіёнаў паставіць стаўку без рызыкі, не судба паходу)
Дык разрэкламавалі тыпу “бяспечная здзелка” заўсёды ёсць, апроч звычайнага папаўнення, вынік як звычайна, таксама не раз спрабаваў і кінуў гэтую справу, цяпер толькі праз сваіх калі прыпеча.
@pokerface таксама карыстаюся FK Wallet ужо шмат гадоў, усё норм, праблем не назіралася, у адрозненне ад піастры )
@alex777pletnev дзесьці задаваў пытанне, у якойсьці тэме, не магу знайсці, адказалі ці не ў выніку! Дазвольце яшчэ раз спытаць. Вось гэты FK Wallet, ён папаўняецца з карты? І яшчэ, папаўняючы з карты, калі можна, ці ёсьць розьніца паміж чужой і сваёй, напрыклад, з карты жонкі магу на свой FK Wallet? Ну і адпаведна вывад, магу я на чужыя карты скідаць?
Заўважыў такую фігу ў апошні час, нават не памятаю, можа не звяртаў увагу, раней было так жа, вось пры вывадзе на карту з піастраў звычайна апошнім часам грошы хутка прыходзяць, а часцей імгненна, але як ноччу выводзіш, завіснуць да наступнага дня, дакладней да раніцы, прыкладна да 10-11 гадзін. Яны што, уручную выводзяць ці што! Тады як бывае імгненна прыходзяць 🤷♂️. Можа таймінг проставілі, вядома….
У іх заўсёды па-рознаму бывае часам. То на карту, то на нумар мабільнага могуць і часткамі адпраўляць.
Але дэпы і вывады ў казіно імгненна, гэта радуе ў піастрыксе.
@chag ну час вываду з казіно на піастрыкс больш залежыць ад самога казіно, у астатнім згодзен.
@gans2115 добрае пытанне, таксама цікавая гэтая інфармацыя, пакуль яшчэ не стаў FK Wallet карыстацца, вось у піастрыксе гэта ўсё можна, хоць у падтрымцы кажуць, што папаўненні і вывады з карт на карты толькі на дадзеныя, зарэгістраваныя ў піастрыксе, але хз, столькі гадоў ужо і папаўняю і вывожу з іншых карт, праблем пакуль што не было, спадзяюся і не будзе.
@pokerface праблем пакуль не было ні ў піастрыкс, ні ў фквалет….
@gans2115 Прывітанне! Ты што, да ўсё яшчэ карыстаешся Піастрай? Гэта ж зусім незручна, і ў іх цяпер шмат чарнухі, банкі такое не любяць.
@goldking вядома карыстаюся, яна мне вельмі зручная. Я ўсім карыстаюся: крыптаю, карткай і піастрай, у залежнасці ад таго дзе з чым і ў якой сітуацыі:)))
Мяне яшчэ Піастра вельмі цікавіць не толькі ў тэме казіно… Спадзяюся, з ёй усё будзе добра як мага даўжэй! Класны, так сказаць, перавальным пункт :)))) Як у ААЭ і Катары аэрапорты, таксама перавальныя:))) Па Азіі ляцець, ды і не толькі, з вялікай верагоднасцю прыйдзецца менавіта праз іх ляцець, так і тут з картамі – шмат чаго праз Піастру:))) падрабязна апісваць не буду, гэта прама трэба палец стачыць, каб усё напісаць, ды і не ў тэме будзе….
@gans2115 Папаўненні ёсць з карт, але я заўсёды папаўняю праз СБП там па QR-кодзе можна з любой карты ад 500р., ну і вывады ёсць па СБП ад 125р. Увогуле, камісіі не вялікія ў прынцыпе, няма розніцы на чыю карту !!) Але часам бываюць затрымкі з вывадамі, думаю як і ўсюды ) А так усё норм !) І галоўнае прыставы не дабяруцца туды )))
глядзіце хто-небудзь пліз, у вас чат на сайце адкрываецца? націскаю і нічога не адбываецца тупа