Плацежная сістэма Piastrix
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
13 January 2024
ад
gans2115
|
626 Адказаў
|
20,879 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@babay29
паглядзеў – адкрываецца чат
Вось сёння заўважыў, што з Юмани Піастрикс ужо нельга папоўніць перакладам на нумар тэлефона, то бок аплаціць сувязь – а сабе нарахаванне на піастру. Гэта невялікі, але непрыемны званочак ідзе.
@sinaloa З ЮМани ж можна і праз СБП дэпнуць куды трэба без камісіі, толькі з прыкладання)
не разумею, ёсць функцыя выводу на карты СНД, але па факце не выводзяць, а адменяюць. Прабаваў па-рознаму, і дробіў сумы, і акругляў. Можа вісіць суткі і адмена, ну такі бред(((
@dangeraut да, тое ж самае, увесь час адмяняюць, з**ўся, аж бесіць. Дні піастра залічаныя як у Ківі.
Сёння праверыў, увогуле не заходзіць.
@robingood там палякі зараз галоўныя ў гэтай плацёжцы – таму марозяць вывад на карты СНД. Лепш пакуль што не выводзь з казіно сюды.
@godweles888 да я не вывожу з казіно на крыпту, там каб вывесці трэба прайсці 8 кругоў пекла)
@robingood на крыпту ж лягчэй выводзіць, чым на піастрыкс? Я доўга разбіраўся ў крыпце, калі скрыл і піастрыкс пачалі мне мозг выносіць
@godweles888 канешне лёгка і проста, я ў крыпце даўно ўжо, толькі ім карыстаюся зараз, раней піастром таксама депал) але піастрыкс патух.
@robingood
Нарм у мяне заходзіць на сайт піаса. З смартфона таксама норм.
Толькі бэта-версія пастаянна загружаецца на компе.
@robingood да ён памрэ як ківі)
@chag ахах у мяне цяпер толькі праз квн заходзіць) кранты піастру.
@didi88 100%, я гэта ў снежні пісаў) што максімум год і ўсё памрэ, усё ідзе да гэтага.
@alex777pletnev можна ў старой версіі сайта, у новай тады не знайшоў я. Пасля пераключыўся на старую і ўсё знайшоў адразу)
@sinaloa аа, ну нават так, я, дарэчы, не ведаў пра гэта, у прынцыпе апка ўлаштоўвае таксама нормс !)
Не раю зараз, год таму працавала нашмат лепш, цяпер карткі ідуць павольней
@judel год таму ўсё было лепш і “трава была зялёней”. Пиастрикс працуе нармальна. У мяне прынамсі дакладна. 👍
пиастрикс с юмани перевод по номеру телефона все хорошо пополняется – главное не делайте депозит или перевод на номер телефона больше 1 тысячи – сам столкнулся просили все документы якобы где перевод и бы ли он вообще. а вообще я заметил если пополняешь пистарикс с юмани перевод на номеру телефона система такая – если до 500 даже чек не успеваю высылать обрабатывается быстро – от 500 и 1000 нужен чек – больше 1 к начинаться танцы с бубанами. А вообще как уже писали ребята лучше переходить на крипту
@oktan да лучше вообще п****рой не карыстацца так то)) скрадуць грошы са счёту і нічога не дакажаш !!!)
усім прывітанне. ці ёсць сэнс купляць / прадаваць верифицированный пиастрикс?
@abelenki калі ён табе не патрэбны, прадавай – аддавай у арэнду. Я пашкадаваў, што калі была хваля з чэкамі, скарыстаўся сітуацыяй. Датя атрымаў 40к +-, зараз думаю, што гэта таго не варт. Рашэнне за табой, узваж усё за і супраць
hawk, дзякуй.
hawk, можаш патлумачыць у двух словах пра арэнду? я не вельмі ў тэме.
@abelenki не мудры нічога з пістрыксам! Патрэбная плацёжка, калі ў казіно круціш, які сэнс – прадаць ці аддаць? Атрымаш капейкі і вечны бан… выгада капейкі) ужо там многа не нарабіш!
barakuda2020, зразумеў, дзякуй. пытанне знята.
карацей, грошы застрэлі пры вывадзе на карту, два з паловай дні чакаю, пакуль хоць бы адменяць… падтрымка корміць завтракамі, шось упершыню за шмат гадоў такое
ці ў каго-небудзь было такое?