Плацежная сістэма Piastrix
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
13 January 2024
ад
gans2115
|
626 Адказаў
|
20,886 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@anutka89 так і ёсць, там цэлы вулик
@selivan1990 яны і нажываюцца на нас па факце….
@luda010676 ну вам пашанцавала))))
@anutka89
Так, а я добра іх падтроліў😄ну ў канчатковым выніку для сябе захаваў, для мяне па зручнасці piastrix n1
Нават пиастрикс куй папоўніш, ні па бяспечнай здзелцы(не пацвярджаюць), па СБП рэквізіты з банкам Білайн, якога няма ў спісе прыкладання Юмані.
@sinaloa
Да плацяжка ўжо памерла. Я ўжо нават практычна не карыстаюся. За апошнія 3-4 месяцы, усяго 2-3 разы карыстаўся.
Больш праблем ад яе, чым карысці.
@misha55 я тут сам пратупіў, канешне, цяпер трэба было аплаціць мабільную сувязь, метад – пераклад на рахунак мабільнага. А я думаў, што трэба праз сбп перавесці, а ў сувязі з кучай маіх заявак – абмежавалі магчымасць падаваць заяўкі на 24 гадзіны. Цяпер толькі падрабязна растлумачылі. Раней так ніколі не купляў, я проста)
Мне пакуль даводзіцца ёй карыстацца, нічога не зробіш.
@misha55 цяпер увічліва папрасіў разаблакаваць, разаблакавалі)
@misha55 хз, мяне яна выратоўвае калі трэба крыпту на рублі памяняць каб не нарвацца на трэуголов(альбо як іх там, не разбіраюся)
і не думаюць загінацца, вось, сайт нават абнаўляюць)))
@babay29 да альтэрнатыў няма , пакуль існуе казіно будзе і піастра
@babay29 так, нармальна піастра працуе. Падтрымка нават пачала адказваць значна лепш, зразумелей(не ўся).
@babay29 Так усё выдатна з піастрай і п2п карыстаюся, калі выгадна)Попаўненне толькі ад 3000р зрабілі, а ў астатнім усё толькі паляпшаюць. Маладцы, мяне ўсё задавальняе. Тых, каму не падабаецца, няхай міма прайдуць)
хто-небудзь выводзіў за апошнія дні на карту? яны паходу новую фішку прыдумалі, цяпер прыйшло за 3 хвіліны адной сумай ад ООО
@babay29.А вялікую суму выводзілі ?)
@manitu ну як варыянт FK Wallet для альтэрнатывы, там усё ёсць !
@alex777pletnev trustwallet ёсць як альтэрнатыва
@alex777pletnev, улічваючы, што фрыкассу накрылі нядаўна, з ФК можа быць усё што заўгодна. Пакуль, думаю, лепш не рызыкаваць.
Што-то даўно такога не было:
“Мы атрымалі ваш чэк і ўжо апрацоўваем ваш плацёж. Апрацоўка плацяжу займае каля 60 хвілін. Калі ласка, чакайце.”
Ужо хвілін 30 шукаюць, апрацоўваюць плацёж, і пдф файл скинул, спадзяюся, не зацягнецца на суткі. У на працягу гадзіны знойдуць, зачисляць пераклад, папаўненне.
@babay29 у белым нічога такога няма. А вось калі чорны, то так
@pokerface эх, а так хацелася пакатаць сёння.. даўно не было такога, здаецца, па картцы РФ озон, ну ок, значыць не судьба сёння ў казіно сыграць, будзем чакаць 🙄😫
@pokerface у мяне такое тры дні чакала, раз было. Але праўда, толькі раз такое было. Звычайна без праблем
@lariska78 за ўсю гісторыю карыстання раз 4 было, але часцей вырашалася на працягу гадзіны, адзін раз доўга і нудна было, запіс экрана асабістага кабінета банка, гісторыя перакладу і.т.д акрамя чэкаў і вось доўгі час усё ок было, практычна імгненна паступалі сродкі, зараз адбылося такое, спадзяюся, вырашуць аператыўна.
@pokerface Адно час іх з чэкамі спрабавалі кінуць шмат, можа, нарэшце да іх дайшло, таму і правяраюць. Цяпер зніклі гэтыя паведамленні ў телеге, з прапановамі зарабіць на піастрыкс. Нармальны кашелек FK Wallet. Я ўжо даўно карыстаюся. Там нармальна П2П здзелкі. Толькі іх лепш самому прапаноўваць, а то там нахабныя барыгі працэнты бясслаўныя лупяць. Так і здзелкі значна лепшыя, чым на піастры. Апавяшчэнне праз телегу, усё хутка.
@pokerface было такое, праз тры дні толькі прыйшло