Плацежная сістэма Piastrix
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
13 January 2024
ад
gans2115
|
626 Адказаў
|
20,906 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@selivan1990 таксама так думаў, але аказваецца бывае ((
@selivan1990 Бывае, у мяне яшчэ па леце зніклі, але сума была невялікая, калі я пачала пісаць у падтрымку ,кашалёк увогуле заблакавалі.
@anutka89 вось я пра тое ж )) махлярская канторка )
@alex777pletnev піастра ўжо даўно пала
@anutka89
Маці-царыца, ніколі б не падумаў😑
@selivan1990 я таксама даўно перастаў карыстацца, калі пачалі плацяжы завіснуць, водгукі таксама пайшлі, што знікае баланс, перайшоў на крыпту і праблем не ведаю.
@selivan1990 і самае цікавае, што яны спачатку тыпа вы самі вінаваты, кудысьці депнулі і ўсё, потым увогуле заблакіравалі. А ў гісторыі вываду было пуста.
@anutka89
Ну ў гісторыі ў іх часта муть розная, палову транзакцый не знайдзеш, а яшчэ ёсць варыянт, можа кудысьці нумар твайго кашалька ўцёк і там хітруны таксама мутзяць, фальшывыя рахункі выставляюць, ты з казіно пераходзіш, жмякаеш па звычцы аплаціць, а там рахунок іншы чалавек выставіў на твае рэквізіты, шмат скралі, калі не сакрэт?
@selivan1990 дакладна не маглі левыя спярці, у мяне двухфазка стаяла, у раёне 10к. Хоць сума і не вялікая, але непрыемна. Больш за ўсё непрыемна іх халатнае стаўленне.
@ingibordadapkuna ну цяпер таксама ў асноўным на крыпце, але і піастрой было вельмі зручна.
@anutka89
Ну сума даволі прыстойная для прапажы)
А падтрымка там,, нікога няма, заўтра прыходзьце,, 😄
@anutka89 так, падтрымка ўвогуле на піастры была і будзе мутная.
@selivan1990 так так так і па факце звярнуцца нават няма куды….
Яна не тое каб мутная, але ёсць адчуванне, што пры пэўных абставінах могуць і ў лёгкую рамантычную паездку на 3 літары адпраўіць 😂
@anutka89
Яны не ў нашай юрысдыкцыі, у гэтым ёсць мінусы, але і нехта плюсы ў гэтым за гады атрымаў))
@selivan1990 ну вось яны мяне адправілі, на безктнечнае падарожжа 😅
@selivan1990 хто?
@anutka89
Хто плюсы атрымаў? Або чаму сілы ў нас няма)?
@selivan1990 так🤔Ну ў плюсах то яны адназначна.
Ну яны мне статыстыку не дасылалі 😄но адназначна, што яны многа ў гэтым годзе страцілі праз падробныя чэкі, актыўным кашалькам выдаваліся рэквізіты, ну груба кажучы ,, асаблівыя,, і ў 90 працэнтах выпадкаў, падробны чэк пралятаў са свістом і грошы залічваліся на баланс, а далей губляліся ў дэбрях казіно.
Таму яны атрымалі падвойны ўдар, чыстым кэшам і вымушанай блакіроўкай актыўных карыстальнікаў.
@selivan1990 я зразумела, да мне ў тг таксама часта пісалі, тыпу: дапамажыце, выратоўвайце, не магу папоўніць. Памятаю было такое
@anutka89 ды і цяпер ёсць, мне вось у тэлеграме дагэтуль пішуць, прасяць пра дапамогу.
@ingibordadapkuna у мяне як-то папрасілі, але на той момант ужо пиастра была ў блоку. Я сказала тыпу заблакіраваная і ўвогуле больш ніхто не пісаў. Нібы там цэлая каманда працуе
@anutka89
Я такое, канешне, асуджаю, але часам прадпрымлівасць ,, такіх,, людзей уражвае))
Працюе у штатным рэжыме увод і вывад ,заліпла на 2 дні транзакцый штук 15 у цэлым , усё прыходзіла хутка…..