Плацежная сістэма Neteller
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
25 July 2014
ад
IvanPronin
|
161 Адказ
|
12,519 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
пздц не магу прайсці верыфікацыю, якаясьці памылка вылятае і ўсё
Чэсна, акрамя надзейнасці неттелер я больш ніякіх пазітыўных водгукаў не чуў. І той жа скрил не саступаў гэтай «канторы» і нават апярэджвае, бо для карыстальнікаў ёсць вялікі выбар распараджэння сваімі сродкамі ў любой кропцы свету (акрамя Афрыкі, зразумела) 😁
Не ведаю што датычна нетелера, ну я карыстаўся пару раз, рабіў едпазіты на пс і на старгеймс па-мойму. А вось са скрылам – маладцы. У мяне на скрылл дэпазітаў не шмат. Так як не люблю карыстацца такімі плацежкамі, дзе вывад бабла доўгі, але вось калі трэба было вывесці Н-ую суму, то вывялі без пытанняў, верифікацыю прайшоў да гэтага. Праўда трабла была з нумарам тэлефона. Так па-мойму і не пацвердзіў дагэтуль. Цяпер ужо забіў і на нетелер і на скрылл. Карыстаюся толькі вебмані, ківі і приват24.
Дарэчы зараз са скрыла хутчэй выплаты пачалі паступаць на карту, 4-5 дзён зараз, а раней было 7 дзён
а калі SEPA пераводам, то ў той жа дзень могуць прыйсці, альбо на наступны.
Ты маеш на ўвазе на асабісты рахунак у банку??
Магчыма, твой банк тармазіў. Я на Qiwi віртуальную картку ўжо некалькі год выводжу. Прыходзяць стандартна 4-5 дзён. Толькі адзін раз на сёмы прыйшло. Цяпер з такімі камісіямі на Qiwi зусім дрэнны варыянт. Там карта рублёвая і яны канвертуюць па свайму заніжанаму курсе. Агульныя страты пры выснове са Skrill на Qiwi сталі больш за 10%.
Магчыма, гэта было некалькі гадоў таму, калі тармазіла, а вось апошнія разы ўсё нарм, 5 дзён і ў мяне ўжо.
А киви таго я і не карыстаюся, так як спачатку пераводзяцца ў рублі, а потым у гривны, увогуле не выгадна. А вось калі напрамац са скрила на візу, то гэта самы адэкватны варыянт нават з іх 7,5% камісіяй
Так на Ківі да апошняга было 2% +100р(для рас 50р), гэта калі адразу на картку Приват. А праз плацёжкі павінна быць яшчэ танней. А на Скрілле і Неттелере 7,5%, ёсць розніца 😏
У прынцыпе так, па сённяшнім курсе я пераплачваю Скрилле 100 грн у параўнанні з КИВИ. Проста там канвертацыя трохі нявыгодная з рублёў у грывню, таму не 100, а каля 60-70 грыўняў я пераплачваю
Ды ўжо паступова накручваюць свой % гэтыя Skrill і Neteller, думаю, будуць губляць гульцоў з нашых краін.
Ну і няхай ідуць лесам)
ну буйных гульцоў я думаю, яны ўжо даўно страцілі, бо тыя не дурныя, прыкінь – так кожны раз аддаваць такі % . А калі дробныя сумы выводзіць/перакладаць, то здаецца не балюча, калі гэта рабіць некалькімі транзакцыямі і адносна невялікім кешам
Ну да з 20-кіЕ. па-мойму аддай плацежнай сістэме 1,5Е і яшчэ чакай некалькі дзён. Што яны сабе думаюць, КЗ)
Тое ж у аху з такой рухухі.
Рэшыў плацяжы, якія трэба было праз Skrill праводзіць, паспрабаваць вывесці біткойнамі.
Праз біржу там быццам значна танней і хутчэй выходзіць.
Ну на біткойн таксама трэба нервы трывала мець. Учора з Bitstarz вывёў 70 mbtc і паставіў на абмен на даляры праз абменнік. Так другі дзень плацёж вісіць, бо не магу атрымаць нават аднаго пацверджання транзакцыі. І біток за дзень падаражэў. Калі б мяняў сёння, атрымаў бы трохі больш. Курс скача, як вар’яцкі. Трэба добра шарзіць, а то можна і падзарабіць, а можна і страціць больш, чым камісіі Skrill. Мне яшчэ пашанцавала. Адбіў бездэп больш за месяц таму, але не было грошай на дэп па біткойнах. Тады курс быў 1300, а цяпер 1800 і ў далярах выйшла больш, чым разлічваў спачатку, але ўсё роўна жаба душыць, што сёння мог бы атрымаць на 12 даляраў больш.
19-га не стаў адказваць таму што сам не пераканаўся ў прыкольнасці тэмы (дакументы шмакументы казіно папрасіла), хоць быў упэўнены на 99%..
Так што, ёсць барыгабіржа Эксмо. Там зарэгістраваўся, аўтаматам амаль атрымаў біткашэлег. На яго і вывод з казіни ўказаў. Сёння ўсё піпец, біткі прыйшлі, тут жа ў іх сканвертаваў у рублі і вывёў на Ківі, груба кажучы 15 хвілін максімум.
Курс, па якім канвертуюць, не цікавіўся, ён сапраўды скача і мне ляніва замарочвацца. А вывад на Ківі – 3%, Яндэкс увогуле 0.5 працэнта (зараз паглядзеў о.уел, трэба было на Яд выводзіць..), картка – 4.5%.
Дарэчы заўважыў, сябры хахлы часта пішуць пра праблемы з пераводамі, асабліва датычна русплатэжак. Так вось там на карту ў грывнях нешта кшталту 3%, не памятаю дакладна але танней чым на роскарту.
Хтосьці пісаў, што ў Эксмо верыфікацыя абавязковай стала. Патрабавалі ад цябе верыфікавацца?
Ну ў гэтай электроннай плацежнай сістэме я, нажаль, не змогу зарэгістравацца, як і ўвогуле ў Skrill, дзе мне заблакавалі рахунак. Ну так жывем у Крыме, дык навошта блакаваць? Калі лічаць, што Крым па сусветных стандартах належыць Украіне, дык верыфікуйце па ўкраінскаму пашпарце, калі да Расіі – значыць па расійскаму. А так атрымліваецца, быццам бы па сусветным парадку Крыму наогул не існуе?))))
Не, нічога не прасілі, не патрабавалі.
Гэта проста замарочкі сістэмы і ніяк з гэтым справіцца нельга, трэба проста прыняць.
А сапраўды не разумееш навошта?
Пры любой магчымасці нашай Рашы спрабуюць паднасмехавацца, часта ім пафіг, нават калі гэта ім у страту.
Асвойвай біток – там ніхто і ніяк не абмяжуе. Я ўвогуле забіў на Skrill/Neteller, адна бяда з імі – конскія працэнты і тыднёвыя вывады.
рэдка карыстаюся Neteller, і рахунак даўно верифікаваны, але ў сувязі з апошнімі праблемамі з дэпазітамі па картах даводзіцца трымаць яго напагатове. Так вось яны зноў запатрабавалі верифікацыю. Цяпер ужо сэлфі з дакументам … і пяць пацверджанне адраса… задралі, чорт… я разумею, калі б былі нейкія незразумелыя пастаянныя транзакцыі і ўзніклі пытанні, а так… мудакі
А Skrillам замяніць нельга? Я там нядаўна праходзіў верыфікацыю, так селфіне прасілі. а хапіла пашпарта і прапіскі.
Думаю, што далей будзе яшчэ жэсЩэ з гэтымі “ангЕльскімі” плацежкамі… Як бы адна кантора а правілы па верыфікацыі розныя… 🤯
Рэбята,нікалі,нікалі не карыстайцеся гэтай бомжаплатёжкай,самыя звычайныя шахраі.Папоўніў 9 мая з ківі 4000 рублёў і дагэтуль не атрымаў на свой рахунак.Па пошце яны ігнаруюць,на званок яны адказалі маўляў у іх былі праблемы(віпдэпазіт таксама самае сказалі) і з-за гэтага плацёж не прайшоў.Спачатку на званкі адказвалі добра,цяпер кожны дзень льюць ваду ў вушы і ўвогуле міла* паслалі нах*й (проста не даюць уставіць слова,кажуць дзякуй за зварот і адключаюцца).За тыдзень не вырашыць такую маленькую праблему,гэта пі*добальства чыстай вады.І як аказалася я не адзін такі,водгукаў уйма пра гэтую кантору.P.s калі ў вас усё добра,чакайце калі вам заблакуюць акаўнт ці выплату.калі ім будзе выгадней 😁