Плацежная сістэма Neteller
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
25 July 2014
ад
IvanPronin
|
161 Адказ
|
12,520 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
оуп…. а навошта ўвесь дзень там мучацца то?…. хм..
Рэгіструешся, робіш з карты міндеп, прымацоўваеш дакі праз спецзакладку – чакаем дня 2. Потым можна карту заказваць – два тыдні на перасылку….
там працэнты розум адносяць (хацеў напісаць 36анутыя) але не хацелася б матарыцца.
Мучыўся, каб вывесці іх на свой банкаўскі рахунак. Карта Neteller мне не патрэбна з іхнімі працэнтамі за зняццё наяўных. У выніку ўсё ж такі разабраўся, здаецца, і грошы на свой рахунак адправіў, праўда чакаць 5-10 дзён, ну і добра, мне не тэрмінова
Ці можна пераводзіць грошы з Neteller на Яндекс.Деньгі-?
Падкажыце, калі ласка, што патрэбна для верыфікацыі рахунку ў Neteller,
свой пашпарт,калі на банк выводзіць то яшчэ выпіску з банка
Зараз бясплатныя бабкі даюць. Мабыць па сістэме – хто паспеў, той і з’еў. Я не паспеў. Так як толькі ўвечары ўбачыў паведамушку. Нешта ў спаме была.
![]()
А вы не прапусціце
два разы прыходзіла,але не ў гэты раз,народу шмат
усе блін усе ведаюць і ўсе ўсё час маўчаць. Яўрэі.
на пошту прыходзіць усім хто трапіў у абранае з расылкай
Калі рабілі выплату на neteller і кажуць, што грошы былі адпраўлены, ну а мне, натуральна, яшчэ нічога не паступіла на кашалёк. Так вось – можа гэта быць затрымкай з боку neteller ці мне лапшу вешаюць, маўляў адпраўілі? Прайшло ўжо 3 дні з таго моманту, калі нібы адпраўлялі!
табe лапшу вешаюць, усе электронныя грошы – высновы з казіно прыходзяць імгненна, альбо ў іх няма грошай, альбо яшчэ штосьці невядома, папрасі скрыншот перакладу
Назаві казіно, каб параўнаць, доўга іншым выводзілі. Можа, яны ўсім тыднямі выводзяць.
Я ўжо напісаў у службу Neteller запыт , ці ёсць перавод на мой рахунак ! пачакаю адказ !
Хутчэй за ўсё казіно ваду мутзіць)
Чагосьці мне не спадабаўся гэты кашалёк. У плане вываду праблемна.нядаўна як то праз абменнік спрабавала на яд вывесці.так заблакіравалі рахунак разам з бабкамі на тры тыдні….колькі ім пісьмаў было напісана…і да гэтага часу не зразумела як з яго вывесці то тады?
З надзейных на Skrill можна перакінуць. У Skrill шукаеш папаўненне праз Neteller і папаўняеш, а адтуль на банкаўскую карту выводзіш. Праўда зараз камісіі драконаўскія, але абменнікі зьбяруць таксама нямала. Ці на банкаўскі рахунак. З больш складаных – абменнікі або абмен з кімсьці з знаёмых. Яшчэ папаўненне рахунку ў якімсьці казіно, у якім няма правіла па шматразовай пракрутцы дэпазіту перад вывадам. Кладзеш з Neteller і, напрыклад, з WebMoney, крыху граеш, а потым выводзіш на WebMoney. Галоўнае, каб было папаўненне і з плацежкі, на якую збіраешся выводзіць, інакш будзе даступны для вываду толькі Neteller. Але гэта не ў кожным казіно пракатыць. Раней так у RedStar рабілі.
Дзякуй. Толькі па вялікім рахунку выводзіць ужо няма чаго)))) усё ў казіно пераклала… таксама думала крутану крыху і выведу. аха))))
Толькі кепска, што калі з Neteller на Skrill перакладаеш – здымае камісію + калі выводзіш бабкі са Skrill на карту банка таксама камісія, вельмі балюча на дыстанцыі атрымліваецца калі карыстацца такім спосабам
І колькі атрымліваецца з Neteller на Skrill, якая камісія?
Не падлічваў, колькі гэта ў працэнтах, але з 25 баксаў скушвае 60 або 70 цэнтаў, прыкладна 60 з капейкамі, калі быць дакладней
Англічане з усяго выгаду маюць, неттелер і скрилл па-мойму “пад адным зонцікам” і там нават са рахунку на рахунак грабяць %, сумлення няма вааЩе, “епсельмопсель”)
Я таксама так думаю, што гэта адна кантора, або правы выкупілі хз, проста з неттелера дзіўна зрабілі, ці банковы рахунак ці скрилл. А можа проста пагадненне падпісалі, а ўсе працэнты даходу дзеляцца папалам, а там нямала сума атрымліваецца)
У мінулым годзе былі тыя, хто, відаць, перахваліў неттелер…, Хацелася б пачуць іх меркаванне зараз, але яны маўчаць як рыба пра лёд 😎