Плацежная сістэма Neteller
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
25 July 2014
ад
IvanPronin
|
161 Адказ
|
12,522 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Відаць у гэтых, ну з Туманнага Альбіёну, справы зусім х#еўатэнька, калі перайшлі на адверты “вецер” у вушы… 😎
дзіўная фігня папаўняю яго заўсёды праз ківі ніколі праблем не было. напішы потым як вернуць
ну факт застаецца фактам,падтрымка тупа таратораць і не дае табе ўставіць слова,у канцы мы вам усё сказалі і нічога больш не можа,да пабачэння .У мяне была такая з ківі або з інтэрнэт-правайдэрам,плацёж віснуў без імя,так мне за суткі налічылі,а тут такая лажа.Водзывы зараз пачытаў у плеймаркет+ ру,забугор форумы гэта проста пі**** з 200 водзываў ,толькі 10 станоўчых,людзі па 100,200 баксаў праебалі
так, напэўна, вернуць у цябе там тое, што яны ў апрацоўцы вісяць? або ўвогуле няма гэтага папаўнення ў транзакцыях?
У мяне ён суткі вісеў у апрацоўцы і потым адхілілі яго. Маўляў, усё вернем, дуць у вушы, але дапусцім вернем, сам факт таго, што яны не адказваюць на пошту, кажуць адно, робяць іншае. Учора сказалі, што маўляў фін.адзел даў сёння поўны адказ і мы вам адкажам, сёння патэлефанаваў, нічога яны ад фін.адзелу не атрымалі і ўвогуле невядома калі))
Нядаўна выводзіў з ВМ, на карткавы рахунак Привата, так затрымка была больш за двое сутак… Мне ВМ празрыста намякнулі, маўляў чакайце ад 1 да 5 сутак. Хоць раней усе транзакцыі проста заляталі за пару сек…
Абнаўленне.Прайшло 15 сутак,грошай як не было,так і няма.Тепер усю тыдзень,пры званку ў рускую падтрымку,яны аўтаматам перакідваюць на англійскую,раней прасілі пачакаць альбо націснуць кнопку,каб пагаварыць з англійскай,цяпер жа адразу падключаюць да англійскай каб ўзніклі цяжкасці.У панядзелак сказалі маўляў чакайце навіны на гэтым тыдні,цяпер рускі Васіль са словамі “АЛЁ” кажа што яны не могуць даць дакладных тэрмінаў і чакаюць адказу ад фінансавага аддзела.Мая заяўка ў дадатку як была зачыненая,так і застаецца зачыненай,статус нават не змяніўся.
Паўгода карыстаюся і ні разу не было праблем акрамя даволі доўгай верыфікацыі. Вывеў 35к тады, не ведаючы, што на не верыфікаваны акаўнт ліміт 15к, чакаў пару дзён, потым патэлефанаваў і мяне адразу верыфікавалі. А, яшчэ разок блакіравалі на суткі за падазроную актыўнасць) не думаю, што яны дзеля 100 баксаў будуць нешта мутіць, для іх гэта не грошы. Хутчэй за ўсё справа ў банальным бардаку))
Neteller купіць Skrill ужо да канца ліпеня
Падаецца, ты памыліўся з навінай на чатыры гады. 😁
Яны ж ужо даўно пажаніліся.
карыстаюся ўжо каля года гэтай плацежкай – заўсёды ўсё было нарм, але нядаўна адправіў(а) праз Ківі 700р, а залічылі ў доларах толькі 300р. як так атрымалася – не ведаю. і пісаць ім таксама не хочацца з-за гэтага, бо яны доўга ўсё вырашаюць.
хм, а як жа не пісаць? вось у цябе наступным разам узнікне патрэба зноў праз іх плацёж правесці і сума будзе пабольш, а яны зноў палову нарахуюць – гэта ж ненармальна!
Адкуль ты ўзяў, што доўга? Я нядаўна пісаў, у працягу дня адказалі. І Скрилл, і яны, па меншай меры мне, даволі шустра адказвалі.
там ёсць рускамоўны сап, калі патэлефанаваць, заўсёды ўсё аператыўна вырашаюць
па скайпе трэба ім патэлефанаваць ці як?
Здарова,друг,тэлефануй ім у працоўныя дні з 11-17 ,выкарыстоўвай скайп ,праз яго танней званкі ,калі не хочаш увогуле плаціць(як я 🙂 ) ,возьмі пробную падпіску на званкі у Вялікабрытанію на 400мін,толькі не забудзь адменіць яе за 5дзён да канца ,так як з карты спішуць абаненцкую плату.
Праз VIP-дэпазіт сайт даведайся, якія клавішы націскаць, каб выбраць рускую падтрымку, па англійскай увогуле ніяк, здаецца, трэба будзе націснуць 2-7, дакладна не памятаю. Падрыхтуй нумар свайго рахунку і будзь гатовы ўвесці яго, таксама будуць пытаць адрас, які ты ўказваў і г.д. Часам па 30 мін будзеш слухаць музыку і чакаць рускую падтрымку, часам проста перавядуць на англійскую, хоць ты і выбіраў рускую
Так, па скайпе, за хвіліну здымаюць 1-2 цэнты. У выходныя рускамоўнага сапа няма, таму і перакідваюць на англамоўнага, у буднія дні, здаецца, з сямі да дзесяці
Хто-небудзь прайшоў тут верифікацыю ў апошні час можа? Колькі часу гэта займае? Толькі вывеў бабкі сюды і адразу рахунок замарозілі з мэтай верифікацыі. Адчуваю, што дарма я з імі зьвязаўся.
я прыкладна тры месяцы таму праходзіў, заняло 4 дні. Тады таксама адразу замарозілі. Але ў мяне ўпершыню дакументы не зусім падышлі + трапіў на выхадныя. У выніку толькі ў аўторак паставіў на вывад
сума вялікая, што ці? памятаю, яны ў мяне таксама адразу замарозілі, калі з бяздепу нармальная сума прыйшла
У іх зараз абавязковая верифікацыя для ўсіх. У мяне пусты рахунак і пры любой спробе імітаваць плацёж піша пра верифікацыю. І яны, і Skrill грошы на неправераны рахунак прымаюць, а далей блакуюць.
а ясна, не ведаў, што зараз адразу абавязковая верифікацыя
раней было, здаецца, да 12 тысяч р мог перавесці на рахунак, калі больш – то блакавала
А са Skrill і Neteller, з іх фірмовай карты ва Украіне дазваляюць абналічваць…, і колькі бяруць гэтыя плацежкі працэнтаў за гэта, калі хто ў курсе растлумачце пліз… А тое, што ў кожнага банка будзе свой працэнт, гэта нават не абмяркоўваецца)
Можа і дазваляюць, ды праблема ў тым, што яны па СНД высылаюць карты толькі расіянам.