Плацежная сістэма Neteller
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
25 July 2014
ад
IvanPronin
|
161 Адказ
|
12,524 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Зараз у іх акцыя. Зрабі плацяжы праз нас і атрымай магчымасць выйграць паездку на двоіх на фінальную частку Еўра
Для паляпшэння якасці паслуг, якія прадастаўляе NETELLER, запланаваны прафілактычны перапынак у працы службаў у інтэрвале з 20:00 да 04:00 UTC 17 красавіка.
У прамежку, пазначаным вышэй, паслугі NETELLER і Net+ будуць недаступныя, і Вы не зможаце перакладаць грошы асобным асобам або на сайты з дапамогай NETELLER, а таксама карыстацца картамі Net+.
Мы рэкамендуем папоўніць баланс Вашага ўліковага запісу, перавесці грошы на Вашы любімыя сайты або зрабіць запланаваныя пакупкі да пачатку прафілактычных работ.
NETELLER
ужо 18 красавіка. А ніхрэнa не працуе. Хутка 19, дарэчы. Праз 4 хвіліны
так гадзінны пояс жа адрозніваецца))
на суткі што ль? Напісана да 4 раніцы 17 красавіка. ужо без 2 хвілін 19 красавіка.
а хз трэба глядзець але на шмат
гэта больш падобна на пераклад грошай, пры якім атрымальніку не абавязкова мець рахунак у плацежнай сістэме.
хто ведае, колькі часу выводзяць на банкаўскі рахунак?
Хлопцы, падкажыце, хто ведае.
Ёсць трохі грошай у сістэме неттелер, як іх можна вывесці? Карта ідзе на працягу 3х тыдняў, можна на банкaўскі рахунак. Але магчыма хто-небудзь часта карыстаецца неттелер і ведае якія-небудзь нюансы.
Так, сваю звычайную банкаўскую карту прывязваеш і ўсё
Не бачу тут функцыі прывязкі карты
там ёсць папаўненні рахунку з карты, гэта і ёсць прывязка
Зразумела,спс.лаві некалькі поінтаў за дапамогу
Можа мой пытанне выкліча ўсмешку,но ўсё ж,таксама стварыў кашалёк у USD,а карту трэба таксама ў USD прывязваць або як?и як я зразумеў рух у паказаных у кашальку лімітах без верыфіка?
лепш верифікуйся, я ім пасс скінуў – верифка прайшла хвілін за 20 і гэта ўначы, карта ў любой валюце, там аўтаканвертацыя
Хто ў курсе іх саппорт доўга будзе правяраць пашпарт і сэлфі з пашпартам пры ўмове што запыталі раніцай ?
я, напрыклад, падаў раніцай, то ў 2 гадзіны дня прыйшоў адказ, што акаўнт верафікаваны
галоўнае, каб не трапіць на выхадныя – па-мойму, яны ў выхадныя не працуюць
Ого, навацыя, проста сэлфі. Я толькі фота пашпарта і выпіску з банку адпраўляла. Больш нічога не прасілі, хоць юзаю там прыстойныя сумы. Верыфікацыя прайшла за паўгадзіны.
не ведаю як для іншых, але нягледзячы на адэкватную службу падтрымкі, хуткую верифікацыю, адсутнасць камісій па транзакцыях у сетцы, па мне гэтая сістэма такая сабе: кешаўт на карту, з якой раней папаўняў рахунак, не прадугледжаны 😖 , за заказ карты net+ камісія 12-13$. але гэта яшчэ нічога, самая кепская рэч у тым, што за кожнае зняцце наяўных у банкамце бяруць нейкую драконаўскую фіксаваную камісію 6-8$ (дакладна не памятаю) 😮 !, а пры безнаяўным разліку з дапамогай гэтай карты net+ – у памеры 2% ад сумы транзакцыі, у цэлым, як кажуць, скупасці ў ўладальнікаў няма межаў, і ніякія там праграмы прэмій і пастаянныя розыгрышы каштоўных прызоў не робяць гэту сістэму прывабнай для простага чалавека, у якога абарот грашовых сродкаў па рахунках не перавышае 1-2 тыс.$, проста таму што такія драконаўскія ўмовы для яго непрымальныя.
ну а калі няма выбару папаўнення – казіно толькі нетеллер падыходзіць тады нікуды дзявацца ,мне напрыклад калі ў арго то толькі праз нетелер
за ўвесь свой час у онлайн-гэмблінгу (а гэта каля 6 гадоў) куды б ні рабіў дэпазіт не сутыкаўся з такой сітуацыяй, каб сярод метадаў дэпазіту быў толькі адзін спосаб: заўсёды, акрамя электронных кашалькоў, прысутнічае папаўненне з дапамогай карты Visa\Mastercard або пераводам з банкаўскага рахунку, у тваім выпадку – гэта справа выбару кожнага, але па мне так лепш зрабіць дэпазіт непасрэдна з карты або банкаўскім перакладам, чым завесці грошы на гэты нетэллер, а потым ламаць галаву, як з яго максімальна без праблем вывесці і з меншымі камісійнымі выдаткамі.
Карту трэба прывязваць? Ці можна карыстацца без яе як Вэбмані,Яндэкс?
Усім прывітанне. Хлопцы, падкажыце можа хто ў курсе, як мне
зняць грошы. Сітуацыя такая, ёсць грошы на Neteller
і прыйшла нядаўна карта. Сам я з Крыму, абышоў усе банкаматы
і ні адзін не прымае карту, у сэнсе нічога з ёй не робіць.
Можа хто сутыкаўся з падобнай праблемай, можа ведае як праз інтэрнэт вывесці,
падкажыце. Наперад дзякуй,
Вывядзі на банкаўскую картку. Я ведаю кагосьці, хто так робіць на нашым форуме)
Сёння мучыўся з Neteller увесь дзень. Паспорт учора даслаў – пакуль цішыня. Карту прывязаць – няма опцыі. У выніку з гора і попалам паставіў на вывад на банкаўскі рахунак, чакаць 5-10 дзён. Адзін плюс – дэпаяш момантальна ў казіно