Плацежная сістэма Neteller
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
25 July 2014
ад
IvanPronin
|
161 Адказ
|
12,526 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Верыфікуеш акаунт, і, калі пастаянна Neteller карыстаешся, заказваеш іхнюю картку. Прыходзіць за 2,5 тыдня на пошту. Суперская рэч!
Зрабіў прасцей.
Робіў дэпазіт Neteller’ам у казіно, у якім даўно гуляю. Пару пракрутак зрабіў і потым на выснову на WebMoney. Пранесла…
Короче, хотел счёт Neteller папоўніць праз Btc кашалёк, адправіў сатошы і (Слова выдалена сістэмай)! І на рахунак не прыйшлі і назад не вярнуліся. У акаўнце напісана Адхілена
Короче шляпа какая-то. Падтрымка – поўны ігнар.
Можа хто ведае, што да чаго?
Дзе ты сатошы зарабляеш ?
Dice999, credhot
Што тут пытацца. Трэба звяртацца ў саппорт, дарэчы, у адрозненне ад падтрымкі Skrill, падтрымка Neteller адказвае вельмі аператыўна, а я яшчэ заўсёды замаўляю званок, так пытанні ў разы хутчэй вырашаюцца (званок прыходзіць на працягу гадзіны).
Усё ўжо нармальна. Плацёжка выдатная, усё праходзіць імгненна. Раю.
Сваегадасны лайфхак для Neteller:
Каб замовіць званок на ваш мабільны ў любы час сутак (на працягу гадзіны ператэлефануе рускамоўны аператар, альбо, калі яго не будзе, то той, хто ведае мову, кароч – у любым выпадку з вамі загавораць па-руску, проста часам з акцэнтам))
Кароч, заходзім у падтрымку, у пошуку пішам змена валюты рахунку, там будзе спасылка для таго каб замовіць перазванок.
Можа ёсць і прасцейшы спосаб, але я заўсёды так раблю)
Гэтая карта таго ж тыпу, што і Яндэкс.Деньгі ?
Гэта карта прывязаная непасрэдна да кашалька Neteller і ўяўляе сабой па сутнасці звычайную карту Mastercard
Ну расплачвацца гэтай картай у крамах і на запраўках будзе можна ? У Расіі
Ну ў Беларусі ў прадуктовых крамах я расплачваўся з цікавасці (з цікавасці з-за камісіі за пераклад з еўра ў беларускія рублі) усё прайшло паспяхова. Думаю заправкі не будуць выключэннем
Калі ў Беларусі можна, дык у Расіі тым болей, дзе прымаюць Mastercard, там можна расплачвацца, так што не парся)
Канечне ня дрэнна было б, але колькі я памятаю, праязджаў праз Беларусь і на запраўцы бачыў, што прымаюць тры віды валют, там сама касавая сістэма разлічаная на гэта, а ў Расіі не ведаю, ці будзе аўтаматычна канвертавацца!
Калі так – тады адразу закажу! І яндэкс карта хутка скончыцца
Нетеллер аўтаматам канвертит, каля 3.5 % за канвертацыю, прыйду са змены скіну ўсю інфу, альбо калі самому не лянота, то можаш глянуць на сайце Нетеллер.
Каб заказаць карту на рахунку павінна быць 10 еўра (аднаразовая аплата за стварэнне карты)
Мне вось цікава, у Украіну карту дашлюць ці таксама, як і скрылл, абдзеруць?
А што з тым скриллам не так? Нібыта ўсё павінна прыходзіць. Ніякіх абмежаванняў няма
Я іхнюю карту хацеў заказаць, да і сваю авалёўскую прывязаць не дае чамусьці, у сапорт напісаў ужо 4 тыдні – адказу няма, а наконт іхняй карты сказалі, што пакуль для Украіны недаступная яна
А неттелер я думаў мы за скрилл базарым)
Я за скрилл і кажу))))
Усё там у парадку з Украінай – высылаюць карту,так што дзерзай)
я магу табе паказаць ліст ад падтрымкі Skrill, дзе напісана, што карту ў Украіну не высылаюць
Фу ты, пра Skrill не ведаю, на што ўвогуле пра Skrill у тэме пра Neteller кажуць?
Нет+ карту высылаюць ва Украіну.
Значыць у іх і буду заказваць, праўда пераклад са Skrill на Neteller працэнт бярэ, ну то дробязь
Адпраўце падарункавы сертыфікат сябрам і сваякам
ПП Neteller запусціла новую фішку – Net+ Virtual Gift Card
Net+ Virtual Gift Card® – выдатны падарунак для сяброў і сваякоў. Яго можна даставіць атрымальніку з любой краіны свету і выкарыстоўваць паўсюль, дзе прымаюцца карты MasterCard® у анлайн‑рэжыме. Калі ў вашых сяброў і сваякоў ёсць электронная пошта, вы можаце адправіць ім падарункавы сертыфікат, нават калі ў іх няма ўліковага запісу NETELLER.