Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,232 Адказу
|
89,381 Прагляд
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я проста баксы паставіў так і рублі можна проста не выпраўіў
Мяне то ча цытаваць тым болей выбачацца ) лэдзі Людміла .
Ды і цяпер, многія тысячу рублём называюць.
Блін я думаў, што гэта вы 😁😁
Я проста вас паправіў ) і не больш вы ж да Luda010676 звярнуліся “сам депні”, ок праехалі ўдачы, Матвей !
Спс усё атрымалася ………….
Прывітанне ўсім, хлопцы, падкажыце, калі ласка, паставіў на вывад па нумары карты 50 тысяч, справа была ўчора ўвечары каля 8, варта мне чакаць гэтых грошай?) ці кідок? Статус: “у апрацоўцы”, падтрымка піша адно і тое ж: чакайце да 48 гадзін, але, як я бачу, у іншых гэтыя тэрміны могуць быць павялічаныя да бясконцасці)
Так бывае, трэба было не адразу ўсё выводзіць.
А чаму адразу кідок. Табе альбо іх выведуць, альбо проста адменяць і вернуць на рахунак піастры, але такія сумы з піастраў я ўвогуле не раю на карты выводзіць – лепш ужо на крыпту і з крыпты ўжо на карты (але адразу кажу курс вельмі непрыемны ў піастры)
Чакай проста і ўсё.
Праблемы больш з ДЭПОЗІТАМІ чым з вывадамі, вывад то яны імгненна адменяць праз суткі-две, а вось дэпазіты калі робіш там рэальна могуць тыднямі твой плацёж шукаць.
Пакуль рана перажываць, хвалявацца ўсё ў рамках рэгламенту, выведуць альбо вернуць назад на баланс, калі не знойдуць падыходнага дропа.
Наступны раз лепш разбівай суму – хоць і гэта зараз не бяспечна т.к карткі ў блок улятаюць! Лепш выводзіць не за адзін дзень канечне, але тут як пашанцуе.
Так, сапраўды грошы вярнуліся на кашалёк, цяпер падкажыце, калі ласка, якімі сумамі выводзіць? Паставіў зараз на вывад, у юмани праз СПБ 5 тысячаў, загадзя дзякую!
На жаль не разбіраюся ў крыпце, нават уяўлення не маю як там кашалёк зрабіць і г.д)
А функцыі ХУТКІ ВЫВАД няма? там бывае з’яўляецца яна
Калі няма – то выводзь да 5к, але паўтаруся, што рахунак можа ў бан паляцець… і лепш не за адзін дзень выводзь усю суму
У крыпце ўсё на самой справе прасцей было б, ды і на банкаўскую карту адразу б потым усю суму вывёў – але на камісіях, канешне, прайграў бы.
Наконт камісіі не так моцна перажываю, бо можна сказаць грошы па халяве дасталіся, ну вось прыблізна колькі я страчу? І калі не цяжка, дружа, коратка можаш растлумачыць, якая крыпта патрэбна?
Цяпер пиастрикс пад прыцэлам , таму вывад на карту вельмі небяспечны, калі хочаце рызыкнуць наперад)
А чым ён небяспечны? Што можа здарыцца?
Абяры вывад на крыптавалюту, абяры, напрыклад, usdt, укажы сваю суму, але не пацвярджай і паглядзі, якую суму piastrix напіша табе ў доларах, гэтую суму ўвядзі ў браўзеры і перавядзі ў рублі
Так, як ужо казалі, выбірай вывад на крыпту і ўвядзі, напрыклад, USDT BEP20 сетку і паглядзі ў доларах колькі + там будзе камісія, калі будзеш выводзіць з крыпты на карту, але там ужо мусіць быць менш і курс будзе лепшым.
Калі ён не разбіраецца ў крыпце, то прасцей проста перакласці грошы адразу на кашалёк абменніка, усяго толькі адно дзеянне і грошы на карце
Галоўнае, каб грошачкі яго не зляцелі да бабулі ў вёску) а то цяпер націскае фіг ведае што
У абменніку даюць пэўны час для папаўнення , а ведаць колькі па часу будуць выводзіць з казіно немагчыма …….
Ну ён меў на ўвазе не з казіка а адразу з піастры выводзіць на рахунак абменніка…
Хаця тут у любым выпадку можа быць такое што сама піастра доўга будзе выводзіць, так, у асноўным хутка на крыпту, а тут возьмуць і цягнуць на гадзінак 5..
раз пайшла такая п’янка, цікавіць пытанне, праз які абменнік лепш мяняць крыпту? якую манету выгадней па камісіі?
відаць, лепш у прыват адкажыце, пліз
У мяне ўжо думкі, можа іх назад дзёрнуць))
Абналiчваю афлайн