Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,232 Адказу
|
89,357 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У тым і справа, апошні месяц выводзіў далёка не пару раз, усё імгненна выводзілася!
Я апошні раз выводзіў прыкладна 9 гадзін, дакладна пісаў ім ужо, каб вярнулі назад на баланс
Учора выводзіў на Сбер СБП, у гісторыі аперацый статус выканана а на Сбер не прыйшлі грошы, бывае і такое.
Значыць, хутка прыйдуць грошы
кашалёк працуе нармальна
Паглядзі спачатку па іншых сваіх банкінгах(бывае выводзяць не туды), калі нет то пішы! Скідай ім выпіску..
Яны, калі і могуць гэта зрабіць( хаця сумняваюся), не будуць , прынамсі пакуль 48 гадзін не пройдзе!
У мяне ўсе плацяжы паступілі яшчэ з раніцы , апошні не ішоў, толькі цяпер паступіў, а гэта праз 12 гадзін 🕛! Яны гэта ведаюць і таму нічога не будуць адмяняць, паўтараю, нават калі ў іх і ёсць такая магчымасць.
Будзем задавольвацца тым, што ёсць і чакаць новых плацёжак не прыдумалі
Аа, ўсім прывітанне, што хто як, мяне дастала, піастрыксам карыстаўся шмат гадоў, яшчэ з першых, ссас тармазяць усе папаўненні, што да чаго, як так?
Усім прывітанне🤝, падкажыце, што за гон, піастр тупіць, пераклад ігнаруюць, чэкі , адправляў, тупа кідаюць, няма нічога,, што рабіць? Сума капейкавая, але ўсё ж
Так раней(а можа і цяпер) вітаўся підаТТР Андрэй.
P2p зрабілі норм усё цяпер.да і папаўненне 10 мін і калі выводзіць таксама на прамую 20 мін.
Хто карыстаўся хуткай здзелкай у кашальку? Хачу купіць касар, але ніхто здзелку не пацвярджае, быццам ёсць прапановы, але нешта ідзе не так
СБП Ляжыць
Ну так можна і па нумары карты перавесці, проста спроб 15 ужо зрабіў, ні адзін прадавец не пацвярджае здзелку
У каго на піастры рублішко не хапае , перакладу па СБП у любы банк ?
Сам дэпні.
мабыць і заяўкі ёсць , але ніхто не пацвярджае
СамА )
Ну прабачце, Лэдзі
У мяне там можна папаўняць ад 100р
рубель это тысяча ў наш час так называлі , калі яшчэ мільёны былі…..
Я ведаю ) не тупы
Ну я ж не ведаю ваш узрост , моладзь не разумее ……….
Вось бачылі
а я рублі ўвожу , а потым баксы на рублі можна сканвертаваць ?