Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,222 Адказу
|
88,870 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Там ёсць акцыя выводзяць хутка але дробныя сумы ад 1к да 3к
Я б вывела па дробных, але яны і не адмяняюць вывад. Проста ў паветры вісіць другі дзень і ўсё
Прайдуць 48 гадзін – пішыце ім, пішыце больш!!! Там хутчэй статус зменіцца на «выканана», яны папросяць выпіску за той дзень па карце, на якую вы выводзіце, правераць выпіску – і потым вернуць правільную!
А можа аўтаматычна яшчэ вернуцца.
Але ў любым выпадку пішыце больш!
Ахахаха)))я чота даўно ў гэтую тэму не заходзіў ))што-то піастра глючыць з вывадамі (
Я ім і так пішу вельмі часта, яны ўсе: «чакайце 48 гадзін»
Ды не тое слова, лепш бы адразу на карту перавяла. Цяпер грошай не дачакаешся
Нядаўна 1к выводзіў на карту, быццам усё ок. Праз пару гадзін прыйшлі, зараз я б не сказаў, што былі затрымкі
Так, калі ёсць магчымасць выводзіць, лепш адразу на карту, ну на карту бывае таксама доўга прыходзяць, часам адмяняюць(
Ну вось чакаю спб. Другі суткі
Відаць, першыя 48 гадзін яны нічога зрабіць з аперацыяй не могуць.
Могуць! Проста не асабліва хочуць) там у службе падтрымкі трапляюцца розныя перцы.
Памятаю, ставіў вывады – потым прасіў адмяніць, бо разумеў, што наўрад ці прыйдзе – то адразу адмянялі без праблем то казалі нейкую лухту пра 48 ч, быў раз, калі адзін у службе падтрымкі сказаў чакайце 48ч а потым я зноў звернуўся ў сп праз 2ч і мне ўжо адмянілі)
Усім прывітанне ,хто-небудзь учора ці сёння выводзілі з піастры??
пералічыў на пі 2к паўгадзіны ўжо чакаю
Усё зразумеў,дзякуй ,тады абменяю лепш з кім-небудзь, паспрабую, чым чакаць
(Слова выдалена сістэмай) прыйшлі
канечне, лепш у телеге памяняцца
Я ўжо так свой Сбер і ВТБ па 115 страціў, ужо заблакавалі, за прыватныя пераводы мне
ну ты не адзін, трэба асцярожней – на розныя карты або як-небудзь
я спрабавала, на 8 гадзін завісла і адхілілі, лепш абмен
ну што, папоўніць хоць у каго-небудзь атрымліваецца? у мяне пару дзён таму спробы з 10 атрымаліся па СБП, сёння ўжо 50 спроб – УПС…
Братва, хто выводзіць на карты любыя, невялікія сумы да 15К(суткі). Вывад сродкаў рабіце на нумар свайго тэлефона ці Юмані(я ім карыстаюся). 4 транзы ўлет ужо зляцелі. Камісія? Ёсць! Але не больш за тое, чым пры вывадзе на карту.
сёння хто-небудзь выводзіў праз СБП? амаль 12 гадзін у чаканні, ніколі такога не было і вось зноў
хз на колькі праўдзівая інфа, я асабіста перакладаў на спб сёння раз 10 і ўсе пераклады прайшлі без збояў, мне таксама 3 разы перакладалі ( не с каза) з Сбера, я перакладаў са Сбера і на ВТБ і на Тіньку і на Альфу (в каз) было і днём і вечарам і раніцай і нават 2ч назад
З 17 да 21 па мск у мяне не працавала сбп, не мог ні дэпануць, ні крыпту купіць