Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,232 Адказу
|
89,232 Прагляду
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Не люблю бестчэндж.. але без яго відаць ніяк у наш час)
А так дзякуй, паглядзім.
Учора замовіў вывод на карту пластык юмани. Прайшла суткі “у чаканні”. На карты выводзіць не раю больш, прасцей праз абменнік з такой жа камсой вывесці.
Спадарства, ёсць варыянты як выплеснуць на іх незадаволенасць і паскорыць вывад? 2 дні ў чаканні вісіць вывад. Адпісваюцца шаблонна.
Ніяк ты на іх не паўплываеш.
Ты ж бачыў тэму, чытаў усё тое вышэй, проста трэба было ўстрымацца, але ты ўсё роўна ўлез. Таму застаецца толькі чакаць.
Сам трапіў на пачатку гэтых праблем, некалькі дзён пачакаў спакойна і ўсе налічылі.
Толькі што вывеў на картку Сбербанка, заняло хвілін 15.
Пашанцавала што. у мяне вісіць 41 гадзіна ў чаканні
У чат чыркні
Бяссмысленна ў чат тг і на пашту. Шаблонныя адказы. Чакайце да 48 гадзін. Калі таксама будзе ў чаканні, значыць чакае і чакайце далей
Сёння будзе 5 сутак, як не зарахоўваюць дэпазіт па СБП, надакучыла ўжо чуць адно і тое ж, больш ні нагой у паганы піастрыкс, а карыстаўся ім з самага пачатку.
ўжо больш за гадзіну не працуе папаўненне, ні СБП, ні пераклад на карту
праз паўтары гадзіны нават у чаце адказалі
Пяць дзён таму ўсё працавала, зараз не перакладаюць, хто выводзіў апошнія дні?
не выводзяць на спб сбер з піастры, 1 плацёж зрабіў учора днём сума 2200р – сёння адмянілі , зрабіў новы плацёж 1100р днём сёння ў 12 – усё яшчэ вісіць і ёсць чуйка што адмяняць, у тг у некаторых групах бачу што людзі пішуць што на карты з піастры зноў траблы.
Я таму і пытаюся, што людзі пішуць, пра попку поўную 48ч 72ч выводзяць,
Яны самі адмяняюць? Калі б адмянілі можна па-іншаму вывесці, праз казік
ну яны час ад часу параць мазгі і доўга выводзяць, але прама цяпер у іх гэта нейкае глабальнае … вельмі шмат хто жаліцца, самы сюр – калі такія праблемы, чаму б часова не прыбраць вывад на карты або хаця б не папярэдзіць, што ёсць праблемы, а ты сядзіш чакаеш двое сутак у надзеі на цуд
ну мне адмянілі праз амаль сутак я напісаў у службу падтрымкі і мне адмянілі плацёж, але яны не заўсёды яго могуць так адмяніць – часам кажуць чакайце 48 гадзін а потым пішыце і бла бла бла
Раніцай на Сбер СПБ вывелі за 2-3 хвіліны
Праз payeer усё заходзіць норм.
На карту Юмані, вывелі праз 5 гадзін, на СБП не выводзяць, суткі хутка і адмяніць нельга
Папоўніў пазаўчора, дагэтуль не залічылі грошы, дрэнна сталі працаваць.
Хацеў бы папярэдзіць, што і папаўненне ў іх зараз усё праз задняе месца! 2 дні таму папоўніў і ўсё вісець да гэтага часу!
У выніку залічылі? У мяне праз СПб 3-і дзень ідзе
А ты ў службу падтрымкі пісаў? Пасля 48 гадзін ужо можна туды дакучаць, калі пашанцуе могуць адмяніць вывад калі не пашанцуе скажуць чакай яшчэ 5 дзён 😑
У казіно пішуць пры дэпазіце з карты і СБП ставьце не роўныя сумы. Напрыклад не 2500, а 2514 і г.д. У піастрыксе таксама такі лайфхак напісаны.
Так вось, я паспрабаваў таксама ставіць на вывад, таксама не роўныя сумы і два дні грошы выводзіліся за 10-15 хвілін. Магчыма супадзенне, але паспрабуйце, можа дапаможа.
Супадзенне, яны то выводзяць то не. зараз вісіць 1018р.33 капейкі на вывадзе з учорашняга дня (амаль суткі зноў прайшлі) да гэтага пару раз выводзілі імгненна… я заўважыў калі выводзяць то хутка – калі ж гадзіны 2 хаця б плацёж вісіць то ўсё … чакай ужо доўга 😁