Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,232 Адказу
|
89,251 Прагляд
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ну хз, я даўно імі не карыстаўся, як праблемы пачаліся, а тут вырашыў паспрабаваць і ўсё хутка працавала.
У суботу дэпазіт з першага разу ўляцеў, а потым і выплаты ў суботу і нядзелю.
з дэпазітамі таксама праблем 0 , ставіў месца 1000 – 1001 і ўсё, усё ок… а ў вас вось з вывадамі нешта не хочуць
На карту Юмані вывялі праз 6 г, і СБП праз суткі.
Таксама праз суткі зараз прыйшла аплата. у любым выпадку гэта ніяк не годзіцца, я лічу, вывады з казіно зараз значна хутчэй чым з піастры лол) яшчэ і камісю адбіраюць шаленую ж!
Зноў суткі не залічваецца дэпазіт на Пиастрикс. Усе дакументы адправіла. Чакаем-с. Шчыра кажучы, надта надакучыла. Кожны раз нібыта ў нікуды. Кнопку націснуў і гадзяеш – паступіць – не паступіць. Латарэя.
ну у мяне з вывадам толькі праблемы, з дэпамі выглядае пакуль нарм. а ты які дэп робіш? ну ў сэнсе, я стараюся рабіць 5001 і тд, то-бок не кратныя як і раяць самі Пиастрикс.. точная праблемы з дэпамі ў мяне бываюць у тым што проста не адкрываецца нават акно з дэпазітам , а вось калі грошы адправіў то ок ужо.
Дык я ўсякае раблю. Завіс на 1200, На 2500 нават рэквізіты не выдаў, ні праз СБП, ні на картку. Мрак.
Ставі сумы не 1200 або 2500, а 1250 і 2550 па СБП. Разоў 5 на гэтай недзеле так папаўняў, рэквізіты з першага разу выдаваў і нават чэк не загружаў – усё залічвалася.
У іх пра сумы так ставіць пры папаўненні напісана і няма праблем.
сэнс юзаць пиастрикс если ён з выплатамі кідае нашмат горш за казікаў??
Адказ просты – не юзай. Навошта шукаць сэнс? Ён зручны, калі ты не выводзіш грошы на карты. З аднаго казіно ў іншае перакінуць. Вывесці на крыпту. Тут усё нармальна.
а не прасцей адразу вывесці на крыпту ? большасць казікаў выводзяць на апошні дэпазітны сродак, прасцей ужо дэпаць адразу ў trc ці лайтку
Ну так, гэта прасцей калі ты дэпіш, дапусцім, ад 10к. Многія ж дэпяць плюс-мінус касар і крыпта тут ужо не зручна. Плюс крыпту на тысячу ніхто табе не дапоўніць без камісіі. А піастрикс як метад даволі лёгка адстаяць пры папаўненні крыпты, ды і проста для дэпіць у казіно – зручна.
“А не прасцей адразу тады на крыпту?” хто карыстаецца крыптай не выводзіць з піастрикса на карты. Тады ў прынцыпе твая фраза пра сэнс піастрикса адпадае.
Па касару можна без праблем купляць на бесчтендже ў тронах або літке і дэпаць)
Страціш рублёў 50 у гэтых кругоабаротах, але без праблем. Так што ў чымсьці ён правы) З іншага боку па дробязях можна і з піастрыкса крыху пацярпець.
Прыкінь – ты кожны дзень будзеш губляць па 50 рублёў з касара, калі дэпаяш 500 рублёў.
Ніхто не спрачаецца, што крыпта лепшая. Але ў звычайных працяг не бывае 20-30к, каб папоўніць, умоўна, крыпту і гуляць на гэтыя грошы месяц. Таму піастрикс хоць як-небудзь ратуе.
Але на самой справе яшчэ больш людзей проста наўпрост дэпаюць у казіно з карт, без якой-небудзь крыпты і піастрикса.
Толькі я не ведаю, як яны выводзяць вялікія сумы потым. Я яксьці выграў у покер нармальна, потым не ведаў, як іх вывесці, каб карту не заблакавалі. У выніку вывёў грошы на піастрикс і тры месяцы па невялікіх выводзіў адтуль.
Ты ў пачатку пра касар пісаў, а не 500. На 500 можа нават проста здзелак на абмен не быць.
Вось табе твой жа выпадак – не пажаднічаў бы 50 р. і вывёў бы на крыпту ўсё адразу без праблем.
Дарэчы, вось у мяне заўсёды пытанне быў. А для банкаў цікава ці ёсць розніца – выводзіць чалавек па сбп з піастрыкса ці з крыпты. Па сутнасці тое і тое сбп. Я проста нават калі крыпту вывожу нешта баюся вялікія сумы выводзіць адразу.
Калі ў цябе абарот да 500к, то табой нават ніхто не зацікавіцца. У вельмі рэдкіх выпадках у банкаў ёсць база дропаў, бачаць каму і куды ты перавёў, ёсць ён у базе ці не. Без розніцы – па СБП гэта ці з карты на карту, рахунак жа адзін)
Цяпер з пиастрикса толькі на Binance вывожу. Пакуль тьфу тьфу тьфу – усё як у лепшыя гады. 2’секунды максимум чакаю.
я тут на днях і па 30, 20, па некалькі разоў выводзіў увогуле тысяч 80 на альфу па СБП за 10-15 хвілін выводзілі, я нават здзівіўся)
апошнія 5 дзён таксама выводзяць у мяне нарм, плацяжоў 10-15 за 20+ хвілін выводзілі, 1 толькі адмянілі і тое хутка. спадзяюся наладзілі вывад
Я апошнія 3 дні ўвогуле вынесці на карты не магу, адмены і ўсё. Па СПБ на Сбер толькі працуе, і на крыпту. Але на крыпту камісія канская
Так і жывём))
сумы мб вялікія? у мяне 15к таксама не праходзіла а вось 8-10к праходзіла, паспрабуй так ставіць там у любым выпадку 3% , канешне на кожны плацёж прыйдзецца полтосік аддаць ..
Так, 12к – гэта дробязі, я ніжэй і 8к ставіў – таксама адмена. Не з-за сум гэта. Раней і па 100к прыходзіла на карту за раз без праблем. На Сбер СБП па 50к прыходзіць нармальна. На крыпту таксама па 50к за хвіліну выводзяць. Не ў суме справа
Зразумеў, тады дзіўна, дзіўна тое, што адмены вельмі хуткія