Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!

Абмеркаванне плацежных сістэм казіно | 22 снежня 2021 г. ад | 3,235 Адказаў | 89,826 Праглядаў | 5 Рэакцый
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
gans2115, 25 кастрычніка 2024 г.
На самой справе, калі з карты дэпіў і туды ж выводзіў, было цудоўна, праблем не ведаў! Але гэта было калі гуляў у адной сетцы (роялы 2018-2021 гады). Калі ў розныя казікі пачынаеш гуляць, ужо сваю карту як-то не вельмі. Я памятаю, калі ў адзін сол гуляў, дэп робіш, ён нават без пацверджання бы [...]

Банкаў у краіне ў нас прыблізна 1700 🤮💯💯💯 Ці ж цяжка завесці 20-30 карт, якія без аплаты за паслугі ў год і камісіі, толькі іменныя і з іх па чарзе дэпіць, я Васссс прынцыпова не разумею, хлопцы!!!!!!💯😎🦍💪🥳 Вы рэальна нейкі клуб самазванцаў і прыхільнікаў плацежнай сістэмы Піастрык, Аднак!!!!

Або зноў жа Абавязкова трэба ізвращацца і карыстацца менавіта вядомымі💯🥳🦍 якія ў топ-50 па банкаўскіх картах🤮🤣 (Якраз першыя топ-50, калі хто не ведаў, заадно і вашы нашы і ўвогуле сябры дарагія федэральныя прыстаўы пастаянна маніторыць і час ад часу спісваюць, арыштоўваюць і іншыя праблемы “нармальным”🤣 людзям ствараюць) каб яны рана ці позна вас у стайню загналі па 115 ФЗ!?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 348
Публікацыі
11 986
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
30 ліс 2015 г.
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 25 кастрычніка 2024 г.
Банкаў у нас у краіне прыкладна 1700🤮💯💯💯Неўжо цяжка 20-30 картак завесці, якія без аплаты за паслугі ў год і камісіі, толькі іменныя і з іх па чарзе дэпанаваць, я Васссс ў прынцыпе не разумею, хлопцы!!!!!!💯😎🦍💪🥳Вы рэальна нейкі клуб самоупппійцаў і паклоннікаў плацежнай сістэмы Піастры [...]

Ну бачыш, яшчэ ў многіх праблемы з даўгамі. У вялікага працэнта насельніцтва даўгі, я людзей на працу прымаю, гэта бачу, гэта хутчэй за ўсё і ёсць праблема большасці. А так да, калі не гэта, наогул праблем не бачу!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
69
Публікацыі
148
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 жні 2024 г.
2 плацяжы ўжо вісяць пры папаўненні! Не папаўняйцеся зараз, хлопцы, нейкая фігня, прычым нават бот цяпер не адказвае, гэта значыць бота нават нельга выклікаць для пошуку плацяжу!

Нічога сабе яшчэ праблем з дэпазітам я не сустракаў 🤨заўсёды ўсё нармальна было, дарэчы вывад учора на втб быў паспяховы )))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 326
Публікацыі
32 019
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Калі з пиастрикС цяпер сябе «мутна» вядзе, можа пара зрабіць «прыпынак» або нават «ўшыцца», а не разбрасывацца грашыма на «паляне» палЯкоў)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
thee4, 26 кастрычніка 2024 г.
Калі з ПіастрикС цяпер “мутна” сябе вядзе, можа пара зрабіць прывалы або нават “ўшыцца”, а не “рассыпаць” грошы на “палянцы” палякаў)

Не Неее,што ты такое кажаш….народу хочацца відовішчаў..праблем…галовакружэння…гэта ж якое задавальненне і самакаменне злавілі ….яшчэ і плацяць за гэта🧐🤔💯Сваімі нервамі,рызыкуюць сваімі грашыма і ўвогуле сваім  здарадоўем не берагуць….гэта новы від Задавальнення і Асалоды!Назвацца Сладкамазахізм і Самакаменне ,пад кіраваннем фірмы ПіастрикС!!

Народ Хоча Відовішчаў. Ён за гэта плаціць,мае права!!!!!

ГРАЮЦЬ у новую гульню гэта па-першае!!

Ставяць на вывад Свае ж уласныя Грошы на свае карты або па сбп або яшчэ што і ЧАКАЮЦЬ!!Дзень чакаюць,Два чакаюць,п,Тыдзень чакаюць, месяц,два месяцы,атрымліваюць задавальненне падвойнае,калі вывад адменяюць,тады Народ зноў ставіць на вывад зноў,раз,два,тры,дзясятак разоў і за гэты час Фірма ПіастрикС мяняе для народа сродкі вывадаў,каб яшчэ цікавей было,дадае нешта,нешта прыбірае,ну ўсе па фэн Шую,каб людзям было цікава і прыемна і яны атрымлівалі Асалоду і Задавальненне!!!!!!А людзі зноў і зноў атрымліваюць адмену вываду і зноў ставяць на вывад,гэта ж такое Задавальненне і Асалода!!!!А цяпер Фірма дадала новы функцыянал ,прычым бясплатна і каб людзі ўдвая атрымлівалі Аргазмы яны цяпер прымарожваюць не толькі Вывады але яшчэ і Дэпазыты на баланс самога ПіастрикС!!!Які дарэчы не мае ні адрасу,ні ліцэнзіі,ні тэлефона,ні ўвогуле нічога!!!Людзі ацанілі,пішуць і бачна ,ЯК ІМ ДОБРА І ЯКОЕ Задавальненне і АСАЛОДА яны цяпер атрымліваюць удвая !!!!!Сказка!!!

Гэтыя захопленыя водгукі мы ўжо чыталі ў тыя часы,калі народ зараджаў ваду ад Алана Чумака і хадзіў у дамы культуры і кінатэатры на прадстаўленні Анатоля Кашпіроўскага!!!!!🤷🤪🤣

А цяпер у ПіастрикС  яшчэ можна сыграць у гульню,на свае ўласныя сродкі і напрыклад унесці ў сам ПіастрикС па нумары карты ,а яшчэ лепш Рахунку тады хутчэй за ўсё Вашы грошы прымарозяць або на некалькі дзён,а можа і на месячачок ,а можа і ўвогуле іх не змогуць знайсці!!!Ну хіба гэта не Задавальненне, за якое нельга не заплаціць,скажыце мне калі ласка?!

Клубу аматараў ПіастрикС наш Рэспект,колькі аргазмаў атрымалі за гэты час і калі і ў які час, калі ласка не забывайце пісаць у гэтай тэме!!!!!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 348
Публікацыі
11 986
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
30 ліс 2015 г.
91Iphone1991, 26 кастрычніка 2024 г.
Нічога сабе, яшчэ праблем з дэпазітам я не сустракаў 🤨 заўсёды ўсё норм было, дарэчы вывад учора на втб быў паспяховым )))

А вы не ведалі, гэта вельмі часта. Абодва прыйшлі, але пасля таго, як я ім адправіў чэкі і заяўкі, праз 1,5-2 гадзіны прыйшлі. А на совхоз банк тое, што я ім яшчэ і мой чек адправіў, не спадабалася, давялося яшчэ і даказваць, што ён цяпер менавіта такога выгляду там, але, здаецца, супакоіліся і вярнулі грошы! 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 348
Публікацыі
11 986
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
30 ліс 2015 г.
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 26 кастрычніка 2024 г.
Да Неее,што ты такое кажаш….народу хочацца відовішчаў..праблем…галовакрошкі…гэта ж якое задавальненне і самаістязанне злавілі ….яшчэ і плацяць за гэта🧐🤔💯Сваімі нервамі,рызыкуюць сваімі грашыма і ўвогуле сваё здароўе не берагуць….гэта новы від Задавальнення і Надавальства!Назвацца Слаткомаза [...]

Выводзіш з казіно і атрымліваеш двойчы кайф:))) калі, вядома, з піастры ўдасца вывесці:)))

ну або на крипту вывядзеш і думаеш потым : «а я ўвогуле выйграў ці ў мінус пайшоў» пасля зняцця працэнтаў за такі пераказ:)))

здаецца выйграў, а здаецца ў мінус пайшоў:))))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 348
Публікацыі
11 986
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
30 ліс 2015 г.

Ваў, хлопцы, пиастрикс яшчэ і вывёў на карту з першага разу:)))) на альфу СБП

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
69
Публікацыі
148
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 жні 2024 г.
gans2115, 26 кастрычніка 2024 г.
А вы не ведалі, гэта даволі часта. Абодва прыйшлі, але пасля таго як я ім чэкі адправіў і заяўкі, праз 1,5-2 гадзіны прыйшлі. А на Совхоз Банк тое, што я ім дасылаў, яшчэ і мой чэк не спадабаўся, давялося яшчэ і даказваць, што ён цяпер менавіта такога выгляду там, але, здаецца, супакоіліся і в [...]

Нічога сабе, упершыню ўвогуле такое чую, і яшчэ даказваць ім піпец )) думаў праблем не бывае з папаўненнем, а тут і  так можа аказвацца

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
34
Публікацыі
23
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22 кас 2024 г.

Добры дзень, хто-небудзь выводзіў апошні раз на Сбер СПб? Як доўга ішло вывядзенне і ці не адмянялі?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 348
Публікацыі
11 986
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
30 ліс 2015 г.
Да Неее,што ты такое кажаш….народу хочацца відовішчаў..праблем…галовакружэння…гэта ж якое задавальненне і самакацанне злавілі ….яшчэ і плацяць за гэта🧐🤔💯Сваімі нервамі,рызыкуюць сваімі грашыма і ўвогуле сваё  здорове не берагуць….гэта новы від Задавальнення і Асалоды!Называцца Слаткомазахіз [...]

Павел, можа наладзіцца яшчэ, я ўсё ж спадзяюся на гэта. Не хачу злосці на вока, зараз другі раз на вывад паставіў, ну таксама нямнога, дзесятку, ну з камісіяй 10250 руб , здзівілі зноў, вывелі. 2 з 2. Спадзяюся так далей і будзе. Першы час калі буду вывозячь, буду пакуль пісаць, каб народ у курсе быў. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 326
Публікацыі
32 019
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
Неее, што ты такое кажаш….народу хочацца відовішчаў..праблем…галаўнога болю…гэта ж якое задавальненне і самаістязанне ўпіпалі ….яшчэ і плацяць за гэта🧐🤔💯Сваімі нервамі, рызыкуюць сваімі грашыма і ўвогуле сваё  здорове не берагуць….гэта новы від Задавальнення і Асалоды!Назвацца Слаткомазахіз [...]

Не ну.., быў пытанне прапанавалі адказ, а далей кожны вольны ў сваім выбары. Каб потым ніхто не казаў, што іх не папярэдзілі)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
4 638
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
19 сту 2018 г.
Павел, можа яшчэ наладзіцца, я ўсё ж спадзяюся на гэта. Не хачу спалохаць удачу, зараз другі раз паставіў на вывад, ну таксама не шмат, дзясятку, ну з камісіяй 10250 руб., зноў здзівілі, выплацілі. 2 з 2. Спадзяюся, так і будзе далей. Першы час, калі буду выводзіць, буду пакуль пісаць, каб нар [...]

Таксама сёння вывёў на Альфу СБП ☺

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
Паўлю, можа наладзіцца яшчэ, я ўсё ж спадзяюся на гэта. Не хачу зглазiць, зараз другі раз паставіў на вывад, ну таксама нямнога, дзясятку, ну з камісіяй 10250 руб , здзівілі зноў, вывелі. 2 з 2. Спадзяюся, так далей і будзе. Першы час, калі буду выводзіць, буду пакуль пісаць, каб народ быў у курсе.

Ганс, родны🥸🤷 я толькі за! Рады за цябе буду і за ўсіх вас, гульцы!………..ну а я нічога нікому плаціць больш не збіраюся, нават 1% ды і за што ўласна я павінен камусьці там плаціць!? Там, дзе праект прымае СБП і карты буду дэпаць картамі і СБП, а ў астатнія – крыптай і нікому нічога не плачу і не збіраюся!!!!!!! Наплаціўся, хопіць!!!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
maxmox, 26 кастрычніка 2024 г.
Тожа сёння вывёў на альфу СБП ☺

….тоже сегодня 94.000 вывел по сбп,два часа по регламенту у них всегда и  деньги у меня на карте,счёте в банке, правда сегодня суббота и везде в выходные проблемы по сбп,поэтому мне с задержкой вывела ПФ сегодня,но так я и внимания не обращал и даже  и не задумывался,выведут или нет,потому что они💯выводят,как в банке,но я как то и внимания не обратил,мне ещё с трёх казь по сбп вывели тысяч 600 и и всё пришло ото всех,пусть и кто-то 15 часов выводил,а кто то 2 часа или час,всё пришло четко.Никому ни копейки никаких процентов не плачу!В Плейфортуне проблем нет никаких,они наладили выводы💯 так вот,я о чем,что депы принимают четко,что выводят четко ,никакой Пиастрикс не нужен в принципе,так и должно быть везде,а где нет этого,то используем криптокошелек и все дела!!!!!!

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
12
Рэпутацыя
796
Публікацыі
1 436
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11 сне 2023 г.
Ну бачыш, у многіх яшчэ праблемы з доўгамі. У вялікага працэнта насельніцтва доўгі, я людзей на працу прымаю, гэта бачу, гэта хутчэй за ўсё і ёсць праблема большасці. А так, калі не гэта, зусім праблем не бачу!

Цяпер у цэлым дастаткова банкаў, якія добра трымаюцца ад прыставаў, хоць у кожнага, хутчэй за ўсё, індывідуальна.
А так галоўнае, каб ліцэнзія была АСВ

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 348
Публікацыі
11 986
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
30 ліс 2015 г.

Сволаты, думаў, што пачалі нармальна выводзіць, фіг там, вывелі 2 разы і ўсё!!!! Зноў тая ж старая песня!

+1
-1
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
34
Публікацыі
23
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22 кас 2024 г.

Усім прывітанне ,паставіла на сбер вывад ,адмянілі ((паспрабую на іншы банк паставіць 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
gans2115, 28 кастрычніка 2024 г.
Сволата, думаў выводзіць пачалі нармальна, ніфіга там, вывелі 2 разы і ўсё!!!! Зноў старая песня!

Пра старыя песні пра галоўнае, дарэчы, не памятаеш, колькі іх было на кожны Новы год?!

Я тут паглядзеў з цікавасці, іх было чатыры выпускі, гэта значыць па выпуску на год!!! Так што…. поспехаў вам, хлопцы!!

Я так думаю, галоўнае яшчэ наперадзе ў усіх! Ну вы, відавочна, здагадаецеся прыкладна, пра што я?!🤪

Тады ўжо і падставы будуць назву новай тэмы ствараць і саму новую тэму🤣🤣🤣🫢

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 654
Публікацыі
4 746
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
1 кра 2021 г.

На Альфу спрабуйце пакуль можна, ставіў 5300 – вывялі за 13 хвілін, ставіў 6400 – вывялі за 1г 20 хвілін. Гэта ўсё было сёння літаральна 3г назад. Зараз паспрабую тысяч 5 на сбер паставлю пакуль спаць пайду якраз) 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
124
Публікацыі
202
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26 сак 2024 г.

На тинькоф перавялі за 10-15 мін.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 654
Публікацыі
4 746
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
1 кра 2021 г.

Дзіўна, і на Сбер вывялі)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
69
Публікацыі
148
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 жні 2024 г.
oopsant, 28 кастрычніка 2024 г.
На Альфу спрабуйце пакуль можна, ставіў 5300 – вывелі за 13 хвілін, ставіў 6400 – вывелі за 1 г 20 хв. Гэта ўсё было сёння літаральна 3 гадзіны таму. Цяпер паспрабую тысяч 5 на сбер паставлю пакуль спаць пайду якраз)

Дзякуй за інфармацыю ,зараз паспрабую,учора хацеў вывесці ,завіслі)))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 348
Публікацыі
11 986
Падпісчыкі