Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 снежня 2021 г.
ад
maxmox
|
3,235 Адказаў
|
89,826 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Банкаў у краіне ў нас прыблізна 1700 🤮💯💯💯 Ці ж цяжка завесці 20-30 карт, якія без аплаты за паслугі ў год і камісіі, толькі іменныя і з іх па чарзе дэпіць, я Васссс прынцыпова не разумею, хлопцы!!!!!!💯😎🦍💪🥳 Вы рэальна нейкі клуб самазванцаў і прыхільнікаў плацежнай сістэмы Піастрык, Аднак!!!!
Або зноў жа Абавязкова трэба ізвращацца і карыстацца менавіта вядомымі💯🥳🦍 якія ў топ-50 па банкаўскіх картах🤮🤣 (Якраз першыя топ-50, калі хто не ведаў, заадно і вашы нашы і ўвогуле сябры дарагія федэральныя прыстаўы пастаянна маніторыць і час ад часу спісваюць, арыштоўваюць і іншыя праблемы “нармальным”🤣 людзям ствараюць) каб яны рана ці позна вас у стайню загналі па 115 ФЗ!?
Ну бачыш, яшчэ ў многіх праблемы з даўгамі. У вялікага працэнта насельніцтва даўгі, я людзей на працу прымаю, гэта бачу, гэта хутчэй за ўсё і ёсць праблема большасці. А так да, калі не гэта, наогул праблем не бачу!
Нічога сабе яшчэ праблем з дэпазітам я не сустракаў 🤨заўсёды ўсё нармальна было, дарэчы вывад учора на втб быў паспяховы )))
Калі з пиастрикС цяпер сябе «мутна» вядзе, можа пара зрабіць «прыпынак» або нават «ўшыцца», а не разбрасывацца грашыма на «паляне» палЯкоў)
Не Неее,што ты такое кажаш….народу хочацца відовішчаў..праблем…галовакружэння…гэта ж якое задавальненне і самакаменне злавілі ….яшчэ і плацяць за гэта🧐🤔💯Сваімі нервамі,рызыкуюць сваімі грашыма і ўвогуле сваім здарадоўем не берагуць….гэта новы від Задавальнення і Асалоды!Назвацца Сладкамазахізм і Самакаменне ,пад кіраваннем фірмы ПіастрикС!!
Народ Хоча Відовішчаў. Ён за гэта плаціць,мае права!!!!!
ГРАЮЦЬ у новую гульню гэта па-першае!!
Ставяць на вывад Свае ж уласныя Грошы на свае карты або па сбп або яшчэ што і ЧАКАЮЦЬ!!Дзень чакаюць,Два чакаюць,п,Тыдзень чакаюць, месяц,два месяцы,атрымліваюць задавальненне падвойнае,калі вывад адменяюць,тады Народ зноў ставіць на вывад зноў,раз,два,тры,дзясятак разоў і за гэты час Фірма ПіастрикС мяняе для народа сродкі вывадаў,каб яшчэ цікавей было,дадае нешта,нешта прыбірае,ну ўсе па фэн Шую,каб людзям было цікава і прыемна і яны атрымлівалі Асалоду і Задавальненне!!!!!!А людзі зноў і зноў атрымліваюць адмену вываду і зноў ставяць на вывад,гэта ж такое Задавальненне і Асалода!!!!А цяпер Фірма дадала новы функцыянал ,прычым бясплатна і каб людзі ўдвая атрымлівалі Аргазмы яны цяпер прымарожваюць не толькі Вывады але яшчэ і Дэпазыты на баланс самога ПіастрикС!!!Які дарэчы не мае ні адрасу,ні ліцэнзіі,ні тэлефона,ні ўвогуле нічога!!!Людзі ацанілі,пішуць і бачна ,ЯК ІМ ДОБРА І ЯКОЕ Задавальненне і АСАЛОДА яны цяпер атрымліваюць удвая !!!!!Сказка!!!
Гэтыя захопленыя водгукі мы ўжо чыталі ў тыя часы,калі народ зараджаў ваду ад Алана Чумака і хадзіў у дамы культуры і кінатэатры на прадстаўленні Анатоля Кашпіроўскага!!!!!🤷🤪🤣
А цяпер у ПіастрикС яшчэ можна сыграць у гульню,на свае ўласныя сродкі і напрыклад унесці ў сам ПіастрикС па нумары карты ,а яшчэ лепш Рахунку тады хутчэй за ўсё Вашы грошы прымарозяць або на некалькі дзён,а можа і на месячачок ,а можа і ўвогуле іх не змогуць знайсці!!!Ну хіба гэта не Задавальненне, за якое нельга не заплаціць,скажыце мне калі ласка?!
Клубу аматараў ПіастрикС наш Рэспект,колькі аргазмаў атрымалі за гэты час і калі і ў які час, калі ласка не забывайце пісаць у гэтай тэме!!!!!
А вы не ведалі, гэта вельмі часта. Абодва прыйшлі, але пасля таго, як я ім адправіў чэкі і заяўкі, праз 1,5-2 гадзіны прыйшлі. А на совхоз банк тое, што я ім яшчэ і мой чек адправіў, не спадабалася, давялося яшчэ і даказваць, што ён цяпер менавіта такога выгляду там, але, здаецца, супакоіліся і вярнулі грошы!
Выводзіш з казіно і атрымліваеш двойчы кайф:))) калі, вядома, з піастры ўдасца вывесці:)))
ну або на крипту вывядзеш і думаеш потым : «а я ўвогуле выйграў ці ў мінус пайшоў» пасля зняцця працэнтаў за такі пераказ:)))
здаецца выйграў, а здаецца ў мінус пайшоў:))))
Ваў, хлопцы, пиастрикс яшчэ і вывёў на карту з першага разу:)))) на альфу СБП
Нічога сабе, упершыню ўвогуле такое чую, і яшчэ даказваць ім піпец )) думаў праблем не бывае з папаўненнем, а тут і так можа аказвацца
Добры дзень, хто-небудзь выводзіў апошні раз на Сбер СПб? Як доўга ішло вывядзенне і ці не адмянялі?
Павел, можа наладзіцца яшчэ, я ўсё ж спадзяюся на гэта. Не хачу злосці на вока, зараз другі раз на вывад паставіў, ну таксама нямнога, дзесятку, ну з камісіяй 10250 руб , здзівілі зноў, вывелі. 2 з 2. Спадзяюся так далей і будзе. Першы час калі буду вывозячь, буду пакуль пісаць, каб народ у курсе быў.
Не ну.., быў пытанне прапанавалі адказ, а далей кожны вольны ў сваім выбары. Каб потым ніхто не казаў, што іх не папярэдзілі)
Таксама сёння вывёў на Альфу СБП ☺
Ганс, родны🥸🤷 я толькі за! Рады за цябе буду і за ўсіх вас, гульцы!………..ну а я нічога нікому плаціць больш не збіраюся, нават 1% ды і за што ўласна я павінен камусьці там плаціць!? Там, дзе праект прымае СБП і карты буду дэпаць картамі і СБП, а ў астатнія – крыптай і нікому нічога не плачу і не збіраюся!!!!!!! Наплаціўся, хопіць!!!
….тоже сегодня 94.000 вывел по сбп,два часа по регламенту у них всегда и деньги у меня на карте,счёте в банке, правда сегодня суббота и везде в выходные проблемы по сбп,поэтому мне с задержкой вывела ПФ сегодня,но так я и внимания не обращал и даже и не задумывался,выведут или нет,потому что они💯выводят,как в банке,но я как то и внимания не обратил,мне ещё с трёх казь по сбп вывели тысяч 600 и и всё пришло ото всех,пусть и кто-то 15 часов выводил,а кто то 2 часа или час,всё пришло четко.Никому ни копейки никаких процентов не плачу!В Плейфортуне проблем нет никаких,они наладили выводы💯 так вот,я о чем,что депы принимают четко,что выводят четко ,никакой Пиастрикс не нужен в принципе,так и должно быть везде,а где нет этого,то используем криптокошелек и все дела!!!!!!
Цяпер у цэлым дастаткова банкаў, якія добра трымаюцца ад прыставаў, хоць у кожнага, хутчэй за ўсё, індывідуальна.
А так галоўнае, каб ліцэнзія была АСВ
Сволаты, думаў, што пачалі нармальна выводзіць, фіг там, вывелі 2 разы і ўсё!!!! Зноў тая ж старая песня!
Усім прывітанне ,паставіла на сбер вывад ,адмянілі ((паспрабую на іншы банк паставіць
Пра старыя песні пра галоўнае, дарэчы, не памятаеш, колькі іх было на кожны Новы год?!
Я тут паглядзеў з цікавасці, іх было чатыры выпускі, гэта значыць па выпуску на год!!! Так што…. поспехаў вам, хлопцы!!
Я так думаю, галоўнае яшчэ наперадзе ў усіх! Ну вы, відавочна, здагадаецеся прыкладна, пра што я?!🤪
Тады ўжо і падставы будуць назву новай тэмы ствараць і саму новую тэму🤣🤣🤣🫢
На Альфу спрабуйце пакуль можна, ставіў 5300 – вывялі за 13 хвілін, ставіў 6400 – вывялі за 1г 20 хвілін. Гэта ўсё было сёння літаральна 3г назад. Зараз паспрабую тысяч 5 на сбер паставлю пакуль спаць пайду якраз)
На тинькоф перавялі за 10-15 мін.
Дзіўна, і на Сбер вывялі)
Дзякуй за інфармацыю ,зараз паспрабую,учора хацеў вывесці ,завіслі)))
Ёсць такое, таксама сёння атрымалася трохі вывесці:)) на Сбер
Альфу адмяняюць
Таксама не праходзіць вывад на карту
Пастаянна затрымкі або адмена вываду, хоць на карту, хоць па СБП