Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 снежня 2021 г.
ад
maxmox
|
3,235 Адказаў
|
89,740 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У піастрэ такое?
Ні разу не бачыў(
А так у дзень дай бог 1 плацёж выводзяць.
Як жа выглядае гэты радок?) Хуткі перавод грошай на картку ў піастры
Так, з’явілася такое)
У мяне няма, дзіўна.
Нават пераўсталяваў прыкладанне і няма. Хто ведае чаму?😀
У ўсіх індывідуальна, тыпа?
Ільшат, там нейкі радок з’явіўся хуткі вывад на карту, зараз пратэстуем)
У мяне яе няма
Дзе што з’явілася🙄🙄
хуткай выплаты на карту, таксама няма
у мяне таксама, Пиастрикс зараз вельмі хутка выводзіць
“Вельмі хутка” – гэта яшчэ не паспеў заяўку падаць і ўжо вывялі?) можна падрабязней куды выводзіш?
Вельмі хуткаа ???????учора адмянілі на ВТБ 3 разы )))
Добра дзякуй ,паспрабую,ну раней нешта такое не бачыў,паходу трэба абнавіць тэлегу))))
Гэта ставлю СПБ на Альфа-банк і прыходзіць на працягу 10 хвілін
А вы прыкладаннем карыстаецеся ці праз інет заходзіце? Я праз інет заходжу, гэтай кнопкі няма!
У дадатку таксама нічога такога няма. Адзінае, што я думаю, не так даўно ад пиастрикса прыходзіла паведамленне кшталту абнавіце дадатак, я пакуль гэтага не рабіў. Магчыма ў новай версіі гэтага прыкладання гэты варыянт на пастаяннай аснове :))
Неа, відаць часовая штука з перыядычнасцю, учора было, сёння захожу – няма.
Заўважыў такую фігню: калі пры папаўненні балансу выскоквае Альфа-Банк 🏦, то грошы таксама звычайна адразу не прыходзяць! Гэта ўжо далёка не першы раз, дык глядзіце!
2 плацяжы ўжо віснуць пры папаўненні! Не папаўняйцеся зараз , хлопцы, якаясь фігня, прычым нават бот зараз не адказвае, гэта значыць на пошук плацяжу бота нават не запусціць!
Ганс!! Якое ж задавальненне ад возні з Піастрыксам🤣 туды-сюды, прайшоў плацёж – не прайшоў, вывад прыйшоў – не прыйшоў, гляджу тут цэлы клуб сфарміраваўся аматараў……..жорсткага …..відэа ў лаіве!!! Агулам варта гэта таго, скажы ці лепш з дзяўчынай час праводзіць усё ж такі ці ці….. А то я ўсё ніяк не магу зразумець, навошта вам гэта ўсё трэба, калі мы ўсе даўно ўжо ўсё абмеркавалі і па факце вырашылі перайсці на крыпту ўсе вопытныя. Ну ты вопытны чувак максімальна па гульні і ўвогуле ў нашых рухах, таму я проста не разумею, навошта табе менавіта гэта ўсё трэба!! Тут толькі адзін вывад. Дадзены працэс прыносіць задавальненне твайму мазгу і, магчыма, псіхіцы, напэўна, не ведаю🤣💪💪💪🦍 Іншыя ясна – заняцца няма чым!🤣
Напрашаецца толькі адзін вывад, дадзены працэс прыносіць відавочна нейкі кайф людзям!! Гэта ж трэба!! Дэпіць, рызыкаваць сваімі грашамі, забіваць нервы і час і меркаваць🤣🤣🤣🤣 зайдзе ці не зайдзе дэп, дакладней твае ж грошы на дропе ў гэтым Піастрыксе ці не зайдуць і добра, калі яны яшчэ ўвогуле не пыхнуць🤣 Ну вы, хлопцы, і жорсткія тыпы!! Паважаю, адназначна!! Тут і духу трэба мець і ўвогуле нерваў і запасу здароўя і грошай, у агульным Красуні!!!
Многа варыянтаў ведаеш адкуль дэпаць каб грошы прыходзілі адразу і выводзілі адразу?
Крыптаю далёка не ўсе хочуць карыстацца,асабліва калі чалавек дэпае мала (1к рубасікаў) чыста пад вечар эндорфіну па 5р пакатаць.
Дэпаць на прамую з карты ў казікі можна канечне – але пра вывад таксама можна забыць
Логіка ў людзей такая ў асноўным , дэпну трохі на піастру калі ўжо выйграю норма то выведу на піастру а з яе на крыпту ну а калі не выйграю то і (Слова выдалена сістэмай) з ім.
Дурак я, згодзен:))) Скончылася крипта, варыянтаў няма:))) вось паспрабаваў, думаў ну, як выключэнне, праскочу, не праскочыў, прычым 2 разы запар. Грошай было на картах 3700, што з імі зробіш, вось і паліз, шкадую?!!! Так, канешне, вось чаму на юмани не скінуў!!! А, узгадаў чаму, для пінко хацеў завесці туды! Там з 3 кода, можна ўсе тры забраць. Ад 85% да 135%. З юмани туды не закідаў, чаму, нават не ведаю, звычка, напэўна дурная:)))
Вось так мучышся з піастрай, дасылаеш заяўкі на пошук, гадзіну памурыжышся, закінеш потым у казік і праз 5 хвілін нічога:)))) Мазахізм:))) А сёння, відаць, прайграю не гадзіну, а больш, бо 2 плацяжы застрылі. «Паспяшаеш – людзей насмяеш:
На самой справе, калі з карты дэпіў і туды ж выводзіў, было цудоўна, праблем не ведаў! Але гэта было калі гуляў у адной сетцы( роялы 2018-2021 года). Калі ў розныя казікі пачынаеш гуляць, ужо сваю карту яксьці не вельмі. Я памятаю, калі ў адзін sol гуляў, дэп робіш, ён нават без пацверджання быў( смс), здымалі таксама вельмі хутка.Цяпер ужо нікому не давяраю, ды і на картках грошы не трымаю!
А так праблем не ведаў, у плане дэпазіт/вывад