Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,232 Адказу
|
89,467 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Так на самой справе горш, бачыш, быццам банкі ёсьць а адмены як былі так і засталіся.. лепш бы прыбралі пакуль фул не падправілі і не давалі надзею
ну ў мяне праскоквалі вывады бывала і на карту і на Білайн, толькі хз з якога разу
Тады нармальна, проста ў мяне ўжо 2 тыдні ні аднаго вываду)
Ужо 17 адмен запар, я не ведаю, што тут можа праскочыць:))) на кры́пту – так, дакладна, на Пайеер не спрабаваў, хачу паспрабаваць усё….
Жорстка, я баюся нават ставіць, чакаю, можа ў каго будзе абмен у знаёмых))) праз крыпту камісія, напэўна, вялікая.((
Ды дзе ж у вас цярпенне?!))) Там жа адмена адбываецца праз 4ч 8хв(мяне пары адмен хапіла(((
Так, канечне:)) цярпення няма:)))
Часам так, можа і 4 гадзіны, але часта і суткі!
Сапраўдней у мяне звычайна так: ставіш на вывад, чакаеш амаль суткі, потым паўторна ставіш і ўжо адмены чамусьці часцей, прыкладна 4-6 гадзін. А першы раз амаль заўсёды вельмі доўга…
І якое тут цярпенне! Ну хаця бы з 10 разаў адзін вывад рабілі б, а то і гэтага няма
Я сёння ўжо больш не палезу ў гэты піастрыкс, у адну калітку, нават калі выйграеш, потым зліваеш !
Ёсць ЮMoney-карта, з яе робіш, на яе спадзяюся і вывесяць, калі што! Чаму я не карыстаўся гэтым метадам, не ведаю!
Так, прыкладна так і ёсць
Паставіў на вывад (юмані) , паглядзім праз колькі выведуць?
гэта якім метадам ты паставіў? у мяне няма “перакладу на карту”
Гэта з казіно паставіў на карту юмані. Выводзіў учора і сёння на піастрыкс (прыйшлі за секунду). Паспрабаваў вывесці па СБП на сбер(два адмаўленні за 8ч) Потым завёў усё назад у казіно(пакруціў) і паставіў на вывад на карту (юмані).
Юмани таксама так сабе выхад з сітуацыі, мяне як то ў лепшыя часы нават забанілі і прымусілі праз натарыуса заверыць ліст, дзе я тлумачу паходжанне грошай) кароче клоўнада яшчэ та…
У мяне было так, калі з пін апа выводзіў на картку Юмани пару гадоў таму, у выніку я спачатку сказаў, што сябар доўг вярнуў і г.д., не пракаціла. Прычым блакіроўка імгненна прылятала, як толькі грошы пералівалі на Юмани.
Потым скрыншоты з асабістага кабінета скідаў з дэпазітам і вывадам, але напісаў, што стаўкі на спорт рабіў і выйграў, тыпу нічога не парушаў, мне размарозілі і вывёў потым на сваю картку тынька.
Табе вельмі пашанцавала, што размарозілі! Я толькі не казаў – і крипта, і стаўкі і г.д. і т.п., а яны кажуць або ў офіс едзь (офіс ад мяне вельмі далёка), або натарыяльна тлумач, адкуль грошы…. так і забіў на гэтыя бабкі, дабро, што там няшмат было.
Дарэчы, хто не ў курсе, у юмані ёсць такая супер фіча, дзе калі ты не зрабіў ні аднаго пераводу за 3 месяцы (цяпер можа менш), то пасля кожны месяц у цябе спісваюць бабкі! пачынаюць па 300, а потым быццам нават павышаюць, тыпа за карыстанне АфК рахункам.. вось так і табе паказухі) таму доўга грошы там не трымайце
Глядзі, якое казіно! Калі депал с пиастры, з карты не депал да гэтага, то хутчэй адменяць і скажуць выводзь туды, адкуль депал, на пиастру!
Бывает нават калі дэпаліў з карты то выводзяць усё роўна туды адкуль быў апошні дэп) а так увогуле ў гэтым плане водка не дрэнная, пракатывае іншы раз нават калі дэпоў не было з гэтых плацяжак усё роўна выводзяць.
У асноўным дэпаю з юмані і вывожу туды ж. У чаце ўсё даведаюся, раблю скрыншоты, на ўсякі
Так па-іншаму вывесці і не атрымаецца. Заўсёды было так: з якой плацёжкі робіш дэпазіт – на тую і выводзіш сродкі
Так я пра гэта і напісаў чалавеку!
А ўвогуле бывае, але рэдка і далёка не ўсюду. Вось, напрыклад, казіно Эльдорадо, куды толькі не выводзіў:)))
Ну ўвогуле ёсць яшчэ такое: робіш дэпазіты пастаянна з піастрыкса і выводзіш туды ж, аднойчы, напрыклад, быў з карты і вось зараз, калі піастрыкс не патрэбны, робіш з яго, а выводзіш на карту, з якой калісьці там раз/два дэпав.
Я часта ў роялаўскія дэпіў з карты або крыпты, а вывожу ўсё роўна на піастрыкс, нармальна ўсё праходзіць, бо піастрыкс вэрыфікаваны, а вось нядаўна паспрабаваў на крыпту вывесці, з якой і дэпіў, а яны не вывелі, давялося на піастрыкс выводзіць. Карацей купа сітуацый розных, не буду ўсё пералічваць:)))) Я думаю, хлопец зразумеў, якому я пісаў, пра што я гаварыў!
Ну само сабой, што дэп быў і з карты і з пиастрикс, таму можна депнуць з карты, а вывесці на пиастрикс і наадварот. Хоць криптобосс не дазволіў. Гэта не азначае, што ўсе не дазваляюць
З піастры вывелі на ВТБ вось толькі зараз ,ставіў дзе то у 11 гадзін вечара ,вывелі ўсё добра без адмен
Хм, дзякуй, што адпісваецеся пры паспяховых выводах, можа, яшчэ не ўсё страчана.
Зараз праверым сбер СПб,таксама паставіў на вывад адпішуся што і як
Ну ў мяне ўчора 3 адмены , сёння не спрабаваў) на самай справе я такіх выплат даўно не бачыў, кідаю ўсё на крыпту з 12 % камсой 😀