Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,232 Адказу
|
89,425 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
А яшчэ дзіўна з МТС, паказвае МТС БАНК – уводзіш нумар у спб напісана асноўны банк МТС ДЗЕНЬГІ ЭКС (і не памятаю што там) асобна ўводзіш там МТС БАНК і вось гэты МТС ДЗЕНЬГІ і не зразумела куды дасылаць) я такія плацяжы адмяняю
Знайшлі куды выводзіць, вы што, гульнявыя?! Россельхоз навоз гэта адзіны!!!! Паўтараю адзіны зараз госбанк!!! Далей расказваць усе плюсы і мінусы гэтага фактару?!
115-ая гэта як за здрасьце будзе ўжо пасля сотні з паловай выведзеных 💯
Гаворка не пра вывад была. Пытанне быў пра папаўненне.
Тым болей!! Чым больш дэпаеш з такіх, як МТС, Россельхознавоз, Сбер, тым хутчэй прыляціць бан!
Што датычыцца чырвонай – скажу за сябе… мне прыпала Менавіта абмежаванне!! не блок, а менавіта абмежаванне, толькі калі я да канца абнаглеў памятаю і амаль сем лямоў праганяў за некалькі месяцаў!!!! Ачевидна дапамагло тое, што было прэм’ер-абслугоўванне, таму доўга не звярталі ўвагі🤣🤣🫢😁😁😁 да і было гэта даўно… цяпер я ёй не карыстаюся, невыгадна…. і непрактычна, тым больш звяртаць на сябе ўвагу, ёсць мноства іншых варыянтаў і галоўнае – карты правераных людзей, з якіх цяпер крыпту мяняю туды-сюды🤣 на абменніках
Ну а па крыху – калі то можна з кожнай сваёй карты менавіта па сетцы дэпануць і прыняць гэта не праблема, галоўнае трохі прагрэваць гэтыя карты і абавязкова рабіць пакупкі з іх!
Брацішка, зусім не пра гэта! Гаворка пра тое, што калі папаўняеш піастрикс праз СПб, запытваеш пры папаўненні рэквізіты і там звычайна выпадае нумар, ФИО, назва банка. Вось калі выпадае Россельхозбанк то часцей за ўсё папаўненні даводзіцца чакаць доўга.
Братуль, а ты выводзіў з піасірікса на Пэйеер , спрабаваў? Выводзіць?
Аааа, вось яно што! Ну тады прабач, я тут, напэўна, крыху разгарэўся, рэальна не па тэме пачаў. Прашу прыняць мой пардон, па-французску хлопцы! А па-нашаму, па-руску, не ўрубіўся адразу, так што не судзіце!
Тады свае пяць капеек ўставлю ў аўтамат з півам🤣
Зноў жа Расельгаснавоз – гэта асаблівы дзяржаўны банк, таму іх антыфрод-сістэма асабліва настроеная і адчувальная, таму правільна ўсё кажаце, на яго не трэба дэпаць, могуць забанаць дропа, а Піастра можа і не паспець грошы выцягнуць з яго… гэта так.
Неааа брат, не спрабаваў!! Пэйер, кстати, завёў, але пачытаў водгукі….не спадабаліся яны мне штосьці, таму вырашыў лёс не выпрабаваць. Ты ж ведаеш, я або сярэдня, або буйна адразу кручу грошы, таму не хочацца сабе праблем нажыць і галавнога болю.
Што датычыць госбанка – напэўна перабольшана, у маім горадзе ён ёсць, быў якaсь раз у іх офісе, атмасфера там быццам у сельпо якой. У мяне ў горадзе госбанк – гэта Ак барс банк, а гэты РХБ – малабюджэтная пародыя на банк.
Народ, ці цяпер Пиастрикс выводзіць на карту?
Сумнеўна, ёпaць, мяне на 10 дзён пакут хапіла, тыдзень папаўняю па нумары рахунку і вывожу на карту Альфа, пакуль у стардзе канае. А так вось піянеры пішуць што ім без праблем выводзяць, праўда без пруфаў… такое…
сёння прабаваў на райфазен па СБП, адмянілі праз тры гадзіны, у выніку задэпнуў у риобет і ўсё прайграў, але не бяда)
Прывітанне ,вельмі кепска з выплатамі ,адмяняюць у мяне
Зараз многія наладзілі СБП, я б таксама вывёў на рахунак, у мяне там ад 5тр на вывад(бонусы намылі, на рахунку 4300р, чуйка зараз пачну раўняць і злію))), вось і падумаў на піастру і на СБП
Я не ведаю у каго працуюць пераводы на СБП у мяне завіслі грошы (((
Не ведаю пра вывад ты ці пра дэп. Але ў дадзены момант сбп у мяне на водку зусім паламалася. А пиастрикс чэк загрузіў, чакаю папаўнення.
Пераклаў з пиастрикса на сбер(Сбп). Дэпы праз сбп праходзяць нармальна
Ну гэта ўжо латарэя, камусьці адразу, камусьці не. Мне на Сбер і ЮMoney (па СБП) з піастрыкса ўжо і не памятаю ўвогуле, калі грошы выводзілі.
Давер’е, іпаць) так то папярэднікі вон што распавядаюць
Крыптой раяць карыстацца, яшчэ б 12% камісіі прыбралі намаляванай… а то нібыта каміса 2% +1$ праз bep20 (вельмі салодкая) а па факце па курсе ўсе 12%)
Ужо больш за месяц не карыстаюся Піастрыксам…..не бачу сэнсу проста…….
9-га верасня як вывёў сотку і ўсё, астатняе разбросаў па казіно пад депы .
Гэта мудрае рашэнне з тваёй боку Павел, карыстацца сумнеўным сэрвісам у сучасных рэаліях і плаціць канскую даніну за гэта.
Правільна! а то комсу жраць хочуць а працаваць адмаўляюцца. Нават падтрымка месяц ужо мёртвая
Бачыў)) лан калі адмяняць выплату, па-іншаму ўсё зраблю. Ну паспрабаваў ну і хуй, а то пішуць што выводзяць!!!! У мяне пиастрикс месяца тры быў заблакаваны, нахрэн верифікацыю рабіў???)))))
ну хаця б шмат банкаў для вываду з’явілася, можа з раза 10-20 і атрымаецца вывесці…😁 нядаўна ж увогуле была толькі крыпта