Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,232 Адказу
|
89,470 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я вам адно скажу, гульцы!!! У сувязі з праблемамі ў рунэце з СБП і картамі я, напрыклад, лепш рызыкую і раблю дэпазіт у самі казіно непасрэдна пад відэазапіс і скрыншоты, чым у Піастрыкс!!! Тут у мяне ў двух вядомых казіно застрэлі менавіта дэпазіты па СБП !!!!!не на карты і не тым больш на рахункі🤣🙃💩🤮🏁 і ўжо па некалькі дзён віснуць, так я дакладна ведаю, што гэтыя грошы ў любым выпадку прыйдуць мне на баланс. Я там паўсюль ВІП-гулец і больш за тое, казіно надзейныя і вядомыя, увогуле ўсё прыйдзе, але праблемы з плацяжамі працягваюцца!!!!! Па-повадзе Піастрыкса я ўжо не ўпэўнены і мяне турбуюць смутныя сумненні ўжо….. таму месяц ужо як я ім не карыстаюся і не маю ніякага жадання гэта рабіць. А вы як ведаеце!
Тым больш, што Піастрыкс, карыстаючыся сітуацыяй у рунэце, элементарна НАЖЫВАЕЦЦА на нас, на ІГРОВЫХ, што ёсць, ну проста Жахліва я лічу!
Паднімаць камісію і нажвацца і патлушчэць на гульнявых грошах гульцоў – гэта🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Рио вывёў на юмані (прыкладна за 15 гадзін)
Ок, зараз таксама пастаўлю, дзякуй за інфу.
здаецца па чаце гульцоў. выводзяць прыкладна тры дні і падтрымка нацэлена на тры дні.
адпішыся, праз колькі выве́дуць? цікава
На Сбер адмянілі 🤨🤨будзем чакаць пакуль з’явіцца втб СПб і туды толькі выводзіць))
хто-небудзь выводзіў з піастрикса на карты учора ці сёння, ці ёсць сэнс ставіць? а то паставіш і пару дзён будзеш чакаць вяртання)
Калі ў цябе ёсць ВТБ стаў ВТБ СПб, учора вывелі за 2 гадзіны норм суму, хацеў праверыць Сбер СПб, там адклінілі і вярнулі бабкі )) калі ВТБ няма пішы мне)), дапамагу
«што вы ўсё мусаліце , піастра зараз нармальна выводзіць і хутка, можна кстати тэму зачыніць»
Ты ж быццам гэта пісаў:)))) Я нічога не дадаў:))
Пхахаха,коры ,піпец ты мяне зараз пасмешыў аххаха)))да да ён жа пісаў пра гэта)))
На теле2 за 1 хвіліну вывелі..
Гэта як наша тэлебачанне 📺, сёння кажуць адно, а заўтра супярэчаць самі сабе:))) Калі глядзець іх не адзін раз, а падрад тыдзень/два, выходзіць нейкая ганьба.
Ну або спаміць у тэме не па справе, або троліў сядзеў, а зараз як дайшло да справы ён зразумеў што ўсё дрэнна)
Гляджу вы ўзвялі ў ранг гульні тое, як вас нагінаюць на працэнты і на ваша самае Святое, што ёсць у вас у вашым асабістым Жыцці, а менавіта на Час і на Гадзіны вашай уласнай Жыцці🤔🤷🤣🥳🫡✍️💯 Заўважце – ігравыя, у кожнага яны па-рознаму тыкаюць!!!!!
Але гляджу тут многім падабаецца ўжо Чакаць па трое сутак выводу сваіх жа Грошай!!!🤪Жэсць жа якая, а!!!!🤮🙃😁🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠
Нуу калі табе яшчэ жыць гадоў так 30 або 50, то чаму б і не!!! Можна кожны вывад і па месяцу чакаць нават!!!!!!!
На жаль, тым гульцам, каму ўжо каля 40 або 50 гадоў – такія чаканні дакладна не па кішэні!!!!
Што яшчэ скажыце, хто, што я не па сутнасці сказаў і не па справе за ўсю гэтую безпарадку, што тут адбываецца зараз?!!
Вельмі не рэкамендую плацежную сістэму piastrix, і вось чаму.
Тэрытарыяльна арганізацыя знаходзіцца ў Польшчы, пра стаўленне палякаў да нас, расейцаў, гаварыць сэнсу не бачу – усё дрэнна
Камісія за пераводы вельмі высокая
Тэрміны выводаў амаль заўсёды ўпіраюцца ў максімум з дазволеных
Саппорт жахлівы, на пытанні па сутнасці не адказваюць, перакладаюць дыялог на іншых спецыялістаў, якім даводзіцца зноў тлумачыць сутнасць сітуацыі; як любяць адказваць саппорты ў казіно – “наш дыялог пачынае набываць цыклічны характар” 🙂
Карыстаўся гэтай сістэмай два гады, скончылася тым, што пасля вываду грошай на МТС мне ўсталявалі забарону на выкарыстанне аплаты са счёту мабільнага тэлефона, запатрабаваўшы інфармацыю пра паходжанне грашовых сродкаў са даведкай з банка адпраўніка. Месяц спрабаваў атрымаць у падтрымкі гэту даведку, зрабілі ўсю галаву, у выніку плюнуў на гэтую справу і перайшоў на іншага аператара. З piastrix спраў пасля гэтага не маю
Дзякуй за ўвагу
Ты забыл упомянуть,что история твоего аватара очевидно с этого и началась…С момента,когда тебе в Пиастриксе и МТС выдали Черную Метку!!!🫠🤣🤣🤣🤣🤣И ты стал настоящим Джентльменом Удачи!!!В Игре конечно!!
ў мяне, калі я выводзіў з piastrix, блокавалі толькі Ківі, нават той, якім я карыстаўся штодзённа – картай плаціў. Ківі мне разблакавалі, я ім скрыншоты прадастаўляў, што папаўняў тыпы анлайн-гульняў, потым пісаў на лісце паперы заяву з пашпартам, ну ў выніку разблакавалі.
Ціхенька ціхенька прыходзім да таго, што ўсім будзе кіраваць крыптавалюта на анлайн тэрыторыі
Зусім згодзен, толькі з адным не згодзен – стаўленне Польшчы да Русаў. Калі ездзіў па Еўропе, спецыяльна звяртаў увагу на гэта, асабліва ў Латвіі, Эстоніі, Польшчы, у Фінляндыі ўвогуле вельмі часта быў, не заўважыў. У мяне, вядома, на лбе не было нашага сцяга 🇷🇺, але не заўважыў там ні перадузятасці, у крамах, на вуліцы, вакзалах, спецыяльна рабіў акцэнт на тым, што я з РФ 🇷🇺.
Больш скажу, вельмі ветлівыя і звычайныя людзі.
Ну гэта праўда,добрыя людзі ёсць усюды!!🤣Нават у Польшчы 🤣🤣🤣🤣🤣💩💩💩💩💩💩💩Сапраўды вельмі мала…іх там з добрым стаўленнем да нас,ну гэта ўжо мая,таксама не вялікая думка,калі бываў і размаўляў з пшэкамі🤣🤣🤣🙃😁💯🫢🫢🫢🫢🫢🫢
Але кожны з нас застанецца пры сваёй думцы і да таго ж правілы нашага форуму забараняюць нам гэтую тэму абмяркоўваць і гэта правільна!
Ну а пра пашпарты навучанцаў цяпер у краінах Прыбалтыкі, якія рукамоўным выдаюць … думаю ты пра гэта забыў згадаць,але гэта нічога,увесь свет ужо ведае.
Але вось што,што, а пані ў іх проста цудоўныя!!!!Гэта Так!!Вельмі прыгожыя ёсць асобіны!!!А ў Латвіі так увогуле генафонд проста дзівосны жаночы!!Такія ёсць прыгажуні!!!!!!!!Як кажуць..”Ні ў казке сказаць, ні пяром напісаць!!!!”
Таксама сбер цікавіць. Паставіла сёння днём на вывад, пакуль у чаканні(((Адпішы калі ласка калі выведуць🙂
Ужо пісаў і фота кідаў вышэй ,сбер СПб адхілілі ,упала назад на піастру((
Чакай, братан, мне заўтра трошкі трэба будзе на писатрикс, абменяемся у телеге.
А мне таксама адхілілі. Паставіла адразу новую заяўку і вывелі практычна імгненна😳О цуд піастрыкс 🤣