Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,232 Адказу
|
89,411 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ну пруфы ў студыю, нават цікава, што за лаки-мен такі…
Папаўняецца піастрыкс, дарэчы, хутка, а вось вывады – вельмі праблемныя))
фіфці фіфці, папаўненне таксама бываюць збоі, а бывае грошы з’елі а на рахунак не ўпадаюць… калі зусім не пашанцуе то будзе як у мяне (2-3 дні ) а ў сярэднім праз 5-6 г падаюць на балiк, ну а часцей проста адменяюць нават не паказаўшы рэквізіты… яшчэ новы прыкол нядаўна – рахункі выдаюць а пры ўводзе нумара піша *Нельга адправіць грошы па дадзеным нумары,звяжыцеся з атрымальнікам* ну а так у цэлым так, папоўніць цалкам рэальна
Ага дарэчы ў аднаго знаёмага было такое папоўніў пиастру а яму не прыйшло на счёт,а грошы спісалі і ён бодаўся потым 3 дні )))і ў выніку еле-еле як потым разрулілі яму і папоўнілі,учора вось 6 тыс папаўняў з тынькова вельмі хутка папоўнілася)кароче так зразумеў раз на раз не прыходзіцца, ніяк раней))
Так, праўда, я таксама папаўняю 5 плацяжоў – усё норм, а потым бац і не праходзіць) і сяджу чакаю.. але самае бясіць, калі проста адмены ідуць па 20 штук па розных сумах, у любым выпадку дзіўна, што папаўненне быццам +- нармальнае, а вывад вельмі не нармальны)
Вось многія пішуць, што трэба дэпіць праз крыпту і выводзіць толькі праз крыпту!!!!!! (рэальна задралі!!!!!!), на адзін такі пост, 10 постаў проста, што камісіі канскія! Зараз пагаварыў з 6 ю праектамі з топа, пытанне было адно – калі задэпну праз СБП калі прыйдзе дэпазіт?? Усе пішуць адразу. Ці, напрыклад, крыптабос рэкамендуе крыпту і пиастрикс, Але! Чотка кажа, што перавод праз СБП прыйдзе імгненна. Я к таму што ўсе пішуць, што ёсць праблемы з дэпазітам і вывадам А яны дакладна ёсць????? (здаецца па рэкамендацыях чатаў, то іх няма!))))))
А то, “казіношнікам” толькі б гульцы пра іх не забывалі, будуць “свісцець”, як дыхаюць. А калі што – заўсёды тэхнічна “съедуць”, маўляў у чаце чалавек на стажыроўцы і ўсё такое)
Я пастаянна карыстаюся піастрай і буду ёю карыстацца. Адзін раз было, што мой плацёж з карты не паступіў на піастру. ну сутак 2 я біўся, так мне ўсё вярнулі.
Піастрыкс для мяне таксама топ і зручная, таксама толькі ім карыстаюся, спадзяюся ўсё наладзіцца і будзе як раней, криптай не хачу мець справу)))
згодзен з табой што Піастрыкс топ ) але і крыпта таксама норм з тг-кашалька ўвогуле на ізі выводзіцца забіў на камісію і вывожу)
У піастре зноў з’явіліся дэпы ад 300р, рабіў 3 праверачных дэпа- імгненна залічылі, ні разу адмовы не было, мб што-то мяняецца) або яны на дэпы толькі нармальна працуюць
💯💪🤣На депы!
На ізі выводзіцца, а назад потым на тг-кашалёк выводзіцца?!
І галоўнае пытанне! А з тг-кашалька на карты як?!😁🤣🤔 вельмі добра выводзіцца!?
так канечне ўсё проста там
Ды ну?)Магу з гэтым паспрачацца, у мяне ўсё так жа адхіляюць пакуль на карту.
Дык там жа ніякіх пруфаў нічога, і судзячы па тым, як ён піша – ці то ён рофліць, ці то пойнты пастамі збірае, ці то звязаны з працай у піастры (што вельмі наўрад ці, але я нічаму не здзівлюся) у ўсіх праблемы, а ў яго ўсё выдатна
Адхіляюць, і не толькі на карту. Я нават на Мегафон спрабавала вывесці, таксама адхілілі. А з папаўненнем праблем няма, усё моментальна
да нееее , некаторым піастра выводзіць на карту но каму як павезе )
Ды я ведаю, што часам выводзіць, але там чалавек піша тыпу закрывайце тэма ўсё норм і т.д. і т.п.) хоць бачыць, што многія скардзяцца. Ці троліць, ці настолькі *разумны*, што думае, калі яму выводзяць, то ўсім выводзяць.
Калі Россельхозбанк на папаўненне выпадае, усё, трэба чэк прысылаць і чакаць! Лепш бы новую заяўку стварыў! Калі сбер або тінькофф , адразу прыходзяць бабкі!
Так што, хлопцы, калі гэты Россельхозбанк выпадае, лепш перарабіце заяўку, бо хацеў гэта зрабіць, не, паспяшаўся!!!!
У мяне якраз з гэтым банкам былі праблемы, 3 суткі чакаў залічэнне) чэкі куды толькі можна загрузіў
Так, памятаю, ты пісаў, па-мойму нават:))
Праз хвілін сорак прыйшлі. Яны яшчэ змянілі падтрымку: калі грошы не прыйшлі, пішаш ім, называеш нумар плацяжу і кашалька, а цяпер нельга стварыць заяўку, калі не прайшло 30 хвілін:)))
У мяне ў ім таксама (РХБ) дэпазіт віснуў на 5 гадзін, пацвярджаю.