Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,232 Адказу
|
89,403 Прагляду
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
М-да… спачуваю… ну можа, хутка падцягнуцца людзі, якія разбіраюцца ў крыпце, дапамогуць чым-небудзь… А з аператарамі, відаць, размаўляць бессэнсоўна.
Я ў крыпце, канешне, не разумею, не магу зразумець, вы кажаце Тоталкоин выбралі, а ў вас там тэзеры.
“Тоталкоин” – гэта не валюта, а кашалёк)) калі я ўсё правільна разумею з напісанага)
Магчыма так, прачытаў тоталкоин, а падумаў пра доджкоин:)))
Бот які ў тг – ён табе нічога не адказвае, акрамя чэка+ID плацяжу таму ён хутчэй разлічаны на праблемы з картамі а не з крыптай, спрабуй дастукацца да сп на сайце але зараз у іх там супер усё дрэнна, адказваюць па 5 розных аператараў і кожны новы піша стандартную скрыпт тыпу дзе чэк і г.д.)
Па-мойму, у сп цалкам такі ж бот 🤖. І каб яго памяняў аператар – я не ведаю, што для гэтага трэба зрабіць!
Учора нармальна папаўняўся, з першых спроб з карты. Прагрэс))
Ну значыць кідаць дакладна не павінен.
А з папаўненнем праблем асабліва і не было! Так, бывалі адмены, рэквізіты не давалі, але гэта справа 10 хвілін максімум, перазапытаў і ўсё, калі не – яшчэ раз, за адзін раз дакладна дасць рэквізіты. Прычым гэта было часам.
Згодзен небяспечна ,зараз сярод родных даверу няма ,а тут у телеге абменьваеш бабкі)))
так, ён бяссэнсоўны, пастаянна пішуць «чакайце», адказваюць як па шаблоне
Так, ужо ўсе дажала. Паступіла па парадзе чалавека, які даў мне спасылку на іх чат і праз мадэратара паскорыла працэс. У выніку вернуць грошы.
Пиастрикс зараз перажывае не лепшыя часы, таму будзьце гатовыя доўга чакаць папаўнення або перакладу
Закінуў на стард, адкруціў х3 і вывеў на карту альфы, эпапея з піастрай зачынена😎
У мяне таксама!Навошта нам увесь гэты галаўны боль і праблемы,калі некаторыя праекты ўжо з галавой падружыліся і ўсё як трэба наладзілі!!!
Першы час, калі я толькі ў роялы іграў, дэпал са сбера і туды ж выводзіў. Так, гэта самы зручны спосаб, для тых, у каго карты 💳
Да мы готовы)))) Киви пережили и Пиастрикс переживем если что😁
Ужо пераступілі…праз іх.Усё!Не мае сэнсу карыстацца імі ў прынцыпе пры такіх праблемах і такой камісіі!!!!
Толькі не падумайце ніхто дэпіць па нумары рахунку пры папаўненні!! Там у меню ў іх на рахунак Сбера ёсць папаўненне цяпер, так вось не рызыкуйце, а то вашы грошайкі вельмі верагодна што тю-тю вельмі нават можа быць!!! І сам Піастрыкс тут будзе не пры чэм, проста сістэма маніторынгу міжбанкаўская можа заблакаваць пераклад на дадзенага дропа і прыехалі. А ў Піастрыксе не змогуць нават пры вялікім жаданні гэтыя грошы паспець выцягнуць, таму што рахунак будзе заблакаваны банкам.
Справа ў тым, што пераклады менавіта на рахунак у банк могуць ісці па рэгламенту пару трох дзён, а гэта не адно і тое ж, што пераклады па нумары карты або тым больш па сбп !!!!
Рашфрырую для тых, хто не ў лодцы і не з намі🤣
Увесь працэс унутры банка займае ад 5 гадзін да 1 дня. Калі пераклады робяцца паміж двума банкамі, тады можа спатрэбіцца 2 дні. Пры выяўленні памылак у дакументах працэдура можа затрымацца да 5 працоўных дзён. Гэта па рэгламенце! Таму робім высновы!!!!
Не лепшыя часы – і гэта мала сказаць, я б сказаў, калі так будзе і далей, можна паставіць крыж на кашальку, самае сумнае, што не проста не выводзяць, але і саппорт у іх памёр, калі пачалася гэтая катавасія, відаць, там сядзяць занадта мала работнікаў
што вы ўсё мусаліце , піастра зараз нармальна выводзіць і хутка, можна дарэчы тэму зачыніць
нічо не ведаю )) не вывожу з піастрыкса як заўсёды толькі депаю =)))
учора вывёў праўда 5500 толькі прыйшлі за 15 хвілін
Я гляджу толькі табе аднаму піастрыкс выводзіць :))) скрын ёсць?
А то я гляджу табе ўчора вывялі і сёння.
чувак у сп пиастры працуе, яму ўжо надаелі там пісаць, нават чай папіць няма часу 😀