Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,232 Адказу
|
89,381 Прагляд
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
пры чым тут казіно? я пра преда Piastrixa…
п.с.: у мяне з дэпамі і вывадамі ў казіно праблем няма, ёсць праблема вываду сродкаў на карту з піастры!
Гэта нашмат лепш, чым чакаеш выплату 30+ гадзін, а потым адмяняюць і ты новую ставіш зноў 30+ гадзін )))
ой, п3дзц, дажыліся, раней чакалі выплату з казіно, цяпер з казі прылятае інста, а з кашалька суткамі чакаеш, проста дзіч…
Адзін выхад, часовa не гуляць кожнаму, гульнявыя!!!!!!
Гэта дапаможа падштурхнуць казі і плацёжкі і ўвогуле ўсю іх тусоўку пачэсці па патылку і пачаць рухацца па-сапраўднаму, магчымасцяў у іх каласальныя, грошай поўна, па любому альбо аднавіць частку працы плацежных сэрвісаў альбо створаць крамы пракладкі як у 16-20 гг. ці што-небудзь новае прыдумаюць. У супрацьлеглым выпадку іх бізнэс рэальна тю-тю, накрыецца медным тазом. Ужо трохі і пачнуць зачыняцца асабліва слабыя па гульнявому пулу і вядомасці казі, гэта да варажбіткі не хадзіць!!! А там, застаўшыся без гульцоў, бо рэальна некалькі дзясяткаў працэнтаў разбіраюцца ў крыпце сярод гульцоў, пачнуць танаць і астатнія казі і нават рэальныя гульнявыя праекты!!!! Хто са мной згодны – ставім лайк, думаю, усе, амаль!
Канешне, у цябе самыя хадовыя ёсць і тым болей у цябе на іх і іпатэка, і крэдытка, хрэн заблакуюць табе карты
Ну да 👍,дарэчы ты апошні раз выводзіў з піастраў ???як абстаноўка ,хачу паставіць на вывад паспрабаваць
калі ў цябе Сбер то там спакойна выводзяць па нумары рахунку ў банку, жонка брата ўчора так вывела даволі хутка
Усё зараз паспрабую, дзякуй за адказ
Вывелі на трэція суткі, з пятай спробы, я ебаў, раблю перапынак, пакуль уся гэтая чарэмша не наладзіцца…
так насамрэч і правільнае рашэнне. можа хоць зашэўеляцца там, во я чуў, пару казікаў ужо знайшлі абходныя шляхі, а Піастрыкс – не… відаць, на шалёнай комсе з крыпты неплаха грошай жаюць, вось і не спяшаюцца, ток пытанне – калі там застанецца толькі крипта тады навошта патрэбны такі пасрэднік як Піастрыкс?) відаць, пра гэта яны не задумваюцца
Вон Володя 2 гадзіны таму паставіў, яму толькі што прыйшло на Сбер, выводзіў па нумары рахунку, ён пачынаецца на лічбы 40 у рэквізітах свайго рахунку
Паспрабаваў паставіць завіслі ,ну зараз можа яшчэ адвіснуць,чакаю)))
Паспрабаваў паставіць завіслі ,ну зараз можа яшчэ адвіснуць,чакаю)))
дурніца, тры адмены запар па нумары рахунку.
Таксама адмены па нумару рахунку, норм ідзем)
Дзіч і фэйспалм ты забыў сказаць🤪🤣😎
Такі добры быў кашалёк….
Астудзіў гэты піастр😁
Цікава, хаця хто-небудзь увогуле чуў, ці пытанне з вывадам на карту ўвогуле будзе вырашана ці гэта канчаткова ўсё завісла
зрабяць, але зараз ёсць магчымасць выводзіць на сбер па нумары рахунку, яго можна паглядзець у рэквізітах
на жаль ёсць толькі Альфа-банк, Сбера няма
Там па нумары рахунку выводзяць, але таксама як пашанцуе) Цяпер хто працуе з картамі праз піастру – павінна занадта многа пашанцаваць, нават гуляць у казік страшна.
1) Пашанцавала і дэп прыйшоў своечасова. 2) Пашанцавала і вы выйгралі ў казіно. 3) Пашанцавала і казіно без праблем вывяло. 4) Пашанцавала і вывёў піастрыкс. 5) Пашанцавала і не забанілі карты 😀
Ну а калі без смеху, то гуляць стала проста немагчыма амаль. Я ўжо не ведаю, колькі нармальна не выводзіў, бо нават калі грошы на балансе, я іх прымаю як фанцікі, таму, мабыць, зроблю перапынак ад піастры і ад казіно ў цэлым.
Пачакайма крыху,пакуль раю дакладна свой ігравы запал прытармозіць усім,заадно здароўе трохі наладзіць і фізічнае і псіхічнае🤪ды і фінансава трохі прыбудзе,у агульным як ні круці,а з кожнага выводу плаціць ад 15% за ўсё,(гэта вывод на крыпту а потым абнал на карту),я думаю ёсць Абсалютна Дурныя ігравыя людзі!Я не бяру ў разлік максімальна вопытных,хто з крыпты дэпаліў і выводзіў на яе,іх асабліва не датычыць,я пра тых,хто заўсёды з карт дэпаліў і выводзіў туды ж а таксама хто піастрыксам карыстаўся.У любым выпадку ўсё наладзяць або прыдумаюць што-небудзь яшчэ.Паўтаруся,такое брыльянтавае,плацінавае,залатое дно ніхто засыпляць не будзе,гэта бязумныя проста грошы і crazy па прыбытку Бізнэс і варыянты вырашэння пытання ёсць,тым больш з такімі фінансавымі магчымасцямі,якія ў казі і плацежных сэрвісаў і іншых букмекераў і абнальшчыкаў і крыптагеймінгo🤣 бізнэсмэнаў.Калі Піастрыкс не прыдумае,яму на змену іншыя прыйдуць з новым вырашэннем пытання і яны гэта цудоўна разумеюць і робяць усё магчымае,каб вырашыць,я ўпэўнены ў гэтым.А вось тое,што яны нажываюцца на гульцах,падымаючы камісю за вывод проста на крыпту да 10% працэнтаў,гэта ёсць Вельмі Ды Вельмі Ня Добра з іх боку!!!Нават не неахайна ,а зусім Мерзка нейкім чынам!!!У канцы канцоў мы,гульцы гэта 98% іх пастаянных кліентаў і іх прыбытку!
Чаму-так ніхто з абменнікаў,хто з маніторынгу Бесченджа працуе не задраў і не задырае камісію за абмен!!!!
Яна там ад 0,25 да 0 6 нуў дзе-то ў гэтых межах максімум %,а тут Цэлых 10 %%%%💩Карл!!!!!!🥸🤔😈
Гэтую тэму супрацоўнікі Піастрыкса адназначна прагледжваюць на рэгулярнай аснове і можаце мне паверыць яны штосьці вырашаюць і напэўна прыдумаюць.Калі я іх паставіў у курс па дадзенай тэме на нашым форуме ў мінулым годзе,скапіраваў адрасы старонак і скрыншоты нашых абмеркаванняў і што мы рэгулярна абмяркоўваем іх працу і іншае іншае,праз нейкі час яны адназначна палепшылі сваю працу,дабавілі чат,яго раней не было,сталі выразна працаваць і з увагай сталі адносіцца да працы з дэпамі і вывадамі гульцоў у казі,гэта несумнеўны факт і я ўпэўнены,чытаючы і бачачы як шмат мы тут абмяркоўваем і колькі наведвае форум і гэтую тэму,гэта не застанецца незаўважаным з іх боку.Яны знойдуць рашэнне праблемы па картах і СПБ,дадзім ім час!
Таксама!Радае,што некаторыя сурʼёзныя ігравыя праекты казі прымаюць дэп з карты,а выводзяць на крыпту і гэта ўжо сурʼёзны пачатак! Крыптобосс казі і Вавада нас несумнеўна парадавалі!Несумнеўна,там працуюць думаючыя людзі з галовай і ім не напляваць на свой бізнэс у адрозненне ад іншых!
Увогуле. Рэкамендую астудзіць свой ігравы запал часова,пакуль гэтую новую фішку ад ЦБ пераварваюць і вырашаюць,усё ў любым выпадку вырашаць і наладзяць і настрояць.Галоўнае ўмець чакаць!
Я таксама так лічу!
Цяпер, калі гуляць, то толькі з крыпты заліваць і выводзіць назад, не абналiчваючы! Я так і раблю зараз, ужо тры тыдні гуляю, адзін раз на крыпту закінуў і ўсё, калі што абналiчваць буду, то не да нуля, тысяч 10 пакіну….
Толькі так зараз, гэта адзіны аптымальна выгадны варыянт!
Я вось калі прайграў усю крыпту што была, перайшоў на максімальны лайтовы рэжым. Дэпаю цяпер толькі пад 100% кешбэк у водку два разы на тыдзень. 1000 і 2500. Каб тут у мясцовым магазе ўзяць бонусы. Чысла не для вываду, а каб пагуляць. Інакш калі плаціць усім камісіі будзеш гуляць з ртп не 96%, а з 40%.
У выніку нават па кайфу, з нейкай нават большай асалодай гуляцца стала. А не як раней у дзень па 5-7 дэпазітаў.
Трушныя лудаманы бабкі не выводзяць, респект🤠