Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,232 Адказу
|
89,342 Прагляду
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Добрая думка.
У банках на гэта не ведаюць, хто такі піастрыкс, таму гэта перавод фізічнай асобе, таму ніякі чарджбек тут не дапаможа
Так увогуле-то, калі ты выпадкова перавёў грошы незнаёмаму, ёсць шанец вярнуць іх.
Гэта не незаконнае ўзбагачэнне
Адклікаць пераклад, зроблены праз СБП, гэта значыць аўтаматычна вярнуць грошы адпраўніку, калі ён памыліўся ў рэквізітах, нельга. Таму пераправерце нумар тэлефона і ПІБ атрымальніка, перад тым як націснуць «Адправіць».
Вярнуць грошы ў любым выпадку атрымаецца толькі з згоды атрымальніка і яго банка. Працэдуру «чарджбэк» – калі кліент можа аспрэчыць аперацыю, ад якой ён адмовіўся, ці адмяніць яе, – правесці нельга. Я не ўяўляю, як давядзецца напарвацца, каб вярнуць грошы.
Якое гэта казіно?
Зразумеў, 1700 хутчэй за ўсё я свае таксама страціў) скрын у мяне ёсць і ID плацяжу ёсць( не той што ў пиастре а той сістэмны такі вялікі код) але служба падтрымкі не адказвае на сайце 22 гадзіны, у тг 18 гадзін.
За ўвесь час існавання піастрикс у ім у мяне завісла ну то ёсць падорана ўвогуле дзе-то каля 60к ім і гэта толькі тое, што я ведаю, а яшчэ магчыма яны сцягнулі непрыкметна што-небудзь)
Пінко – былы Pin Up. Дарэчы, там нядрэнны працэнт вяртання, і мінімальныя стаўкі ў многіх гульнях больш дэмакратычныя, чым у іншых, але служба падтрымкі апошні час проста мёртвая. Хаця б на баланс вярнулі, а то проста вісіць у чаканні і ні туды, ні сюды. Падожду яшчэ трохі і буду скаргу пісаць.
Я ўсяго тыдзень таму хацела залічыць 500 р у Монро, але яны зніклі бясследна, падтрымка сказала, што нібыта яны пайшлі на чужыя рэквізіты, не ім. А як такое можа быць, калі я з іх касы папоўніла па выдадзеных мне рэквізітах? Метадам сбер пэй. Не вялікая сума, канечне, але крыўдна.
Жорстка, а ў мяне 1 раз такое проста за некалькі гадоў, ну відаць з пачынам
Ну можа яшчэ не ўсё страчана. Пиастрикс дзіўная кампанія, часам, людзям дэпы ў кашалёк праз 5-7 дзён самі прыходзяць без звароту ў падтрымку.
Можа, але наўрад ці … ёсць такое павер’е ў мяне – калі на працягу дня нічога не прыйшло то і чакаць няма сэнсу.. мяне больш раздражняе адказ саппорта (які няма) і іншы раз яны прыходзяць суткамі
Ну я ў тонкасці не ўнікаў, але пару выпадкаў чарджбэкаў усіх дэпазітаў у казіно за сваю гісторыю назіраў. Хутчэй за ўсё, сапраўды трэба будзе сабраць купу “папер” і скарыстацца паслугамі юрыстаў.
Мяне пацешыў каментар прадстаўніка Риобет па гэтай справе. Тыпа вы вінаватыя, што вам адказваюць доўга, бо ўсе пішаце адначасова. А мы ні ў чым не вінаватыя і ні за што не адказваем.
Цікавыя ў жыцці супадзенні, але якраз зараз прыйшло ў боте, што аперацыя паспяховая – захожу і грошы ляжаць) смешна нават, калі ў жыцці такія супадзенні, адмін піастры ты што тут у тэме падгледжваеш? 😀
Ахахах ну можна значыць віншаваць) адмін піастры бдзіць)))
Ніякіх супадзенняў😎😁😆Вядома яны цалкам чытаюць гэтую тэму, Друг!Я ж Вам усім пра гэта расказаў,што яшчэ ў мінулым годзе паставіў іх Кантору ў курс,выслалі ім скрыншоты гэтай тэмы,што мы,ігравое ру супольнасць,іх асноўныя кліенты,стварылі тэму пра іх у нас на форуме!!!Пиастрикс працэнтаў 80% плацяжоў на сябе перацягнуў у нас у Рунеце па букмекерках і казіно,як Вы хацелі,яны ж думаюць галавой напэўна зараз,як усё гэта захаваць! Такое дыямантова-платінавае ручаёк грошай!!!!!Пакуль уся гэтая котавасія ў рунеце творыцца з вывадамі на карты і перакладамі па сбп.
Зависла і падарована – зусім розныя паняцці, Друг! Зависла – гэта адно, а падарована – гэта калі цябе кінулі, укралі і твае грошайкі тю-тю. То што менавіта?! У цябе ж піастрыкс нешта скраў ?! Ці проста зависала?!😆🤔 так гэта ў кожнага з нас было і ёсць,мы ўжо прывыклі,К комсе Дзікай і Бясумнай вось мы не прывыклі і я Вам, сябры мае, скажу, што вось менавіта гэта і ёсць Асноўны фактар!! Я вось хацеў сто штук вывесці на тезер у крипту з піастрикса ўчора, а там пішуць тыпа комса 2% плюс долар, а пачынаеш выводзіць атрымліваецца 10-11%. Вось гэта сапраўды Жэсць Жэсткая!!! Мяне асабіста гэта ў карэнь не задавальняе!! Гэта ўжо Беспредел з іх боку пайшоў злавесны!!
Думаў сёння з тезера 20 на мір-карту, зноў атрымліваецца што 10% з Піастрикса вывад на крипту, прычым максімалка 500 usdt усяго!!!!!!!!!! што за Беспредел Аднак?! сэнс тады ўвогуле гуляць нам, а тым, хто па дробязях так увогуле няма сэнсу, многія 500-1000 выводзяць туды-сюды, моладзь у асноўным, так што ім дзесяткавіну аддаваць пастаянна ў піастрикс?! Неее, гэта Жэсць!!!
Пакуль наладзіцца работа па вывадах на карты і сістэме хуткіх перакладаў у рунэце, можна вельмі многа страціць на такіх вось вывадах. 10% – гэта нейкі Абсурд!!!!!!! і за што, спытваецца?!
Давай будзем лічыць падарэна так – грошы пайшлі і імі відавочна хтосьці скарыстаўся,і сёння яшчэ дзесяточку прыбаўляем да падарункаў на піастрикс. Я ў шоку ад іх работы,канешне ўсё скінуў кажуць не супадае як не супадае я не разумею. Адказ забіў, канешне, і ў выніку плацёж адхілены – куды бабкі пайшлі хз .
Пытанне асноўнае да цябе,як да гульца🤔Як увогуле са Сбера можна дэпіць?!Ты маеш бессмяротны онлайн-банк кабінет у Сберы што -ці?!
І яшчэ пытанне,а навошта ты на сам рахунак дропа пераклаў са сваёй карты?!))не разумею нешта я механікі.
Чаму не па сбп?!
Не працуе сбп,па нумары карты,не працуе ,так увогуле не перакладай або ж з крыпты!!Ведаш жа ты,што ўсе,ужорстачылі p2p пераводы з 25-га жніўня,верацейна з дзён 6-7-ых верасня Жара пачалася і банкі абавязаны!!!абавязаны блочыць падазроныя пераводы,тым больш сам Сбер!!А ты з яго дэпіш!!!!!))Я ў прынцыпе не разумею цябе,у цябе запасныя дакументы ёсць і запасное ФІО?!
Слоў няма ,канешне.Справa твая,падабаецца,дэпай і далей.
Я не ведаю,я за выходзіць чыстых пяць гадоў з імі ні капейкі не страціў,плюс год,што Рио нейнае праз іх працавала,лічы шэсць гадоў чыстых,ні аднаго страчанага дэпазіту і вываду,усё на месцы ў мяне,а ты ведаеш,я не капейкамі гуляю і дэплю,вывожу,таму нават і не ведаю,што сказаць……
Дэплю ў крайняй неабходнасці і зараз яна якраз і была , я як бы таксама не капейкамі гуляю і думаю яны на сваёй комсе неплоха зарабілі думаю за ўсё час вывадаў у мяне з яго не менш 40млн а можа і больш
Як і пісаў раней, проста крадуць грошы, матывуючы тым, што маўляў, не туды адправілі. І судзячы па каментарах, гісторыя паўтараецца неаднаразова! Проста пазбягайце ў далейшым гэту мутную кантору, 100% гарантыя страты грошай.
Так, я не сумняюся, што не капейкамі гуляеш, але дэпаць са Сбера ды яшчэ і на рахунак Дропа!!! Ты, канешне, жгаш жорстка, скажу табе. Ты проста адчайны хлопец!
Ну СБП адхіляе, адхіляе на карту, усё!!! на крыпту і з яе дэпай альбо з VTB, Альфы, Т банка, але не са Сбера ж!!!!!!
Да ўвогуле не сутнасць як я дэпіў і што рабіў, справа ў тым што бабкі ўжо ў які раз проста губляюцца .мы тут не абмяркоўваем мае метады папаўнення а працу пиастрикс у прынцыпе. Цябе болей цікавіць, чаму я на рахунак пераклаў і зусім не цікавіць тое, што гэтыя грошы проста знікаюць ужо ў які раз.
І я са Сбера дэпаю! Усё нарм, праўда блакавалі ўжо разоў 10, але там лёгка, тэлефануеш ім па нумары 900! Адказваеш на пару пытанняў, кажаш, што гэта ты здзяйсняеш пераклад, і цябе адразу разблакуюць! А вось РНКБ банк заблакаваў мне рахункі, тыдзень з імі ваеваўся, ледзь свае грошы забраў, і давялося зачыніць рахункі ў гэтым банку пажыццёва))))