Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!

Абмеркаванне плацежных сістэм казіно | 22 December 2021 ад | 3,232 Адказу | 89,342 Прагляду | 5 Рэакцый
Ранг
11
Рэпутацыя
771
Публікацыі
1 425
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11.12.2023
MercavaIV, 28 September 2024
На колькі я разумею, у такой сітуацыі падыдзе опцыя чарджбэк (ці як яе там называюць). Гэта нібы абнуленне транзакцыі. І ў прынцыпе падставы ёсць, і ў банк не сорамна звяртацца, бо папаўняў электронны кашалёк, а не наўпрост у казіно.

Добрая думка.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
176
Публікацыі
1 045
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
07.02.2020
Як я разумею, у такой сітуацыі падыйдзе опцыя чарджбек (ці як яна там называецца). Гэта тыпу абнуленне транзакцыі. І ў прынцыпе падставы ёсць, і ў банк не сорамна звяртацца, бо папаўняў электронны кашалёк, а не наўпрост у казіно.

У банках на гэта не ведаюць, хто такі піастрыкс, таму гэта перавод фізічнай асобе, таму ніякі чарджбек тут не дапаможа

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
771
Публікацыі
1 425
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11.12.2023
lopata999, 28 September 2024
У банках нават не ведаюць, хто такі піастрыкс, таму гэта пераклад фізічнай асобе, таму ніякі чарджбак тут не дапаможа

Так увогуле-то, калі ты выпадкова перавёў грошы незнаёмаму, ёсць шанец вярнуць іх.
Гэта не незаконнае ўзбагачэнне 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
176
Публікацыі
1 045
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
07.02.2020
Nicolas0821, 28 September 2024
Увогуле, калі ты выпадкова перавёў грошы незнаёмаму, іх ёсць шанец вярнуць. Гэта не незаконнае ўзбагачэнне

Адклікаць пераклад, зроблены праз СБП, гэта значыць аўтаматычна вярнуць грошы адпраўніку, калі ён памыліўся ў рэквізітах, нельга. Таму пераправерце нумар тэлефона і ПІБ атрымальніка, перад тым як націснуць «Адправіць».

Вярнуць грошы ў любым выпадку атрымаецца толькі з згоды атрымальніка і яго банка. Працэдуру «чарджбэк» – калі кліент можа аспрэчыць аперацыю, ад якой ён адмовіўся, ці адмяніць яе, – правесці нельга.  Я не ўяўляю, як давядзецца напарвацца, каб вярнуць грошы.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
771
Публікацыі
1 425
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11.12.2023
skliarowa2505, 28 September 2024
А у каго нибудзь была такая проблема, што з казіно на піастрыкс грошы выводзяцца ўжо другія суткі? Заказала выплату яшчэ позаўчора, сума ж усяго 1500 і дагэтуль няма, вісіць у заяўцы ў казіку. Самое страшнае што ў гэтым уазіку нельга заказаць вывад пакуль папярэдні не апрацаваўся, а ў мяне там [...]

Якое гэта казіно?

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 630
Публікацыі
4 734
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021

Зразумеў, 1700 хутчэй за ўсё я свае таксама страціў) скрын у мяне ёсць і ID плацяжу ёсць( не той што ў пиастре а той сістэмны такі вялікі код) але служба падтрымкі не адказвае на сайце 22 гадзіны, у тг 18 гадзін.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
176
Публікацыі
1 045
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
07.02.2020
oopsant, 28 September 2024
Паняў, 1700 я свае паходу таксама страціў) скрын то ў мяне ёсць і ID плацяжу ёсць( не той, які ў піастре а той, які сістэма выдае вялікі такі код) але служба падтрымкі не адказвае на сайце 22 гадзіны, у тг 18 гадзін.

За ўвесь час існавання піастрикс у ім у мяне завісла ну то ёсць падорана ўвогуле дзе-то каля 60к ім і гэта толькі тое, што я ведаю, а яшчэ магчыма яны сцягнулі непрыкметна што-небудзь)

0
-2
-2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
2
Рэпутацыя
7
Публікацыі
15
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27.09.2024
Nicolas0821, 28 September 2024
Што за казіно?

Пінко – былы Pin Up. Дарэчы, там нядрэнны працэнт вяртання, і мінімальныя стаўкі ў многіх гульнях больш дэмакратычныя, чым у іншых, але служба падтрымкі апошні час проста мёртвая. Хаця б на баланс вярнулі, а то проста вісіць у чаканні і ні туды, ні сюды. Падожду яшчэ трохі і буду скаргу пісаць.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
2
Рэпутацыя
7
Публікацыі
15
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27.09.2024

Я ўсяго тыдзень таму хацела залічыць 500 р у Монро, але яны зніклі бясследна, падтрымка сказала, што нібыта яны пайшлі на чужыя рэквізіты, не ім. А як такое можа быць, калі я з іх касы папоўніла па выдадзеных мне рэквізітах? Метадам сбер пэй. Не вялікая сума, канечне, але крыўдна.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 630
Публікацыі
4 734
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021

Жорстка, а ў мяне 1 раз такое проста за некалькі гадоў, ну відаць з пачынам 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24.02.2022
Жорстка, а ў мяне 1 раз такое проста за некалькі гадоў, ну відаць, з пачынам

Ну можа яшчэ не ўсё страчана. Пиастрикс дзіўная кампанія, часам, людзям дэпы ў кашалёк праз 5-7 дзён самі прыходзяць без звароту ў падтрымку.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 630
Публікацыі
4 734
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021
Ну можа яшчэ не ўсё страчана. Піастрыкс дзіўная кампанія, часам людзям депы ў кашалёк праз 5-7 дзён самі прыходзяць без звароту ў падтрымку.

Можа, але наўрад ці … ёсць такое павер’е ў мяне – калі на працягу дня нічога не прыйшло то і чакаць няма сэнсу.. мяне больш раздражняе адказ саппорта (які няма) і іншы раз яны прыходзяць суткамі 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24.02.2022
Аднавіць пераклад, зроблены праз СБП, гэта значыць аўтаматычна вярнуць грошы адпраўніку, калі ён памыліўся ў рэквізітах, нельга. Таму пераправерце нумар тэлефона і прозвішча, імя і імя па бацьку атрымальніка, перад тым як націснуць «Адправіць». Вярнуць грошы ў любым выпадку атрымаецца тольк [...]

Ну я ў тонкасці не ўнікаў, але пару выпадкаў чарджбэкаў усіх дэпазітаў у казіно за сваю гісторыю назіраў. Хутчэй за ўсё, сапраўды трэба будзе сабраць купу “папер” і скарыстацца паслугамі юрыстаў.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24.02.2022
Магчыма, але наўрад ці … ёсць у мяне такое павер’е – калі ў цягам дня нічога не прыйшло то і чакаць не варта.. мяне больш бесіць адказ сапорта (яго няма) і часам тыя, што ідуць суткамі

Мяне пацешыў каментар прадстаўніка Риобет па гэтай справе. Тыпа вы вінаватыя, што вам адказваюць доўга, бо ўсе пішаце адначасова. А мы ні ў чым не вінаватыя і ні за што не адказваем.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 630
Публікацыі
4 734
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021

Цікавыя ў жыцці супадзенні, але якраз зараз прыйшло ў боте, што аперацыя паспяховая – захожу і грошы ляжаць) смешна нават, калі ў жыцці такія супадзенні, адмін піастры ты што тут у тэме падгледжваеш? 😀

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24.02.2022
Цікавыя ў жыцці супадзенні, але якраз зараз прыйшло ў боте, што аперацыя паспяховая – заходжу і грошы ляжаць) смешна нават, калі ў жыцці такія супадзенні, адмін піастры ты што тут у тэме падглядаеш? 😀

Ахахах ну можна значыць віншаваць) адмін піастры бдзіць)))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
Цікавыя супадзенні ў жыцці, але якраз цяпер прыйшло ў боте, што аперацыя паспяховая – заходжу і грошы ляжаць) смешна нават калі ў жыцці такія супадзенні, адмін пиастры ты што тут у тэме падгледжваеш? 😀

Ніякіх супадзенняў😎😁😆Вядома яны цалкам чытаюць гэтую тэму, Друг!Я ж Вам усім пра гэта расказаў,што яшчэ ў мінулым годзе паставіў іх Кантору ў курс,выслалі ім скрыншоты гэтай тэмы,што мы,ігравое ру супольнасць,іх асноўныя кліенты,стварылі тэму пра іх у нас на форуме!!!Пиастрикс працэнтаў 80% плацяжоў на сябе перацягнуў у нас у Рунеце па букмекерках і казіно,як Вы хацелі,яны ж думаюць галавой напэўна зараз,як усё гэта захаваць! Такое дыямантова-платінавае ручаёк грошай!!!!!Пакуль уся гэтая котавасія ў рунеце творыцца з вывадамі на карты і перакладамі па сбп.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
За ўвесь час існавання піастрыкс у ім у мяне зависла ну то ёсць падарована ўвогуле дзе-то каля 60к ім і гэта толькі тое, што я ведаю, а яшчэ магчыма яны скралі непрыкметна што-небудзь)

Зависла і падарована – зусім розныя паняцці, Друг! Зависла – гэта адно, а падарована – гэта калі цябе кінулі, укралі і твае грошайкі тю-тю. То што менавіта?! У цябе ж піастрыкс нешта скраў ?! Ці проста зависала?!😆🤔 так гэта ў кожнага з нас было і ёсць,мы ўжо прывыклі,К комсе Дзікай і Бясумнай вось мы не прывыклі і я Вам, сябры мае, скажу, што вось менавіта гэта і ёсць Асноўны фактар!! Я вось хацеў сто штук вывесці на тезер у крипту з піастрикса ўчора, а там пішуць тыпа комса 2% плюс долар, а пачынаеш выводзіць атрымліваецца 10-11%. Вось гэта сапраўды Жэсць Жэсткая!!! Мяне асабіста гэта ў карэнь не задавальняе!! Гэта ўжо Беспредел з іх боку пайшоў злавесны!!

Думаў сёння з тезера 20 на мір-карту, зноў атрымліваецца што 10% з Піастрикса вывад на крипту, прычым максімалка 500 usdt усяго!!!!!!!!!! што за Беспредел Аднак?! сэнс тады ўвогуле гуляць нам, а тым, хто па дробязях так увогуле няма сэнсу, многія 500-1000 выводзяць туды-сюды, моладзь у асноўным, так што ім дзесяткавіну аддаваць пастаянна ў піастрикс?! Неее, гэта Жэсць!!!

Пакуль наладзіцца работа па вывадах на карты і сістэме хуткіх перакладаў у рунэце, можна вельмі многа страціць на такіх вось вывадах. 10% – гэта нейкі Абсурд!!!!!!! і за што, спытваецца?!

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
176
Публікацыі
1 045
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
07.02.2020
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 28 September 2024
Завісла і падарэна – зусім розныя паняцці,сябар! Завісла – гэта адно, а падарэна – гэта калі цябе кінулі, скралі і твае грошы тю-тю. Так што менавіта?! У цябе ж піастрыкс нешта скраў?! Ці проста завісла?!😆🤔 Так гэта было і ёсць у кожнага з нас,мы ўжо прывыклі,да комсы дзікай і бясумнай мы не [...]

Давай будзем лічыць падарэна так – грошы пайшлі і імі відавочна хтосьці скарыстаўся,і сёння яшчэ дзесяточку прыбаўляем да падарункаў на піастрикс. Я ў шоку ад іх работы,канешне ўсё скінуў кажуць не супадае як не супадае я не разумею. Адказ забіў, канешне, і ў выніку плацёж адхілены – куды бабкі пайшлі хз .

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
lopata999, 29 September 2024
Давай будзем лічыць падорана так грошы пайшлі і імі відавочна хто-небудзь скарыстаўся і сёння яшчэ дзясяточку прылапсоўваем да падарункаў на піастрикс. Я ў шоку ад іх працы канешне ўсё спіло кажуць не супадае як не супадае я не разумею.Адказ забіў канешне і ў выніку плацёж адхілены куды бабкі [...]

Пытанне асноўнае да цябе,як да гульца🤔Як увогуле са Сбера можна дэпіць?!Ты маеш бессмяротны онлайн-банк кабінет у Сберы што -ці?!

І яшчэ пытанне,а навошта ты на сам рахунак дропа пераклаў са сваёй карты?!))не разумею нешта я механікі.

Чаму не па сбп?!

Не працуе сбп,па нумары карты,не працуе ,так увогуле не перакладай або ж з крыпты!!Ведаш жа ты,што ўсе,ужорстачылі  p2p пераводы з 25-га жніўня,верацейна з дзён 6-7-ых верасня Жара пачалася і банкі абавязаны!!!абавязаны блочыць падазроныя пераводы,тым больш сам Сбер!!А ты з яго дэпіш!!!!!))Я  ў прынцыпе не разумею цябе,у цябе запасныя дакументы ёсць і запасное ФІО?!

Слоў няма ,канешне.Справa твая,падабаецца,дэпай і далей.

Я не ведаю,я за выходзіць чыстых пяць гадоў з імі  ні капейкі не страціў,плюс год,што Рио нейнае праз іх працавала,лічы шэсць гадоў чыстых,ні аднаго страчанага дэпазіту і вываду,усё на месцы ў мяне,а ты ведаеш,я не капейкамі гуляю і дэплю,вывожу,таму нават і не ведаю,што сказаць……

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
176
Публікацыі
1 045
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
07.02.2020
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 29 September 2024
Ключавое пытанне да цябе, як да гульца🤔Як наогул са Сбера можна дэпіць?!Ты маеш бяссмертны он лайн банк кабінет у Сберы што -лі?! Слоў няма ,канечне.Справа твая,нравиццца,дэпай і далей. Я не ведаю,я за атрымліваецца чыстых пяць гадоў з імі ні капейкі не страціў,плюс год,што Рио хнойное [...]

Дэплю ў крайняй неабходнасці і зараз яна якраз і была , я як бы таксама не капейкамі гуляю і думаю яны на сваёй комсе неплоха зарабілі думаю за ўсё час вывадаў у мяне з яго не менш 40млн а можа і больш 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
253
Публікацыі
429
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
04.08.2016

Як і пісаў раней, проста крадуць грошы, матывуючы тым, што маўляў, не туды адправілі. І судзячы па каментарах, гісторыя паўтараецца неаднаразова! Проста пазбягайце ў далейшым гэту мутную кантору, 100% гарантыя страты грошай.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
lopata999, 29 September 2024
Дэплю ў крайняй неабходнасці і зараз яна як раз і была, я як бы таксама не капейкамі гуляю і думаю, яны на сваёй камісіі непагана зарабілі, думаю за ўвесь час выплат у мяне з яго не менш за 40млн а можа і болей

Так, я не сумняюся, што не капейкамі гуляеш, але дэпаць са Сбера ды яшчэ і на рахунак Дропа!!! Ты, канешне, жгаш жорстка, скажу табе. Ты проста адчайны хлопец!

Ну СБП адхіляе, адхіляе на карту, усё!!! на крыпту і з яе дэпай альбо з VTB, Альфы, Т банка, але не са Сбера ж!!!!!!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
176
Публікацыі
1 045
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
07.02.2020
Так я не сумняваюся,што не капейкамі гуляеш,але дэпіць са Сбера ды яшчэ і на рахунак Дропа!!!Ты, канешне, адрываешся жорстка,я табе скажу.Ты проста адчайны хлопец! Ну адкідвае сбп,адкідвае на карту,усё!!!на крипту і з яе дэпай або з ВТБ,альфы,т банка ,але не са Сбера ж!!!!!!

Да ўвогуле не сутнасць як я дэпіў і што рабіў, справа ў тым што бабкі ўжо ў які раз проста губляюцца .мы тут не абмяркоўваем мае метады папаўнення а працу пиастрикс у прынцыпе. Цябе болей цікавіць, чаму я на рахунак пераклаў і зусім не цікавіць тое, што гэтыя грошы проста знікаюць ужо ў які раз.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
88
Публікацыі
448
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12.09.2024
Так я не сумняваюся, што не капейкамі гуляеш, але дэпіць са Сбера ды яшчэ і на рахунак Дропа!!! Ты, канешне, жжэш жорстка, скажу табе. Ты проста адчайны хлопец! Ну адкідвае сбп, адкідвае на карту, усё!!! на крыпту і з яе дэпай або з ВТБ, альфы, т банка, але не са Сбера ж!!!!!!

І я са Сбера дэпаю!  Усё нарм, праўда блакавалі ўжо разоў 10, але там лёгка, тэлефануеш ім па нумары 900! Адказваеш на пару пытанняў, кажаш, што гэта ты здзяйсняеш пераклад, і цябе адразу разблакуюць! А вось РНКБ банк заблакаваў мне рахункі, тыдзень з імі ваеваўся, ледзь свае грошы забраў, і давялося зачыніць рахункі ў гэтым банку пажыццёва))))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...