Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!

Абмеркаванне плацежных сістэм казіно | 22 December 2021 ад | 3,232 Адказу | 89,339 Праглядаў | 5 Рэакцый
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
539
Публікацыі
2 087
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
07.04.2020

Всім прывітанне, хачу падзяліцца, тым як я вые…ся, адразу скажу, што я олд гульняр, не карыстаюся крыптай (тупа не ўмею і не хачу карыстацца). Увогуле, мне прыйшлося зрабіць так, дэп на сайт мостбэт (ставкі на спорт), піастрыкс праводзіць без праблем, далей каэф на 1.06 і вывад на сбер. Рызыка, так, ёсць, але я так зрабіў і вывёў, кошт пытання быў 40к. Нікога так не заклікаю рабіць, проста падзяліўся вопытам.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
771
Публікацыі
1 425
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11.12.2023
ser7217, 27 September 2024
Пиастрикс>Пайер>обменник>карта з 10к амаль 1,8к страты

А навошта вы выводзіце на Пэйер? выводзіце адразу прама на кашалёк абменніка + піастра дастаткова многа бярэ 4% + 3.5 долара + абменнік яшчэ трохі.
вы можаце эканоміць спакойна, але не вашым метадам

lemonad83, 27 September 2024
Усім прывітанне, хачу падзяліцца, тым як я вые…ся,адразу скажу, што я олд гулец,не карыстаюся крыптай(тупа не ўмею і не хачу карыстацца). Карацей, мне давялося зрабіць так, дэп на сайт мостбэт(стаўкі на спорт), піастрыкс праводзіць без праблем, далей каэф на 1.06 і вывад на сбер. Рызыка, так, [...]

З мостбэтам асцярожней, яны вельмі і вельмі любяць марозіць акаунт на відэаправерку – гэта ўсё месяц-два займае

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
771
Публікацыі
1 425
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11.12.2023
Vertup, 27 September 2024
Дзевяць тысяч

Паспрабуйце выводзіць праз абменнік Litecoin і паглядзіце, якая розніца будзе, яшчэ пытанне які курс у Риобета, у цэлым думаю можна скараціць рублёў да 400, але ў любым выпадку гэта не як у чалавека вышэй 2к))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
195
Публікацыі
905
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
03.05.2017
Nicolas0821, 27 September 2024
А навошта вы выводзіце на Пэйер? выводзьце адразу напрамую на кашалёк абменніка + піастра даволі шмат бярэ 4% + 3.5 долара + абменнік яшчэ трохі. вы можаце эканоміць спакойна, але не вашым метадам

Гэта ў рублях

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
771
Публікацыі
1 425
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11.12.2023
ser7217, 27 September 2024
Гэта ў рублях

Зразумеў, але ў такім выпадку вам у любым выпадку значна больш выгадна зараз перастаць карыстацца Піастрай.
Калі вы будзеце папаўняць крыптай і выводзіць крыптай, вам у любым выпадку будзе выгадней.
1.8к – гэта вельмі шмат з 10к

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
195
Публікацыі
905
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
03.05.2017
Nicolas0821, 27 September 2024
Зразумеў, але ў такім выпадку вам у любым выпадку значна выгадней на дадзены момант перастаць карыстацца Пиастрой. Калі вы будзеце папаўняць крыптай і выводзіць крыптай вам у любым выпадку будзе выгадней. 1.8к гэта вельмі многа з 10к

Ну тут яшчэ ад казіно залежыць.

У многіх проста можна выводзіць толькі на тую ж плацежку, адкуль быў апошні дэп.

Калі дэп і вывад спачатку крыптай, то, канешне, страты пры абмене менш.

Размова ж у гэтай тэме канкрэтна пра вывад з Пиастрикс.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 630
Публікацыі
4 734
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021

Зрабіў дэп на пиастрикс і грошы не прыйшлі, прайшло ўжо амаль двое сутак, чэк загрузіў і ім у падтрымку (у якой, дарэчы, адказвае паўбот і потым праз 10 ч зноў задае тыя ж пытанні і знікае) загрузіў чэк на старонцы аплаты і загрузіў у тг, дзе тыпа плацёж адсочваць, усё роўна грошы не прыходзяць, суму, банк і г.д. адправіў без памылак, было ў каго падобнае? як доўга грошы даходзілі і ці могуць яны ўвогуле згубіцца? у мяне проста такое, што 2 дні – не было.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
oopsant, 28 September 2024
Зрабіў дэп на піастрыкс і грошы не прыйшлі, ужо прайшло амаль двое сутак, чэк загрузіў і ім у падтрымку (у якой, кстата, адказвае паўбот і потым праз 10ч зноў такі ж задае тыя ж пытанні і знікае) загрузіў чэк на старонцы аплаты і загрузіў у тг, дзе тыпа плацёж адсочваць, усё роўна грошы не пры [...]

Дзіўна, а ты не памыліўся з пераводам?! куды менавіта пераводзіў?! у мяне падобнага ніколі не было, усё чыста як швейцарскія гадзіны. максімум некалькі разоў дэп прылятаў праз 20-30 хвілін і ўсё. а так дакладна. правер, калі ласка, куды менавіта ты заводзіў  і на што. СБП я так разумею?! Можа з банкам памыліўся або сумай на дропа?! хутчэй за ўсё гэта

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 630
Публікацыі
4 734
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 28 September 2024
Дзіўна, а ты не памыліўся з перакладам?! Куды менавіта перакладаў?! У мяне такога ніколі не было, усё дакладна як швейцарскія гадзіны. Максімум некалькі разоў можа дэп прылятаў на хвілін 20-30 і ўсё. А так – дакладна. Правер, калі ласка, куды менавіта ты заводзіў і на што. сбп, як я разумею?! [...]

у тым і справа, што няма. сума ж яшчэ смешная. 1700р на ОТП БАНК  усё капейку ў капейку, банк той абраў, сбп з сбера, Імя Прозвішча дропа – супалі, усё правільна, 50 разоў пераправерыў 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
oopsant, 28 September 2024
у тым і справа, што няма. сума ж яшчэ смяшная. 1700р на ОТП БАНК – усё капейку ў капейку, банк той выбраў, спб з сбера, Імя Прозвішча дропа – супалі, усё верна, 50 разоў пераправяраў

Увогуле дзіўна, грошы ці не грошы, капейкі, а ў дропа быў ОТП?!)))🥸🤣 упершыню такое чую. у іх заўсёды сбер, максімум альфа, ну яшчэ Юнистрим сустракаў і ўсё. даўно як-то на Тинькова, калі ён такім быў, але прапаноўвалі і прапануюць заўсёды амаль на сбер. ЯКАГО ТЫ КРЭНА НА ОТП пераклаў нават і не разумею. А прозвішча дропа азіяцкае?! можа, картка дропа пыхнула і твой банк яго заблакаваў?! з 25-га жніўня ж банкі пачалі па новых правілах падазроныя нумары марозіць і ў ЧС іх адпраўляць, з агульнай банкаўскай базы. А можа картка дропа пыхнула ў ягоным банку, але чаму тады яны не прымаюць мер, увогуле дзіўна. дарэчы, служба падтрымкі, мабыць, не боты, адкуль ты ўзяў тое?!

Пакуль што пастукіся ў свой банк і ўдакладні статус твайго пераводу?! гэта сістэма СБП і там табе дакладна скажуць, пералічылі ці прыняў перавод дроп у ОТП

А на будучыню, ОТП банк венгерскі і праблемны, яны не толькі камсу канскую бяруць за зняццё ў іншых банках, сам па сабе банк не вельмі і тое, што дроп у ім аформлены, гэта вельмі дрэнна, сам банк ОТП мог заблакаваць дропавы рахунак за сумніўную колькасць пераводаў да сябе і г.д., мяркую, што менавіта ў гэтым справа 💯, таму з піастрикса не бачаць гэты плацёж твой, калі картку дропа сам ОТП банк заблакаваў

Я памятаю гадоў два таму пераклаў чалавеку 4 тыс на ківі кашалёк, мне тут жа СБ ОТП заблакавала картку, рабі высновы🤣 4 к для масквіча перавод – гэта нішто! гэта ў рэгіёнах могуць блакаваць, а тут усяго толькі 4 к і блокіроўка, пасля чаго я выкідаў картку ОТП назаўжды

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 339
Публікацыі
11 936
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
30.11.2015
Увогуле дзіўна, грошы не грошы, капейкі, а ОТП у дропа быў?!)))🥸🤣 упершыню такое чую. ў іх заўсёды сбер, максімум альфа, ну яшчэ Юністрим сустракаў і ўсё. даўно як-то на тінькова, калі ён такім быў, але прапанавалі і прапануюць заўсёды амаль на сбер. НА ШТО ТЫ НА ОТП пераводзіў нават не разу [...]

Бываюць такія банкі, у мяне яшчэ выпадаў нейкі “совхозбанк”, нешта такое і не адзін раз! І опт гэты быў…

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020

Да ўсяго толькі, хлопцы🤓🤣!Рашыў для тэсту цяпер з Піастрыкса вывесці на крыпту 500usdt  і ок…эл з камісіі,рэальна жорстка,10% і гэта пры тым што яны пішуць усяго 2%  плюс долар Але гэта не так у карані!

Як я зразумеў, у Піастрыксе тупа проста курс завышаюць на 10% і ўся справа

Разумеееецца я адменіў😁вот чышу патыліцу і думаю….Аднак, нашу вашу не разумець зусім….што-то Піастрыкс жорстка выводзіць  і так, ноччу адключылі чат і пакінулі толькі тэлеграм…….

Дарэчы, курс на абменніку ну проста дзівосны, практычна як па ўсіх нашых банках РФ, 91.4 рубля за стэблкоін які роўны даляру ў эквіваленце і там увогуле каміса нязначная. каля 0,20%, але вось Піастрыкс рэальна творыць Жорсткасць!!!!!

Тут ужо адназначна трэба на чыстую крыпту пераходзіць і спакойна так мяняць на Бесчендже ў правераных абменніках з высокім рэйтынгам і будзе нам Шчасце, пакуль яны або не адумаюцца або ўсё, не будуць нам больш цікавыя ў прынцыпе!

Як гаворыцца. -“Хто ўмее лічыць,падлічыць і ўсё зразумее”🫣🥸🤣🤔✍️⚓

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 630
Публікацыі
4 734
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021

Так, у мяне быў і Уралсіб, і Россельхоз банк, і нават МТС ДЕНЬГИ, прычым там ёсць МТС ДЕНЬГИ і МТС БАНК (2 розных у спб) і куды слаць незразумела, у той раз я плацёж адмяніў, вядома, а тут што рабіць я хз) Мяне больш за ўсё падтрымка выкідвае з калеі, пытаюцца, ці загрузіў чэк і айдзі – пішу ім усё гэта скідваю і 8ч цішыня, на пытанне ну што там? з’яўляецца новы чалавек і пытае айдзі плацяжу і загрузіў ці чэк – кажу так і г.д. і што вы думаеце? праз 8ч з’яўляецца новы і ПЫТАЕ АЙДЗІ І ЦІ ЗАГРУЗІЎ ЧЭК

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
69
Публікацыі
148
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15.08.2024

усім прывітанне ,не падкажэце хто ў апошні раз выводзіў з піастры на карту ??хутка ?мне чамусьці адмяняюць

gans2115, 27 September 2024
Завядзі прыкладанне Пэйер, там усё вельмі зразумела! Кажуць, што trust, паводле многіх, пацікавей, я яго завёў, але пакуль не спрабаваў карыстацца, як бы пакуль не параўноўваў з Пэйерам. 

Дзякуй ,зараз скачаю паспрабую ))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
208
Публікацыі
495
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30.05.2019
Дарэчы хлопцы🤓🤣!Рашыў для тэсту зараз з піастрикса вынесці на крыпту 500usdt і ох…уел з камісіі,рэальна жорстка,10% і гэта пры тым што яны пішуць усяго 2%  плюс долар Але гэта не так у коранi! Як я зразумеў ,у Піастриксе тупа проста курс завышаюць на 10% і ўсе справы Зразумеееццца я ад [...]

да піастрикс канешне камісію дай божa бярэ ды яшчэ і падняў)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
2
Рэпутацыя
7
Публікацыі
15
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27.09.2024

А ў каго-небудзь была такая праблема, што з казіно на пиастрикс грошы выводзяцца ўжо другія суткі? Заказала выплату яшчэ паўчора, сума ж усяго 1500 і дагэтуль няма, вісяць у заяўцы ў казіку. Самае страшнае што ў гэтым уазіку нельга заказ зрабіць пакуль папярэдні не апрацаваўся а ў мяне там яшчэ 4000 на балансе. Рызыкаваць не хачу гуляць далей, прайграць не хочацца, для мяне сума ўлічваючы што 500 рублёў усяго завяла.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
176
Публікацыі
1 045
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
07.02.2020

Піастрыкс зусім не раю трымаць там грошы – такі трэш з ім зараз адбываецца. Ужо два плацяжы проста згубіліся: па адным чакаў з 4 верасня адказ, у выніку – вы не туды адправілі і ўсё, у наступны раз адпраўляйце на рэквізіты, якія вам далі. Ды як я не туды адправіў? Я сам рэквізіты прыдумаў і адправіў 15к якомусьці Ваха.К. Імя і прозвішча супадаюць і па суме ўсё правільна, а сам асабіста правяраў. Ладна, учора папаўняюць па рахунку ў Сбербанку і зноў маўчанне – усё заскрыншотыў, куды і як, і ў выніку мяне пасылаюць у нейкага бота ў тэлегі для загрузкі чэка. Захожу, кідаю чэк, ён мне піша – патрэбны чэк і id аперацыі, дасылаю, дасылаю, ён зноў, і ў выніку маўчанне. А ў аднаго знаёмага проста спісалі бабкі з піастрыкса за падваенне аперацыі, што была ў мінулым годзе, і спісалі адразу пасля вываду 40к. Прычым ён папоўніў піастрыкс – нічога не спісалі, а толькі пасля вываду з казіно спісалі 40к за дзве аперацыі вываду па 15к – як гэта ўвогуле? Сума вывадаў па тых аперацыях у агульнай суме не можа быць больш за 30 нават пры падваенні, а яны спісваюць 40. У чаце просяць прадставіць выпіску, ён кідае скрыншот папаўнення ад іх у той дзень – і іх гэта не задавальняе, просяць выпіску, але ў выпісцы па нейкай прычыне зусім няма аперацыі за той дзень, магчыма не захоўваецца за мінулы год, у выніку мінус 40к проста так абнуліў піастрыкс. Увогуле поўны беспарадак – беражыце грошы далей ад гэтага кашалька, так будзе бяспечней: і так прайграваем у казіно, а тут яшчэ і кашалёк крадзе.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
771
Публікацыі
1 425
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11.12.2023
lopata999, 28 September 2024
Піастрыкс – увогуле не раю там трымаць грошы, такі трэш зараз з ім адбываецца. Ужо два плацяжы проста загубіліся, па адным я чакаў з 4 верасня адказ, у выніку – вы не туды адправілі і ўсё, у наступны раз адпраўляйце на рэквізіты, якія вам прадаставілі. Дык як я не туды адправіў? Я сам рэквізіт [...]
+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023
Піастрыкс увогуле ніяк не раю туды грошы трымаць – цяпер з ім такі трэш адбываецца. Уже два плацяжы проста згубіліся, па аднаму чакаў з 4 верасня адказ, у выніку – вам не туды адправілі і ўсё, у наступны раз адсылайце на рэквізіты, якія вам прадаставілі; ды як я не туды адправіў – я сам рэквіз [...]

На іх проста няма куды скардзіцца і яны робяць, што хочуць. Але ты правы наконт таго, што ў іх цяпер грошы трымаць небяспечна, у сувязі з тым, што незразумела што будзе ў будучыні і ці будуць казіно супрацоўнічаць з гэтым польскім ківі.

Калі казіно ад іх адмовяцца, то будзе вялікая спакуса ў іх проста прывезці ўсякія балансы.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
176
Публікацыі
1 045
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
07.02.2020
Nicolas0821, 28 September 2024
Грошы-то вярнулі тыя, што яны кажуць, не туды адпраўлены?

Нічога не вярнулі і не вернуць, я ж сам выдумаў рэквізіты 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
771
Публікацыі
1 425
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11.12.2023
Нічога не вярнулі і не вярнуць я ж сам выдумаў рэквізіты

Уключыце відэа. зайдзіце ў гісторыю браўзера і знайдзіце гэтую спасылку на аплату. перайдзіце па ёй, там быццам павінны быць бачны ўсе рэквізіты і таймер і адпраўце ім

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
176
Публікацыі
1 045
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
07.02.2020
Уключыце відэа. зайдзіце ў гісторыю браўзера і знайдзіце гэту спасылку на аплату. перайдзіце па ёй, там павінны будуць быць бачныя ўсе рэквізіты і таймер і адпраўце ім

Гэта 4 верасня было час на аплату ужо прайшоў я спрабаваў так зрабіць выдае такое паведамленне 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
771
Публікацыі
1 425
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11.12.2023
Гэта было 4 верасня, час на аплату ўжо прайшоў, я спрабаваў так зрабіць, выдае такое паведамленне

Дзіўна, канечне, што тэхпадтрымка піша, што рэквізіты былі іншыя.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24.02.2022
Странна, вядома, што тэхпадтрымка піша, што рэквізіты былі іншыя.

Гэта ўжо не першы, і нават не пяты такі выпадак у Піастрыкса. Раней такое часта адбывалася – адрубанне карт. Таму любы плацёж, які не прайшоў імгненна, цяпер трэба скрыніць уважліва. Інакш нікому нічога не даказаць. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24.02.2022
Гэта было 4 верасня, час на аплату ўжо прайшоў, я спрабаваў зрабіць так, выдае такое паведамленне

Наколькі я разумею, у такой сітуацыі падыдзе опцыя чарджбэк (ці як яе там называюць). Гэта тыпу абнуленне транзакцыі. І ў прынцыпе падставы ёсць, і ў банк звяртацца не страшна, бо папаўняў электронны кашалёк, а не непасрэдна казіно.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...