Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,232 Адказу
|
89,348 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Мяне якраз гэта і цікавіць, сябра! Я не проста так роблю акцэнт на метадзе перакладу!!! Растлумачу чаму. Ты ўносіш на рахунак дропа грошы зараз!!!! І першае. Калі на дропа ўжо завялі пераводаў дзвесце-трохіста, то ўсё, прыляцелі, сістэма яго ж банку блакіруе яго рахунак і адначасова кідае ў ЧС міжбанкаўскіх пераводаў, але галоўнае! Потым аператар падтрымкі піастрыкса ўжо не зможа знайсці гэты пераклад, таму што дроп ужо не існуе і яго рахунак у блоку як мінімум у гэтым банку! Гэты дроп-рахунак у аўце і да яго ўжо няма доступу ніколі, там 115-ФЗ!! Прыляцелі. Адпаведна ніхто не зможа выняць гэтыя грошы адтуль і завесці да цябе на рахунак!!! Не будзе ж табе супрацоўнік тэхнічнай падтрымкі піастрыкс свае грошы заводзіць на твой баланс 🤣
А калі ты перакладаеш праз СБП, то рахунак дропа актыўны, бо калі б ён быў у блоку, то ты б на яго не змог перавесці!!! Таму перакладаць на рахунак увогуле нельга зараз, а цяпер і па нумары карты!! Што вы робіце, хлопцы!!!?! Бо ў ЦБ ужасточылі і закруцiлі гайкі, усе ж гэта ведаюць!!!
Ну вось, калі ты так будзеш дэпаваць, прыйдзе час – і 115-ФЗ дагоніць цябе 💯, я не жадаю табе гэтага, але прымай меры, пакуль не пазнаша. У цябе павінна быць мінімум 20, калі не 30 карт анлайн-банкаў сваіх і яшчэ дзясятак на сваякоў ці блізкіх сяброў, інакш ты прыляціш, успомніш мае словы.
Так і па СБП блакуюць лёгка , розніцы ніякай за шмат пераводаў можна лёгка ўляцець у бан нават па СПБ.
Што ня ў тым??)) мне асабіста не цікава, як і з чаго на што ты депаў))) але вельмі цікава (і многім), як у цябе зьніклі 60тр(і гэта толькі тое, што ты памятаеш)., і колькі ў цябе адабралі??)))
Не, гэта для 115 ФЗ. Там абарот павінен быць больш за лям! Калі не памыляюся, ну ў мінулым месяцы я амаль столькі і памінусіў(
За вывады з пиастрикс у знаёмых ужо не раз банілі карты проста атрымалі некалькі перакладаў па СПб і бан)
Тады завядзі 20 карт-рахункаў у 20 банках!!!і яшчэ 10-20 на знаёмых, каму давяраеш і сваякоў!!!ты ж не на фанты граеш!!!!
Адзін, два пераклад заўсёды можна спісаць на памылку з тваёй боку і разблакіраваць банкінг, гэта не праблема, і гэта не 115-ая, іншая справа калі ты рэгулярна дэпаеш і выводзіш на дзве, тры свае карты!!!!!!
Не трэба жадавіцца проста, выводзіш, напрыклад, сотню, выведзі з піастрикса на тры карты знаёмых і сваякоў па 30 тысяч, дай кожнаму па 200-500 р на крайні выпадак і ўсё будзе чотка.
Так і ёсць і пакуль ніводнага бана я асабіста не атрымаў
🤣Для улёту на 115-ую менавіта ў Сбере табе цалкам і 200-250 тысяч цалкам хопіць. і так! не трэба нават па СПБ перакладаць на “хлопцаў” з азіяцкімі прозвішчамі і імёнамі вельмі часта, разве што раз з 10 тыповых дэпазітоў, таму што калі супрацоўнік маніторынгу прагледзіць стату, ён адразу прыме рашэнне заблакаваць банкінг, гэта 💯. Чаму, здагадайцеся самі
Да складанасцей усім, цяжкай гульні, скрыпту, розным там фічам, уменню працаваць з крыптай, абменнікамі, нам ужо даўно як трэба яшчэ ўмець і думаць галавой як інжынерам, стратэгам і банкірам са зб і іншым, хлопцы!! Куды і што і каму ВЫ Перакладаеце са сваіх ці з сваякоў і сяброў онлайн-банкінгаў! Іначай можна праблем набыць з нічога. Сучасны онлайн-геймер – гэта вельмі і вельмі цяпер разумны, досведны і прасунуты ва ўсіх адносінах чалавек, які разбіраецца практычна ва ўсім!
Раней у іх можна было з Яндекс деньги папаўняць перакладам на киви ну так і депал ,а так як часта я яшчэ і на свой киви кідаў робіў паўтор аперацыі проста і па сваёй памылцы некалькі разоў было такое што рабіў паўтор не на свой киви а па той апошняй аперацыі а гэта якраз і быў дэпазіт на пиастрикс.Ну тут у прынцыпе мая віна канечне напісаў раз можна ці вярнуць так як выпадкова зрабіў паўтор па той аперацыі на што мне адказалі што гэта немагчыма..
Дарэчы,прама зараз вось на ПИАСТРИКСе
Вывады нават жа на СБП на Сбер прыбралі,які ўчара быў на 4%, а таксама. (Tether BEP20 USDT((((( прыбралі
Увогуле Жэсць!!!
Дык уляціць, дык і пафіг на гэты Сбер – грошы ўсё роўна вернуць, закроюць рахункі, перакладзеш у іншы банк. Увогуле Сбер самы агідны банк па мне: ні кешбэка, ні бонусаў, нічога.
Так, гэта ўжо з раніцы, так бы мовіць
Ты не прав!!Калі табе прапануюць закрыць рахунак па 115-й у банку🥸🔥🤓, то ты не павінен гэтага рабіць ні ў якім выпадку! Інакш пасля закрыцця твайго рахунку і выдачы тваіх грошыкаў, банк абавязаны адправіць інфу ў Росфінманіторынг, а гэтыя хлопцы закідаюць цябе ў агульную міжбанкаўскую базу і табе ні адзін банк нават дэбетавую картку больш не дасць!!!!
Я вам агучваю рэгламент працы банкаў і іх інструкцыі!!!!
Ды ну неее) не так гэта працуе ужо праходзілі. Усе, каму банілі, ішлі ў іншы банк спакойна і афармлялі новую карту зусім без праблем – гэта я табе 100 працэнтаў кажу. можа яны штосьці і адпраўляюць, але нічога не працуе
Цяпер будзе працаваць, павер мне і не толькі гэта! Ужо пачалося.
А тое, што праходзілі, так гэта некалькі гадоў таму яшчэ было!
А тыя, каму блакавалі, не ўсе атрымалі ў іншых дэбетовку🥳🤪⚓ не трэба ля-ля. Напрыклад я не буду тут агалошваць, але прыкладна ведаю, у якіх банкаў свая невялікая база такіх вось кліентаў па 115 ой і абнальшчыкаў розных і яны ёю карыстаюцца актыўна!
Так, толькі банілі не па 115. Мне паставілі ўмову, што яны вернуць мае ж грошы – пераказам у іншы банк і толькі так! У мяне гэта было толькі падазрэнне, а не 115. У Сберы пакуль тфу-тфу
115фз можа прылецець ад каго заўгодна і г.д
Мне Тиньк заблакіраваў па 115 пасля пераводу ў 300тыс+- ад бацькі
Ну вось бачыш… разабралі пытанне з аднаго боку на тваім асабістым прыкладзе, а ёсць з другога боку, больш праблемны варыянт, і там чыстая 115-ая або абнал цьвёрды і там ужо не сысці, нават калі банку служаку даць на лапу.
Рнкб мяне забанілі ўвогуле за ўваходныя аперацыі, са Сбера было каля 40 сбп пераводаў на 650 к. І яны мяне адразу заблакавалі, прыйшлося закрываць рахункі ў гэтым банку назаўсёды
Не ведаю у гэтым годзе гэта было чел проста перавёў усе грошы са свайго рахунку на рахунак у іншым банку і ўсё
У мяне так сама было! З аднаго ў другі, але толькі мне цяпер нельга ніколі ў першым банку адкрываць рахункі.
Паспрабуй Озон.
У мяне пасля яго адкрыцця 1 раз запатрабавалі нейкія докі і ўсё з таго часу ўсё выдатна. много перакладаў ідзе па сбп і праблем няма.
Так, у мяне яшчэ 3 карты Сбера ёсць) пакуль не хвалююся)
Запаслівы)))