Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,232 Адказу
|
89,329 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Лепшы варыянт, хлопцы, гэта ўзяць сябе ў рукі і не гуляць тыдзень-два, а то і месяц, пакуль дылеры з казі ру не наладзяць працэс дэпазітаў ды піастрыкс не адаумаецца, які тупа камісію задраў на вывад крыпты да 10% плюс 10$🤮🤣 ну іх….амаль да 14-15% ідуць за ўвод з піастрыкса на крыптакашалёк, а адтуль на карты зноў праз абменнікі – навошта нам гэта?!
Я асабіста пакуль завязаў з гульнёй, ну яго, лепш перачакаць. Казі і плацежкі цяпер застануцца без гульцоў і прымуць меры, яны ўжо пачалі душыць гульцоў і зліваць усіх і ўсё на паверхню, паскручвалі выплаты па ўсіх ру-казі. Таму што па статыстыцы крыптай карыстаецца 20-30% людзей, ну хай крыху больш, але я сумняваюся – не кожны разбіраецца, астатнія не хочуць, а некаторым проста не патрэбная гэтая галаўны боль з вывадамі, абменамі і іншым, калі раней усе заходзілі з карт і на карты.
Таму прапаную крыху весла прасушыць – і гэта будзе найлепшае рашэнне, паверце мне. Нікуды ад вас гульня не дзенецца, а казі, застаўшыся без гульцоў і плацежкі без даходу самі прымуць неабходныя меры.
Увогуле так, я хаця з крыптай на ўпэўненае ТЫ, але так часам хочацца папоўніць з карты і атрымаць вывад на карту як раней за хвілін 30)
Тлумачу. Ты калі ў працэсе гуляеш, ты пастаянна будзеш праз звязку usdt кучу дэпаў рабіць?! Вядома ж не, гэта нязручна, праблемна і ламае гульню ў працэсе. Ідэальны варыянт таму для доўгай гульні стаў для ўсіх пиастрикс з зручнасцю дэпазіціць колькі табе душа зойдзе🤣💯 ну або з крыптакашалька заводзіць гарачага.
Так гэта ты, я і яшчэ дзясятак вопытных💯😎🥸 а астатнія?,)))) Людзі ж не ўсе нават дагэтуль уяўляюць, што такое ўвогуле крыпта і з чым яе ядуць, ды я ўпэўнены што мінімум 50% гульцоў пастаянна ў казіках часова кінуць гульню, таму што і страты вялікія і морока і галавакружэнне немерана. Вялікая маса гульцоў, асабліва моладзі і старых асцярожных, у прынцыпе дэпазіцілі па 200-300-500 р)) у казі💯, а тут такая комса і выводы звярыныя і іншае. Ды каму яно трэба?! Лёгчэй паднакапіць за месяц-два-тры і паляцець у Мінск або Сочы або адразу ў Казахстан, хто буйней грае))))) і нармальна ў афлайне наземным пакатаць без праблем розных. А калі і пашанцуе, то спакойненька ў касе кешам атрымаць.
Няма патрэбы з скуры выпадаць, корміць на комсе той жа Піастрыкс, абменнікі або тупа зліваць у казі, ,т,к гульні цяпер увогуле нідзе не будзе!!!!!!!
А тое, што Піастрыкс камсу падняў звярына, карыстаючыся сітуацыяй, так я ўвогуле не разумею, што яны творяць!!!! Самі піляць сучок, на якім сядзяць. Дзівосна!!!!!
Увогуле пачакаем, паглядзім, трэба браць сябе ў рукі і замест гульні чымсьці іншым заняцца. Спортам, напрыклад, ці ў більярд граць і ў шашкі і нарды😁🥸💯 кстати і ва ўсіх гарадах ёсць у парках людзі, якія гуляюць у шашкі, шахматы на грошы. А більярд так гэта ўвогуле вялікая гульня і дастойная ва ўсіх адносінах! Ды я ўпэўнены, што гульцы з хваробай, у першую чаргу беттары, ссядуць назад у букмекерскія ці праз цупісныя будуць катаць. Каму патрэбна гэтая галаўнога боль з крыптаабмянямі?!
Ну паглядзім што там Піастра прыдумае пакуль што не спяшаюцца хлопцы)))
Пакуль яны нажываюцца на агульнай праблеме ,як я гляджу.И гэта факт!Ім відаць спадабалася адразу браць 10% за вывад на крыпту плюс 10$😎😁🫣🍄😏
Цікава, што будуць рабіць далей, бо страцяць 90% гульцоў:))))
Сапраўды, проста выдатна заўважана . Калі я пісаў што з 1-2к не зручна я гэта і меў на ўвазе!
У якой крыпце звычайна дэпаеце?
Для невялікіх дэпазітаў лепш выкарыстоўваць LTC (лайткоін), TRX (Трон), USDT BEP20 або BNB, у іх самыя нізкія камісіі. Можна яшчэ USDT TRC20, але тут крыху вышэй камісія.
Лайткоін – дэпазіт не вельмі хутка прыходзіць, камісія некалькі цэнтаў.
Трон – хуткі дэпазіт, камісія каля 10 рублёў.
USDT BEP20 і BNB ёсць не ва ўсіх казіно, камісія некалькі цэнтаў, хуткі дэпазіт.
Для большых дэпазітаў можна выкарыстоўваць ETH і BTC. Для дробных яны не падыдуць праз камісію. Напрыклад, калі дэпазіціць USDT ERC20 20-30 даляраў, то камісія ў эфіры можа быць трэця гэтай сумы. Біток таксама не вельмі хутка прыходзіць.
Я сам часцей выкарыстоўваю TRX, радзей BNB. Такія для сябе аптымальныя знайшоў.
Ну я і спытаў, каб меркаванне пачуць, дзякуй! Я звычайна лайткоінамі карыстаюся.
Дзякуй, шчас спампую, паспрабую ))
Пиастрикс камусьці задраў, кажаце? Так быццам так і было, вось скрын самы свежы.
На самой справе яны абнаглелі.
Окей, вы бераце 2% сабе – пытанняў няма, але з якой фігі 3.5 даляра??? камісія гэтай сеткі 1.5 бакса, так бярыце яе і ўсё, а яны яшчэ зверху сабе 2 бяруць
Згодзен з табой, аптымальны варыянт на дадзены момант
Там дарэчы быццам справа не столькі ў камісіі, колькі ў розніцы курса, прыходзіць значна менш, па меншай меры калі я выводзіў
Да камісія хрэна з ёй, у іх курс сотка, калі не больш)
Я па невялікай сумнай нотцы пралічваў усе гэтыя камісіі: тое, што з мяне за вывад возьмуць сотню ці восемдзесят рублёў – мне ўсё роўна, а вось як па выгадным курсе вывесці, вось пытанне?!
На Пиастре – ніяк
Так з Піастрай зразумела, мне іншае не зразумела, вывожу з казіно на крыпту, яны бяруць сотку, вывожу з крыпта-кашалька на карту, яшчэ сотка, ладна , згодны і на гэта, і вось тут уся загвоздка, як вывесці па нармальным курсе? Асноўную суму жа губляем на гэтым вывадзе.
Пачакайце, вы ў якім казіно гуляеце, што з вас бяруць камісію пры вывадзе сродкаў?
Калі казіно бярэ з вас камісію, у такім выпадку пераходзьце на Litecoin – там камісія літаральна 1 рубель, засяляе/выводзіць прыкладна 5-15 хвілін.
Што датычыць з крыптакашалька на карту – у такім выпадку выводзьце на біржу і прадавайце на p2p, у такім выпадку вы не будзеце аплачваць камісію сеткі, альбо перакідвайце на Telegram Wallet і там p2p таксама не будуць браць лішнюю камісію.
Казіно Riobet, выводзіў USDT, сотню дакладна ўзялі, далей на Bybit, продаж праз p2p, па курсе 88,05, вышэй прапанов не было, што я зрабіў ня так?) страта 600р
Гэта з якой сумы ў вас такая страта?
Дзевяць тысяч
Пиастрикс>Пайер>абменнік>картка
з 10к амаль 1,8к страт