Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,232 Адказу
|
89,308 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Не магу папоўніць piastrix. Пераклады на карту адмоўляюцца, па СБП – “пераклад гэтаму атрымальніку немагчымы, бо высокая рызыка махлярства”. У каго-небудзь праходзяць папаўненні?!
З той тыдня ўжо праблемы з Піастрыксам, папоўніць асабліва не атрымліваецца, вывесці таксама не ((
Спадзяюся у далейшым усё выправяць ))і з картамі не задэпіш адхіляюць((
Насколькі мне вядома, што зараз не толькі на піастрикс вывад і папоўніць праблема ,карыстацца крыптавалютай трэба навучыцца або ў тэлеграме спрабаваць ,там Насколькі ведаю выводзяць на карту ,тількі камісія не ўсіх задавальняе, а так працуе .Піастрикс папаўняюць, через СПб праблем няма ,бывае што напрамак банка мне не падыходзіць, абнаўляю і іншую суму ўводжу вось і ўсе справы!
Учора пры папаўненні па СБП некалькі разоў выходзіла памылка, але папоўніць усё ж удалося. З вывадам, зразумела, праблемы, але ў самы крайні выпадак вывад крыптай там правераны і шустры, але з камісіяй
Камісія ўсюды не ўсіх задавальняе такое ,і нехта карыстаецца гэтым )))
Ну ды, зноў жа калі мне грошы будуць вельмі патрэбныя або я проста стамлюся чакаць то я канечне заплачу гэтыя 10-15%) але я звычайна ўсё-ткі папаўняю криптой адразу т.к менш выходзіць
Піастрыкс, выглядае, нічога не хоча рамантаваць, іх і так усё задавальняе. Людзі з адчайнасці выводзяць з кашалька на крыпту з канскай камісай. Ім усё падабаецца, кашалёк нібыта функцыянуе, сталі больш зарабляць на камсе.
Навошта што-небудзь змяняць?
Чамусьці я без праблем мяняю крыпту на карту на бестчэндж, грошы прыходзяць за 15-30 хвілін. У Піастрыкс тым часам у мяне па 10-15 адмен.
Нават казіно ўжо знайшлі выхад, сталі дазваляць выводзіць на крыпту, нават калі ты дэпаліў з карты.
Тут усё ж такі, думаю, варта адзначыць, што ў Piastrix нагрузка нашмат большая, чым у абменнікаў – абменнікаў шмат і людзі распыляюцца па кожным, а Пиастра адна.
Ну ў любым разе частка кліентаў сыдзе з піастры калі будзе толькі крыпта, піастру часцяком менавіта з-за карт юзаюць, ну а тое што яны не асабліва спяшаюцца – гэта факт, хаця можа і не ўмеюць? хоць гэтых, калі прыціснуць нармальна, яны б і за суткі знайшлі спосабы як выводзіць на карты з піастры.
у комеце нават выводзілі на піастрыкс 2-і дзень, пісалі, што тэхнічныя праблемы, можа, канечне, у самім казіно, проста звычайна хуткі вывад быў
Цяпер паспрабую паставіць з піастры на картку – паглядзім, на працягу якога часу прыйдзе або адмовяць))
Хутчэй адмовяць, у мяне нават дэпы не праходзяць, зрабіў деп грошы пайшлі ўсё ок а на кашалёк не прыходзяць) зноў паходу суткі чакаць, спадзяюся не страцяць маю грашэньку.
Пакуль віснуць ))паходу адмоўяць і назад на баланс упадзе))
я ўжо пачынаю плотно вывучаць крыпту, думаю крыж на піастру ставіць ужо патроху можна, калі месяц-другі такая ж катавасія будзе.. камусьці яны паднялі а як праблемы былі так і засталіся
Па меншай меры ўвод/вывад usdt, doge, ripple амаль імгненны, Litecoin хвілін 5-10 чакаць, амаль усё імгненна. На вывад ніякіх камісій няма, толькі Stake бярэ за вывад, але там калі на Litecoin то капейкі літаральна.
«scientia potestas est»
“Веданне – сіла!”
Усё робіце правільна!
Я ўжо перайшоў на крыпту. Можа яшчэ ўсё наладзіцца з піастрыксам!
Я ўвогуле крыпту не ведаю ,трэба вывучаць ,не разумею нічога((
Там не так складана, як здаецца, я вось на Bybit зарэгістраваўся і ўсё. Пашукай відэа і г.д., аднак не вельмі крыпта зручная для тых, хто дэпіць па 1-2к рублёў у казік проста пачыліць, пасідзець.
А якая розніца, 1-2К ці болей! Адзіная нязручнасць – гэта калі кожны дэпазіт спачатку крыпту купляць, потым перавесці, вельмі невыгодна. Я зрабіў па-іншаму: аднойчы папоўніў крыпту і ўсё, цяпер калі хачу пагуляць, адтуль задэпіў і ўсё, выйграў – так зняў. А калі наяўка патрэбна, зняў, але стараюся не даводзіць да таго, каб яна скончылася на крыптакошэльку, ну не да нуля знімаю!
Кароче, галоўны сэнс у тым, каб мінімізаваць колькасць пакупак крыпты!
Заведзі прыкладанне Пайер, там усё вельмі зразумела! Нібыта многія кажуць, што Trust цікавей, я яго ўсталяваў, але пакуль не спрабаваў карыстацца, не параўноўваў пакуль з Пайерам.
У Трасце для асобных манет патрэбныя грошы на аплату камісіі
Ну таму што з 2000 часам 400 рублёў губляеш, гэта крытычна, на вялікія сумы гэта ўжо непрыкметная сума.
Але заўваж, валацільнасць крыпты таксама б’е па кішэні😎💯 Зараз біток 65к, а яшчэ дзве тыдні таму да 52 прасаджваўся))))), ды і эфір прапусціў і дагэтуль не можа падняцца, тое ж і з іншай крыптай, таму калі ўціснуць суму сур’ёзную і трымаць для гульні на тым больш “гарачым” кашальку таксама не вельмі добра🥸⚓ Гэта жудасны трэш і можна крута трапіць на гэтым !!!
А навошта біткойн, калі ёсць USDT з хуткім залічэннем і камісіяй у выглядзе долара? і амаль не валатыльны