Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,232 Адказу
|
89,299 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Так, раней было 10
так учора выводзіў на usdt trc думаў як звычайна практычна 10%, я проста абаліўся калі яны зрабілі ўвогуле 15, тыпу дэпоў мала, давай паднімем камісію, гэта сапраўды вялікая камісія ўжо.
Так канешне, на карты не вывесці, на тэлефоны таксама, па сутнасці няма куды вывесці акрамя крыпты – вось і паднялі камісу на адну плацежку і рубяць бабло ) У мяне такое адчуванне што ад гэтых прыгод з картамі піастрыкс толькі ў плюсе а хутка нічога не будзе рамантаваць 😀
вывадзіў спрабаваў праз СБП – хрен, на сімку – фіг, у выніку вывёў за дзве хвіліны на tutumway (мне туды з сацсетак выйгрышы прыходзяць) і адтуль ужо праз абменнік на Юмані
А чаму 16$ розніца?
дзве выплаты з розніцай у гадзіну, сума аднолькавая. розніца 16 баксаў) магія рэптылій
У такім выпадку выгадней адразу папаўняць і выводзіць на крыпту
У суме выйдзе каля 7% комса, а не 15
ну лан, зато 2-гі вывад амаль без камісіі, лічы) Хоць пачакай, гэта глядзячы па якім курсе лічыць. Так гэта што ў цябе ў 1-й выплате 83$ з 10к рублёў ( 83$ -7700) 2300 р камісіі?) норм так, 23% камісіі з’есць … Нагадвае тэрміналы Amigo, якія на прыпынках стаялі, дзе камісія была АД 10Р на тэлефон і калі кідаеш 10р то піша да зарахавання 0р 0 капеек 😀
яны былі падняты з фрыспінаў за 400р. так што пафіг)
У якім слоце выйграў?
так, па-мойму, у биллионере аматика
Нарм
Нуу яны даігруюцца,я думаю,жаднасць ні аднаго фраера згубіла як кажуць….Гульцы проста ўсе разам перайдуць на крыпту дружна і ўсё,паколькі праз абменнікі заўсёды можна вывесці танней і хутчэй галоўнае
Поўнасцю згодзен! Быццам так не дрэнна пачалі, рабілі грошы можна сказаць з паветра на камісіях, пры тым асабліва нікому не адчитываліся , а тут вырашылі сабе з пенкай наліць
І гэта пры тым, што практычна перацягнулі на сябе бізнес па дэпазітах і вывадах у казіно і букмекерскія ў рунэце амаль на 80%
Але плаціць камісю ад 10%… да я е….. ну вы зразумелі😁 якія нах 10% і болей, за што?!
Проста пакуль не наладзяць СБП і карты, казіно і букмекеры анлайн пачнуць губляць гульцоў 100%%%%
Ну гэта так вернуць то зразумела ,ну пастаянна ставіць нанова зноў ,не вельмі прыемна))
І тым больш табе, напрыклад, грошы тэрмінова патрэбныя, раней, напрыклад, выводзілі, а тут суткі чакаеш і назад потым на рахунак падае, такое сабе))
Сёння ўвогуле на вывад зрабілі 4 %+50 р камісія з піастры на карты))))
Куды ўжо працэнты павялічваюць я не разумею ,ды вось уверсе правільна пішуць хутка на крыпту перайдуць многія)))
Ды ўжо няхай і 4% – няхай падзавяруцца, галоўнае каб працавала, а так жа не працуе!
Але ўсё роўна 4% – гэта ж Жэсьць бляха!!!! Калі дробныя там выводзіш – незаўважна, а калі ад сотні тысяч, то непрыемна як‑то на душы!!!!
Я ўпэўнены больш чым, большая частка вопытных гульцоў завяжзе з піастрыкс цяпер, бо гэта ўжо нейкі абсурд адбываецца. Якія 4% і галаўны боль і тым больш 10-15% за вывад на крыпту, відаць зусім нічым не грэбавалі. Лягчэй з крыпты напрамую гнаць і выводзіць праз абменнікі, Наш Дарагі Бесчендж нам у дапамогу. Добра, што сэрвіс заліковы і адміністрацыя Бесчендж чотка кантралюе чысціню абменнікаў у сваёй абойме і там практычна няма махляроў і кідалаў. Сэрвіс проста бамбічны, лічу.
Гледзячы якія букі) ЦУПІС не губляе, напрыклад, а нават наадварот дадае бо там такіх праблем няма, стэйк.ком не губляе там толькі крыпта
Вось так, згаджаюся! Цяпер многія менавіта спорт-гульцы, хто бетынгам жыве, сыдуць з онлайн-казіно, дзе спорт букмекерскія, і перайдуць у расійскія БК з цупісам, т.к. там усе карты без праблем туды-сюды….🔥🤪😎🥳😁Гэта 100%
калі будуць выводзіць цягам 20-30 хв як раней і без затрымак, я гатовы плаціць 4% +50 р, усё ж лепш, чым з піастры на крыпту па 10-15% плаціць.
дзіўна як яны вылічваюць, што ў іх там настроеныя розныя абменнікі)
Хутка прыдумаюць новы электронны кашалёк я думаю ,камісію павысілі на карту цяпер ужо 4% абдзерка
Так калі як раней будуць выводзіць – таксама не скупячыся і заплачу))