Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,232 Адказу
|
89,209 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@lemonad83
Ахах, як ты так умудрыўся, гэта колькі 4 або 5 чэкаў за дзень пракруціў?
А я пакінуў, зручна паміж казіно перакідваць, без камісіі і як правіла хутка
@selivan1990 так гэтая тэма не адзін дзень доўжылася.
@lemonad83
А напэўна у цябе спачатку было, потым аператыўна сталі дзейнічаць,в працягу сутак вызначалі, адзін раз правёў такую схему і закінуў назад, сказаў ім на махляроў натрапіў😂
@lemonad83.Ты кінуў іх на 70к ?Ці свае вывёў я не зразумеў )
@akop591 Камісіі вярнуў за ўсе гады.
@lemonad83
Ахах😅😅😅 ,, камісія,, -лепшая інтэрпрэтацыя ))) ці маральную шкоду можна)))
@loud калі гульнявы то піастра 100% патрэбна ) таму лепш цаніць сваім акаўнтам )
@rustem777102 згодзен павінен быць п’ястрыкс калі гуляеш )
@lemonad83.А так можна было ?)Як ты гэта зрабіў ?)
@rustem777102.Дык як яны цяпер выводзяць, навошта ён патрэбны?)
@loudМожаце мне дурному растлумачыць навошта? З якой мэтай? што можна без праблем дэпаваць? Так можна праз СПБ )
Добры дзень, хто-небудзь купляе/прадае па бяспечнай здзелцы? Хто ведае, што за фішка такая: напрыклад я прадаю, пакупнік адгукаецца на маё аб’яву, пацвярджае аплату здзелкі, але грошы мне на карту не пералічвае. Я ўжо стаміўся падаваць апеляцыі, а разглядаюцца яны часта па некалькі дзён. Грошы ўвесь гэты час утрымліваюцца сістэмай да высвятлення. У мяне ў больш чым палове выпадкаў такая ерундзіца. Што, тупа не перакладаюць грошы ў надзеі, што я пацверджу атрыманне сродкаў, пры гэтым нічым не рызыкуючы, ці як?!
@Alex1333 Ці ёсць розніца ў сумах?
@van, трошкі не зразумеў. Я толькі прадаю. Сумы розныя, ад 10000 да 30000. Курс 1 да 1. У аб’яве сума продажу і ліміт заўсёды аднолькавыя. Пытаў службу падтрымкі кашалька, увогуле нічога не кажуць па гэтым пытанні. Толькі шаблонна: нумар здзелкі, выпіску з банка за дзень здзелкі. Потым здзелку адмяняюць і грошы вяртаюць на рахунак. Як яшчэ выводзіць грошы, не дзялячы на кучу дробных перакладаў ад розных фізічных асоб, я не ведаю.
@Alex1333 на гэта і разлічана , што ты замучышся і вышлеш ім грошы без перакладу…..
учора з писатрикса выводзіў на карту 3 тысячы вывялі за хвілін 20 усё хутка
@Alex1333.Ну лепш выводзіць з казіно чым праз піастрых калі ў іх такія праблемы пачаліся!!!
@rustem777102 да нафіг яна не патрэбна, ненадзейны кашалёк ад слова зусім) Крыпты хапае за вочы. Хоць бы не трэба хвалявацца, што нешта заблакуюць.
@senatt.Раней было нармальна цяпер праблемы з вывадам) таму я таксама думаю няма чаго звязвацца з імі )
Усім добрай ночы! У каго такое было? Спісалі сродкі з балансу
@q3arena1991 відаць знайшлі за табой нейкі стары “даўжок”, раз спісалі ў нуль… пакуль не папаўняй, а то і іх спішуць
тут толькі ў саппорт пісаць
@q3arena1991 аб’юзіў?
@pokerface не)) ужо разабралася, усё ок, папярэдняя плацёжка была залічана на піастрыкс, а грошы мне на карту вярнуліся, вось яны і кампенсавалі. Галоўнае я і не заўважыла вяртання сродкаў, пакуль выпіску зараз не прагледзела
@q3arena1991 абідна, канешне, але тут у прынцыпе ўсё па-чэснаму аказалася
@q3arena1991 соры за маю бестактнасць, не ведаў, што вы дзяўчына. я вас ні ў якім разе не абвінавачваў, проста пацікавіўся не больш, ведаю сістэмнае спісанне альбо як у вашым выпадку сітуацыя, альбо за “абуз” кашалька..
@q3arena1991 ну вы па выніку пры сваіх засталіся, праўда? Слава Богу, што ўсё вырашылася. Яшчэ раз прашу прабачэння, калі я вас чым-небудзь зачапіў або абразіў. Удачы вам!
@pokerface прывітанне, нічога абразлівага Вы не напісалі) Усё ў парадку))
@pokerface прывітанне, нічога абіднага Вы не напісалі) Усё ў парадку))