Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,232 Адказу
|
89,197 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@Alex1333, проста сыходзь з піастраў, будзе зручней, раз такая гісторыя адбываецца, ненадзейны кашалёк у маіх вачах. Ім толькі гульцы ў казіно і карыстаюцца.
а можна з пиастрикс выводзіць на крыпту?
@godweles888 можна, можна і ў краме аплачваць ім
@godweles888 можна, канешне, як і папаўняць ёю… Прычым курс нармальны, не як у казінах
@godweles888 можна, але камісія конская там, і мінімальны вывад ад 3к, у мяне асабіста так.
@dek555 Піастрыксам у краме можна плаціць? Гэта як?
@godweles888
USDT BEP20 сетка – яшчэ норм камса – 1 бакс, здаецца
Гадзіну спрабую 500 купіць праз бяспечную ,хрэн там ,пра вывады хз,яшчэ даўжэй напэўна будзе
@lana888 у анлайн краме , дзе ёсць гэтая плацёжка….
@bodiart 30 хвілін вывад, пакуль працуюць нармальна…. А бяспечная здзелка – гэта туфта, таксама ні разу не змог там купіць…
@luda010676 ясненька, ок:)
@luda010676 у якіх крамах ёсць аплата піастрой? чота ні разу не сустракаў
@barakuda2020 У краме Steam дзеці аплачваюць пакупкі цацак , а я яго выкарыстоўваю толькі для казіно…
@luda010676 да не, зараз Steam папоўніць можна з любога банка, па логіне ( вярнулі не ведаю дакладна як даўно), да і то пакуль нельга было – квітнелі сайты p2p папаўнення акаунтаў Steam, пакупкі ключоў, гульняў і г.д., думаю і зараз не бедуюць.
Вось fkwallet, да, там нават у мабільныя ўселякія анімэ-гульні можна данатыць, лепей ужо ў казіно чым так, імха
Учора вырашыў зайсці ў Пиатрих ,зноў трэба прайсці верифікацыю прайсці )І пакуль праходзіў перадумаў аж праз іх рабіць дэпазіты)
Усіх прывітаю, народ, можа хто ведае што рабіць – запоўніў кашалёк піастрикс аплатай на мабільны тэлефон, ужо 3 дні грошай няма і марозяць, пішу ім у тг кожны дзень – адны і тыя ж дакументы просяць, выпіску ім адправіў, чэк адправіў, відэа з банка адправіў, што рабіць, можа хто ведае?
я не ведаю-як вы ўвогуле гэтай плацежкай карыстаецеся? яна ж зусім адстойная стала
@godweles888.Гэта дакладна )Я раней карыстаўся )Ну зараз нават 1000р не хачу туды скідваць (
@valercik95 толькі чакаць, у мяне таксама такое было, але раней відэа не прасілі
Я нават не думаў, што хто-небудзь яшчэ карыстаецца piastrix. Я юзаў Piastrix нядоўга пасля таго, як Qiwi закрылі.
Тут нядаўна трэба было хутка на карту пару тысяч і я з пиастрикса без камісіі думаў па-хуткаму, ну звычайна апошні месяц, ды нават болей, усё чотка і хутка, і тут яны, канечне, здзівілі, бо спецыяльна 2000 роўненька каб паставіў, каб не разьбілі на дробныя:)))) так яны ўдалося і 2000 руб разьбіць і не на 2 плацяжы, а на 4:)))) зато ўсе ад рэальных людзей, не проста трансфер і ўсё, як напісана:)))
Піастра нармальна зараз на СПБ выводзіць?
У ўсіх цяпер ад 5000 р любое папаўненне ці ў мяне аднаго ?
@celentano1ага, я ў шоку з іх
@prince87 тое ж самае мінімум 5 к