Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,232 Адказу
|
89,213 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@goldking лепш нічога там не трымай)))
@sett крыпта гэта добра . але і піастра таксама патрэбна часам 😉
@loud я для якіх мэт ты піас выкарыстоўваеш?
@sett граю ў многіх месцах , у некаторых няма папаўнення з крыпты . калі і ёсць няма тых манет якія я карыстаюся . або няма выводу на пэўныя манеты
@sett Я там потым пісаў, для якіх выпадкаў трымаць, ёсць, напрыклад, шмат скрыптовых памоек, дзе даюць бонусы, рабіць дробныя дэпазіты туды з карт зусім не хочацца, як і выкарыстоўваць крыптавалюту. А вось трымаць на піястрэ пару тысяч для такіх выпадкаў – якраз тое.
@goldking так-так . правільна пішаш 👍
@sett чаму? украдуць, спішуць ? было такое ў цябе?
@pokerface усе яго хаюць . за 10 гадоў ні разу не было з ім праблем 😉
@loud тое ж самае, за выключэннем папаўненняў – бывала не даходзіла пару раз адразу, але вырашалі праблему: адзін раз трохі мутарна было, давялося запісаць відэа асабістага кабінета банка, гісторыю перакладаў і ўсё, больш ніколі нічога ” страшнага” не адбывалася, сродкі не прападалі, не знікалі, хз чаму яго так баяцца, ды і гаворка ж не ідзе пра мільёны, каб там трымаць, так што калі ёсць магчымасць 5-10k чыста на дэпазіты ў казіно.
@rahat А можа лепш пакідаць больш канкрэтныя адказы, чым бегаць па ўсіх тэмах і спаміць, пакідаючы неканструктыўныя паведамленні.
Метад аплаты ставіў учора па СБП (Выгадна!) 9к з камісіяй 9270р больш за суткі ў чаканні перакладу, сёння звярнуўся ў чат як звычайна, адказ шаблонамі да 48 гадзін чакайце, ок закрылі, праз гадзіну прыходзіць 4450р, пазней 1к і 450р, астатняе вярнулі назад на баланс, ёпта, вырашылі маю карту забіць што ці, хз у мяне так толькі не ў курсе, увогуле ўпершыню такое атрымліваю такімі часткамі па 450р…..
@pokerface ім ёсць функцыя адключэння плацяжу па частках, выкарыстоўваю яе на наступны вывад
@pokerface учора днём таксама 9к выводзіў на карту, бліжэй да ночы прыйшло адным плацяжом, нават здзівіўся… хз што яны так з табой
@ingibordadapkuna дзе? паскардзіўся па сайце і не бачу такога, кідай скрыншоты
@babay29пішы ў падтрымку, так прасцей за ўсё
@ingibordadapkuna што рабіць? я пытаюся дзе ты ўбачыў функцыю “адключэння плацяжу па частках”
@babay29 так, я сам не памятаю , пры вывадзе было , я кажу звярніся ў падтрымку піастры з гэтым пытаннем, яны падкажуць што рабіць , у мяне зараз няма пад рукой піастры каб паказаць
Піастра скотылася,я так разумею гэта стваральнікі тых жа ківі
@artem2801 стваральнік не адзін і той жа,вельмі складана ўтрымліваць два банкі адначасова
Не ведаю, хто карыстаецца піастрай (т.к. усе цяпер перайшлі на іншае) Сёння выводзіў 40тр на розныя банкі, усё прыйшло хутка і без комсы. І выводзіў з казіно на карту 30тр (комса была больш за 900р), зразумела для многіх гэта не грошы. Як па мне рубель ніколі не лішні.
@roull некаторым прынцыпова карыстацца правераным кашальком.
@roull.Я таксама ўжо больш за паўгода не карыстаюся (як адзін раз мне цягнулі з вывадам я перастаў імі карыстацца)А зараз пішуць, што тысячу рублёў па 100 рублёў выводзяць, гэта дзесяць розных плацяжоў ну і навошта так трэба (А ты чым іншым карыстаешся ?
@artem2801 ды, здаецца працуе пакуль што, не заўсёды ёсць магчымасць на карту выводзіць
Паходу я адзін карыстаюся піастрай, таму і не выводзяць)))
Не карыстаюся ўжо год, пасля таго як тэма з чэкамі была. Забраў адтуль 70 або 80к і пасля гэтага больш не заходзіў . Шкадаваў ці я, што страціў кашалёк?) , зусім ні кроплі)