Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,232 Адказу
|
89,232 Прагляду
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@lian0603
Так, так і было, але гэта было раней…
@ident так было ! але зараз там піпец каго хочуць баняць і грошы адціскаюць і на іх няма ўплыву
@lana888 не, не зробіш, там верыфікацыя патрэбна !!!
А можа хто-небудзь сутыкаўся з блакіроўкай акаунта, а потым разблакавалі? Або можна выдаліцца з Пиастрикс? Не прыбяруць блакіроўку?
@lana888 на любога сваяка або суседа ствары і карыстайся або купі гатовую ўліковы запіс у даркнэце , але ўпэўненасці няма што не нае—–уць , ды і вывад без імянных карт , толькі на крыпту..
@lana888
Так у падтрымцы спытай, як разблакаваць, але хутчэй за ўсё не разблакаюць
@identнічога там не разблакуюць, блокуюць і грошы яшчэ ўсе што былі на балансе прыбяруць сабе
Рэбята пиастрикс яшчэ актуальны? не дае рэквізіты каб папоўніць
@paveljke не раю ім карыстацца можа і бан ака прыляцець
@sergej22 ды, а калісьці гэта быў адзін з самых надзейных кашалькоў
@paveljke ужо 1000 гадоў ёсць крыпта, праз тоны папаўняць 25 р камісія…
@lana888 Залежыць ад таго, за што заблакіравалі. Але ўлічваючы, што чэкі ў іх пастаянна падрабляюць – наўрад ці разблакіруюць. Яны цяпер на ўсё гэта і звальваюць, канешне, а так шанцы заўсёды ёсць.
@lana888 усё залежыць ад таго, які блок і за што. Калі проста за рандомны пераклад – зняць можна. Калі ты давала акк у арэнду пад чэкі, дык развітайся з акаўнтам)
@sergej22, куды заўгодна бан можа прыляцець. Калі карыстаешся сумленна – праблем не будзе. Тут праблема ў тым, што сам па сабе кашалёк, на жаль, састарэе.
@strateg, ды ніколі ён надзейнасцю не славіўся)) suchі ж, як і ФК)
@brabrobrob А што з ФК не так пару раз карысталася пакуль праблем не заўважыла ?
@winnerdinner5 або trx, як варыянт, камісія яшчэ меншая
@strateg Ніколі пиастрикс не меў рэпутацыі надзейнага кашалька. За ім заўсёды хадзіла меркаванне, што капейныя сумы круціць можна, але з вялікімі сумамі лепш не рызыкаваць. Купа незразумелых блакіровак з незразумелымі фармулёўкамі, адказы падтрымкі па некалькі дзён – гэта дакладна не паказчык надзейнага кашалька.
@markisyan Я тут ужо колькі кажу, каб усе забылі пра гэты памыйны кашалёк, але я так разумею, у ўсіх проста верыфікаваныя піастры на большасці кашалькоў, а картак няма або вопыту з крыптай – вось і карыстаюцца, але я думаю, піастра як парахавы бочка ў любую хвіліну можа лопнуць і ўсіх канцоў не знайдзеш, бо яны банальна не з нашай краіны) 1 косарык яшчэ можна павярцець праз іх, а вось 5, 10 або 50к, а то і ўсе 100к я б ужо лепш праз крыпту выводзіў, бо можна адправіць на вывад і не дачакацца, ды і злоўжываюць іх плацежкі быццам дагэтуль, так што сумніўна ўсё гэта)
@markisyan Дарэчы, цяпер зайшоў на піастру, а ў мяне там бан, аказваецца, хоць я ў іх нічога не аб’юзіў, ааххаха, відаць пад адну грэбеньку патрапіў, ну да, хер з імі – усё роўна піастрой не карыстаюся зусім, гэта яшчэ адзін намёк усім, што да добрага не прывядзе гэты псеўдакашалёк)
.
@maliteg гэта дакладна. Згодзен, што піастрай пераважна карыстаюцца тыя, хто проста не шаряць у крыпце і ім лянота разбірацца. Пры аднолькавых умовах, піастра прайграе крыпце ва ўсім
@maliteg так, піастрыкс – дурні, рандомныя баны для іх – звычайная справа. Таксама на такое натыкаўся, пісаў у падтрымку на пошту, чакаў адказ некалькі сутак, у выніку разблакавалі. Але ўжо даўно не карыстаюся піастрыкс, яны зусім сапсаваліся
@markisyan пиастрикс ценился моментальными переводами , а так обычная платежка , пользуюсь до сих пор , проблем нету …….
@markisyan Падкажыце, якім кашальком карыстацца для крыпты, якое прыкладанне спампаваць, якое дакладна не кіне.