Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,232 Адказу
|
89,239 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
з Піастрыкса я не хачу рызыкаваць вывадам на карту
Хто выводзіў на карту? Даўно не карыстаўся піастрай, апошні раз па 1000р два дні выводзілі і адмен шмат было
@luckyroller821 і правільна. У мяне Т-Банк так 115 ФЗ даў з-за іх.
@nuk0s
У вас ганяюць банкі)))
@pokerface, гэта што ўвогуле за схемы?
@roull калі хочаш блакіроўку, то выводзь на карту
@nuk0s ужо надзейных банкаў па пальцах пералічыць
Ці ёсць хто з старычкоў, хто дапаможа: я вам на карту, вы мне на піастрыкс?
@robingood А якім кашальком лепш карыстацца? У тг ёсць кашалёк, падыдзе?
@lana888
Trust Wallet
@lana888
Можаш яшчэ паспрабаваць Tutumway – Гэта кашалёк з сацыяльнай сеткі, туды перакладалі
totalcoin таксама не дрэнны
Для Расіі гэта байбіт і бітгет.
Блакавалі Пиастрикс за нейкія нібыта падробленыя чэкі. А я нічога не рабіла! Яны што, хворыя! Другі акк на іншы нумар тэлефона ў іх не зрабіць, або на іншую пошту, можа хто-небудзь ў курсе?
@lana888 можаш другі зрабіць толькі на іншую асобу, сваяка, напрыклад
@lana888 хаця тут адзін чалавек быў, які прасіў Піастрыкс і выслаў ім падробныя чэкі, каб папоўнілі піастру, можа і ты так зрабіла?
@ident да, дакладна рабіла , альбо перадавала ак левым людзям …сэнс ім проста так баніць гэта іх хлеб))
@manitu
Паспрабуй напісаць скаргу, здаецца, ужо пісалі скаргі і на Піастру
З казіно вывады былі нармальна, зрабіў пару вывадаў учора ўначы і адляцела Альфа па 115 ФЗ.
@manitu А ў тым і справа, што не. Мне ў ліпені адкульсьці з’яўляліся на Піастрыкс 5к, 1к, якіх я не перадавала. Але потым яны спісалі, як сістэмная аперацыя.
Калі што ўсё працуе, выводзіў па 1000-2000 па СБП(за пару мін) . Па нумары карты ўсё завісла, хутчэй за ўсё праз суткі вернуць
@goldking вялікія пераклады? Па Сбп або па нумары карты? Ці яшчэ як-небудзь выводзіў?
@roull я апошні раз атрымаў бан піастрэкса за вывад на карту !
@roull раней па СБП вывад хуткі быў, але не заўсёды
@sergej22 помню раней калі актыўна карыстаўся піастрай) за секунду выводзілі на карту, паставіў на вывад пакуль адкрываеш прыкладанне банка ўжо прыйшлі )