Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,232 Адказу
|
89,273 Прагляду
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Не, не ўсё ж так дрэнна! Праз СПБ Сбер мне норм выводзяць, бываюць затрымкі але гэта хутчэй 1 раз з 10.
Спб не з усімі картамі працуе я так разумею там хрэн зразумееш то выводзіцца, а то выводзіш суткі чакаеш ,а потым глядзіш возврат денег на счету пиастрикс…….
Ну я толькі на СПБ СБЕР вывожу, учора дарэчы зноў чакаў даволі доўга – 9к рублёў ішлі ажно каля 18 гадзін, а 5к – 6-7 гадзін, надоелі гэтыя сітуацыі шчыра кажучы… Пра вяртанні маўчу ўвогуле, добра калі яны хуткія але бывае ж чакаеш суткі =вяртанне і зноў суткі чакаеш
Чакаю ўжо 14 гадзін свой ДЕПОЗІТ на кашалёк піастрыкс.! Ёсць прэцэдэнты? Можа хто-небудзь падкажа, што рабіць, як быць?
Звычайна пры вывадах бываюць затрымкі, вось я таксама ўжо з учорашняга вечара чакаю, а пры ўнясенні на кашалёк звычайна, калі затрымка, я адразу ў службу падтрымкі заяўку дасылаю і ўсё, на працягу гадзіны, менш звычайна, усё прыходзіць.
Вы пра падтрымку пиастрикс кажаце? У мяне ўжо галава выбухае з-за іх падтрымкі
Яны мне 8 раз даслалі такое паведамленне. Адно ў адно.
Так, толькі так! Інакш ніяк.
Нічога,пацярпіш,атрымаеш.інфармацыю чытай вышэй,што мы падзяліліся вопытам,пакуль чай папі,спортам займайся,у футбол пагуляй на пляцоўцы,пагуляць з дзяўчынай у парк схадзі.,праводзь летні час з карысцю.Грошы усё роўна прыйдуць.
Мааам, добрая спроба!) Вярні Пашку акк
А ўвогуле каму-небудзь піастрикс выводзіў сёння?
Звычайна за такі доўгі час грошы ўжо, калі не выведзены, то хаця б вярнуліся назад, а тут ніякіх рухаў! Можа ўсё:))) піастрыкс не працуе:))) чаму адразу такія думкі ў галаву лезуць! Добра, што грошай не многа, а так бы можна было панервнічаць нядрэнна :)))
Так, 97000 мне раніцай прыйшлі за 37 хвілін
І прыйшлі мне 60000 і 25800 на Піастру з казь імгненна перад гэтым.
Усё працуе, перастаньце істерзіць, хлопцы, усё прыйдзе ў любым выпадку, гэта толькі справа часу.
Зноў піастра мозгі парыць, ужо плацяжоў 5-6 выводзяць то суткі то 15 гадзін ) за гадзіну нават няма такога, каб вывялі, я хз можа ў pavel555 нейкі VIP піастрыкс) але ў мяне як-то сціпла, хоць і сумы ў разы меншыя .
Та ж гісторыя! З папаўненнямі ўсё нармальна, а як пачынаеш выводзіць – усё, да 24 гадзін! Потым вяртанне. Бывае хутчэй! І вось толькі з 3-4 разу выводзяць.
Тожа на карту банка не Сбера выводзяць не хутка за такую камісію, 1-2 гадзіны.
То-то ты такі цярплівы, чакаеш усядзе папіваючы чай, не трэба так, сам жа ў выпадку незадаволенасці ў першых шэрагах. Праблема ёсць і яна актуальная!!!
Такая ж фігня, чакаю деп 😵
Ды не тут ніякай праблемы!
А Я рэальна чай папіваю і не турбуюся па вывадзе з пиастры, яны ўсё роўна выведуць, справа часу, галоўнае, што выведуць! Праблема ў іншым – выйграць у рускіх казіно, каб на сам пиастрикс было што выводзіць, а потым ужо на карты сабе)) Вось у чым у нас галоўная праблема.
А па рахунку піастрикса, то трэба мець на ўвазе, што ў дадзены момант узнікла вельмі сур’ёзная праца па плацяжных шлюзах, пракладках і іншаму-іншаму ў усіх фінансістаў, крыптакамэрсантаў, абналяльшчыкаў і іншых-іншых-іншых дзеячоў, хто з перакладамі, вывадамі грошай у сетцы працуе, і гэта трэба разумець з адэкватнага боку! І так задушылі ўжо і вэб-мані і яд і ківі і іншых, таму што вы тут за істэрку ўладжваеце без прычыны, я шчыра кажучы, хлопцы не разумею. Усім усё вывозяць, рана ці позна і ні аднаго!!! паўтараю!! ні аднаго гульцова яшчэ не кінуў тут за 5-6 гадоў, што яны працуюць, прычым 🫣😀🥸💯 без усялякіх там ліцэнзій, юрадрасоў, тэлефонаў і ўвогуле без нічога)))). Я лічу, што ў гэтай тэме проста ад няма чаго рабіць ужо пачалі набіраць, прычым усе, хто ў курсе, што ім усё выведуць, але хоць бы напісаць… Справа, канечне, кожнага)) нічога не маю супраць. Чым бы дзіцё не цешылася,… як кажуць, галоўнае, каб яму было добра… І ў чым я, скажыце, не правы і што сказаў не так і не па сутнасці?!
maxmox за дизлайк, дарэчы, не зусім зразумела за што, дзякуй вялікі табе, большага ад цябе і не чакаваў, спадзяюся гэта падняла тваё самаадчуванне і настрой на сёння – і тое добра, я радуся за цябе. Здароўя табе жадаю!
Істерыка зразумелая чаму, усе ў розных фінансавых становішчах знаходзяцца + умоўна ў ўсіх розныя мэты. Ёсць у цябе жаданне правесці нядрэнныя выхадныя на грошы з казіно – выводзіш з піастры, а піастра кажа * твае планы мне па барабану, але ты 3.5% аддай у любым выпадку* ці ты вырашыў дэпануць вечарок пакатаць, а дэпы твае піастра з’ядае, але не зачысьляе, ды і ўвогуле ЛЮБОЕ чаканне грошай для некаторых не ёсць прыемным, асабліва паўтараю за такія шалёныя камісіі, некаторыя піастры толькі КАМІСІЯМІ аддаюць чужую сярэднюю зарплату, а тыя працаваць не хочуць.. Ківі хоць і брала камісію, але выводзілі за 5-10 хвілін, а гэтыя ўмудраюцца і грошай узяць і грошай не даць (твае ж)
Па-паводу таго, што ў кожнага розныя фінансавыя становішчы, у гэтым ёсць доля праўды, напэўна так, шмат хто пакутуе з-за гэтых затрымак, у каго няма магчымасці пачакаць або яшчэ кінуць, слава богу я да гэтага ліку не аднослюся, але зароквацца таксама не буду, сёння ўсё нармальна з грашыма, а заўтра не ведаю, тым больш усведамляючы, дзе я жыву!
Ну а па піастры тэма актуальная, зразумела чаму, камусьці не прыйшло, пішаш, нехта таксама ў такой жа сітуацыі, у многіх не прыходзяць(выводзяць), а камусьці ўжо вывелі, становіцца зразумела, што сістэма ў працы, проста павольна. Ну а тое, што затрымкі – гэта ладна, калі час ад часу, нейкія працы, нагрузка сапраўды вялікая для іх, галоўнае каб гэта ў сістэму не ператварылася!
У мяне ўвогуле ў піастриксе нейкі новы прыгоднік)
У казіно калі выбіраю піастру, уводжу суму, націскаю аплаціць, перакідвае ў піастрикс і выкідвае памылку. Заходзіш сам у рахункі і аплачваеш, але з-за гэтай праблемы ўжо двойчы згубіўся дэпазіт)
Ды добра што хутка знайшлі)
Хто б што там ні казаў, у іх праблемы ёсць рэальна і з вывадам. Плаціш ім камісу за хуткасць, а па факце яе няма. З такімі вывадамі, хто карыстаецца картамі і піастрай, рэальна прасцей на карту выводзіць. Роўна так жа чакаць будзеце, але ўжо без каміс.
У мяне тое ж самае бро, там памылка выскачыць чырвоная але я не ўваходжу асобна ў рахункі а проста жму абнавіць і адразу выходзіць старонка аплаты.
Зараз такое бывае часта. Лепш так, сапраўды – адразу абнавіць ці перазагрузіць, каб плацёж не згубіўся!
На крыптабосавых казіках такое адбываецца.
Ну як сказаць? Тая ж самая чаканка будзеце мець, правільна ты ўсё сказаў, толькі потым без карты і рахунку ў банку(ах)!🤪🥸.. Міша, ты ж дасведчаны гульнявы чалавек і сам разумееш, што вывеўшы на карту напрыклад тысячонку 30-50 рублёў, нават усяго адзін раз напрамую з казі ты можаш з’ехаць адразу па 115-ым ФЗ у банкаўскі ЧС і гэта будзе ў сто разоў даражэй…, а тут хай і збоі па вывадах, але яны ж усё роўна прыходзяць і галоўнае! Перавага з піастры на дадзены момант на маю думку гульнявая, калі банк блакуе твой рахунак, а гэта рана ці позна здарыцца з кожным і не трэба тут +-ля распавядаць і казаць, што са мной гэта дэсць ніколі не здаралася і не здасца🙃🥳💯, то ты спакойна так прадстаўляеш ім скрыншоты і відэа з кабінета самога піастрикса і кажаш ім так нахабна, што ты крыпту выводзіў праз абменнік на гэты самы Піастрыкс, а з яго да сябе на карту, а гэта дазволена па законе і стала вельмі нават папулярна і банк у 100 выпадках з 100 табе разблакуе кабінет і ты яшчэ і далей будзеш спакойна круціць бабкі, а калі ты скажаш, што з казі выводзіў то ў 100 з 100 табе тут жа прапануюць закрыць рахунак і гэта будзе непахіснае рашэнне супрацоўніка,(я ведаю іх шаблоны працы з першых вуснаў, паверце мне гульнявыя )ці нават больш за тое, закроюць табе яго перманентна і яшчэ і ў базу банкаўскую зальюць, што ты гулец у казі і ўсё, прыехалі. Таму не істэрыце, хлопцы, усё ж прыходзіць вам рана ці позна, няўжо цяжка пачакаць. Адзінае, з чым згаджуся з вамі, што камусе канская за такі “сервис” добра было б знізіць піастриксу, тут я згодзен .