Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!

Абмеркаванне плацежных сістэм казіно | 22 December 2021 ад | 3,232 Адказу | 89,274 Прагляду | 5 Рэакцый
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020

Увогуле скажу пра Пиастру ад сябе,не ведаю што і як у кагось,пастаянна чытаю і здзіўляюся.Усё, што заводзіў і выводзіў у піастрыкс,усё пацiпна і імгненна.І так ужо амаль шэсць гадоў!!!!))))Праблем увогуле няма ніякіх і гэта пры тым,што ў іх няма ліцэнзіі,тэлефона,адрасу і ўвогуле нічога))))Я сам у шоку ад усяго гэтага.Але факт,ёсць факт.Вывадзяць стабільна і чотка на ўсе носьбіты,а калі не праходзіць вывад,то грошы вяртаюцца на счёт і зноў ставлю на вывад і ўсе выводзяць.Думаю Беззумная комса ў 3,5% плюс 50 р гэта падстава для іх,каб працягваць і далей чотка працаваць на нашым ру рынку.Дарэчы,усе пытанні вырашаюцца ў чаце аператыўна і максімальна хутка,служба падтрымкі ў іх вельмі крутая,таксама гатовы гэта прызнаць.Таму на дадзены момант часу ніякіх праблем з плацежнай сістэмай пиастрыкс не бачыў ні ў кога з знаёмых і ў сябе асабіста тым больш.Усе яны выводзяць стабільна і чотка і ўсё зачэ́тна.Не думаў сам,што гэта скажу і напішу,але відавочны факт ёсць факт,паўтаруся. ПИАСТРИКС стаў зачэ́тным і надзейным плацежным аператарам.Па сутнасці яны проста зарабілі сабе аўтарытэт без якіх-небудзь там ліцэнзій і папер))))))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
183
Публікацыі
492
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
17.03.2019

Якое ж дермішча стаў гэты піастрыкс. Як толькі на вывад – пачынаюцца эпапеі з адменай. І так разоў 5-6, потым выводзяць. Смітнік

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
183
Публікацыі
492
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
17.03.2019
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 27 August 2024
ПИАСТРИКС стаў зачётным і надзейным  плацежным аператарам.По сутнасці яны проста зарабілі сабе аўтарытэт без усякіх там ліцэнзій і папер))))))

Ты хацеў сказаць быў. А стаў говнам.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
ludimvplus, 28 August 2024
Ты хотел сказать был. А стал говном.

Я сказаў, што сказаў. Праблемы ёсць з вывадам праз непаразуменне карыстання сэрвісам. Усе ру казі яго падключылі і ўжо і тураку зразумела, што створана адзіная сетка-прасойка для дэпав у казі і вывады назад. І ўсе карыстаюцца спакойна. Так, камса конская, але можна абыходзіць праблемы з блакіроўкамі банкаўскіх карт па 115 ФЗ. Са піастры можна вывесці цалкам куды табе трэба і на каго табе трэба і г.д. або завесці куды трэба і абмяняць і вывесці. Дэпіць жа з крыпты з нашай юрысдыкцыі яшчэ даражэй і больш праблемна, адна закупка чаго варта, хто ў тэме, той зразумеў бы, пра што я. Па вывадах невялікая парада: думайце, куды выводзіце і на якія карты і якім спосабам і што будзеце далей рабіць. Исходзячы з гэтага і плануйце дэпазіты ці вывады, па піастриксу ж праблем не назіраю зараз, дэпазіты лятаюць з яго абсалютна ва ўсе казі імгненна і прымае ён вывады з казі грошы таксама дакладна. Адзіная праблема – вывады з самога піастрикса, так, часта могуць адменяць з-за абнаўленняў плацежных шлюзаў або іх блакіровак, тады ставім зноў і ўсё роўна атрымліваем. Калі ў каго ёсць іншыя прапановы, то цікава паслухаць, якая альтэрнатыва ў гэты складаны час ёсць піастриксу, цікава даведацца і паслухаць.

Ад сябе невялікая парада – лепш сабраць і выводзіць адразу сур’ёзную суму; калі вывелі з казі нармальна або з розных казь за раз на карту – адразу выводзьце, а не па 10 долараў пяцьдзесят разоў падрад, аўчынка не вартая свечкі.

Мне за апошні месяц, напрыклад, усяго раз адменілі і то, я на Озон паспрабаваў перавесці па дурноце праверыць на вывад, але Озон не прыняў, вось і ўсё. Прыклад майго кашалька ніжэй

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
365
Публікацыі
740
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22.12.2022
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 28 August 2024
Я сказаў,што сказаў.Праблемы ёсць з вывадам ад непаразумення карыстання сэрвісам.Усе ру казі яго падключылі і ўжо і турану зразумела,што створана адзіная сетка праслойка для дэпаў у казі і вывады назад.І ўсе карыстаюцца спакойна.Так,камса конская,але можна абыходзіць праблемы з блакіроўкамі ба [...]

Ну озон можа на вялікія сумы так рэагаваць? Па дробязі тыпу 3-10 к асабіста ў мяне нарм прыходзіць заўсёды. Стараюся наадварот па многу не кідаць адразу,што нешта на сімкі вывожу,потым адтуль часткамі на карты,ліміт праўда 15к і камісіі конскія,але праблем ( цьфу цьфу) пакуль не было

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 284
Публікацыі
31 925
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 28 August 2024
Я сказаў,што сказаў.Праблемы ёсць з вывадам ад непаразумення карыстання сэрвісам. 

Можа для расіян ПИАСТРИКС і добры, але для грамадзян маёй краіны – вывад з’яўляецца праблемай і даўно!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 620
Публікацыі
4 729
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021

А ў мяне сёння амаль увесь дзень менавіта деп адмяняюць на піастру, ужо 15+ адмоў) хоць не з тінькоффа раблю, а проста спб

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
oopsant, 29 August 2024
А ў мяне сёння амаль увесь дзень менавіта дэп адклікаюць на піастру, ужо 15+ адмоваў) хоць не з Тінькова роблю а проста СПб

Праблема вырашальная, перавядзі з т банка на іншы свой банк і дэпай адтуль. Справа ў тым, што некаторыя банкі анты-фрод сістэму спецапошуць супраць пераказаў на падазроныя нумары, якія ўжо ўвайшлі ў іх агульную базу падазроных нумароў, а ў піастрыксе як раз ты робіш пераклад праз СПб на дропа, па тэлефоне які ўжо засвяціўся сотню другую раз як мінімум і на які ўжо дэпнуло, правей перавяло некалькі сотняў калі не тысяча грамадзян гульнявых))) як і ты. Таму не адклікай папаўненне, а паспрабуй з іншага банка свайго пераклад зрабіць або з другі, у цябе павінна быць мінімум пяць – дзесяць анлайн кабінетаў ад розных банкаў для такіх дзеянняў!!!! Не дзякуй)) я падзяліўся парадай, якая сотням калі не тысячы гульцоў спатрэбіцца і вопыт, які мне нууу вельмі дорага каштаваў, трапіць на блок па 115 цяпер увогуле можна ў дотык, таму думайце галавой гульнявыя, часы цяпер вельмі цяжкія!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
152
Публікацыі
785
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27.04.2019

Сёння норм выводзіць

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 620
Публікацыі
4 729
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021
gav, 31 August 2024
Сёння норм выводзіць

Так, таксама сёння рабіў 3 вывады, 6700    11400 і 2800  усе 3 вывелі на працягу 3-х хвілін літаральна! Мабыць наладзілі вывад, надоўга ці хз) адно што акрамя піастры норм электронных кашалькоў і няма зараз 😀

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
152
Публікацыі
785
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27.04.2019
oopsant, 31 August 2024
Таксама сёння рабіў 3 вывады, 6700    11400 і 2800  усе 3 вывялі ў цягам 3-х хвілін літаральна! Мабыць наладзілі вывад, надоўга ці хз) адзін фіг, акрамя піастры норм электронных кашалькоў і няма зараз 😀

ну да толькі пиастрикс в топе )

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
gav, 31 August 2024
ну да толькі піастрыкс у топе )

І галоўнае яго перавага!Зручнасць – імгненна дадепаць у любы момант,калі ты ў гульні і ў працэсе!Не трэба адцягвацца,траціць час на пераклады,папаўненні,анлайн-банк праграмы і іншую лухту.Тупа завёў у піастру адзін раз пэўную суму з разлікам на пэўную сесію(гульню) і яна там,калі трэба націснуў,выбраў піастрыкс, дадепаў або дэпнуў і 30 сек-мінуты максімум і гуляй сабе далей!Увогуле гэта вельмі неабвергальная перавага!Але праблема працягвае МЕЦЬ МЕСЦА, гульцы! Піастрыкс не мае ні адраса,ні ліцэнзіі,ні радзімы,ні сцяга і хто гэта такія мы не ведаем дакладна дагэтуль!Таму працягваем быць надзвычай асцярожнымі і ўважлівымі.Ім адназначна варта легалізавацца сур’ёзна,каб гульцы не баяліся на 100% працаваць з імі і давяраць любыя сумы,а пакуль усе мы на грані Фолла працягваем выпрабоўваць Лёс!!і хадзіць па краі…што не ёсць добра…….

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
4 639
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
19.01.2018

Ну судзячы па пастах, у ўсіх па-рознаму, але ў большасці з затрымкамі, па-свойму бачанню сітуацыі скажу , што апошнія некалькі месяцаў на пастаянцы дынаміць ад некалькіх гадзін да сутак, плюс перыядычныя адмены.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
152
Публікацыі
785
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27.04.2019
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 31 August 2024
І галоўнае яго перавага! Удобства імгненна дадэпіць у любы момант, калі ты ў гульні і ў працэсе! Не трэба адцягвацца, марнаваць час на пераводы, папаўненні, онлайн-банкаўскія прыкладанні і іншую фігню. Тупа закінуў у піастру адзін раз пэўную суму з разлікам на пэўную сесію (гульню) і яна там, [...]

Вось тут твае словы многія зразумеюць.за боязь што ў любы момант сайт можа быць адключаны і абнулены)))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
gav, 31 August 2024
Вось тут многія зразумеюць твае словы.за страх, што ў любы момант сайт можа быць адключаны і абнулены)))  

дзякуй,што паправіў.Выпраўіў свае думкі і сфармуляваў,думаю,максімальна дакладна,калі што,папраў і я дапоўню

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 620
Публікацыі
4 729
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021

Ну менавіта таму што пиастрикс хз што за кантора я там і не трымаю вялікіх сум і дакладна не збіраюся гэтага рабіць! Чыста кашалёк пад каз – депнуў з карты на пиастру потым з казіка вывёў і з пиастры на карту і не больш! У мяне там грошы больш за суткі звычайна не ляжаць на балансе.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 620
Публікацыі
4 729
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021

У мяне такое пытанне . Калі піастра доўга выводзіць я пачынаю хвалявацца што напісаў не той нумар (у перакладзе па спб)  там ёсць магчымасць паглядзець куды я выплату заказаў?я проста колькі гляджу не дзе не бачу, сума ID плацяжу і час… чаму так не ўдобна зрабілі

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
oopsant, 1 September 2024
У мяне такое пытанне. Калі піастра доўга выводзіць, я пачынаю хвалявацца, што напісаў не той нумар (пры перакладзе па СПБ). Ці ёсць магчымасць паглядзець, куды я загадаў выплату? Я проста колькі не гляджу – нідзе не бачу сумы, ID плацяжу і часу… чаму так неўдобна зрабілі

не. пасля таго, як ты зрабіў вывад, там толькі нумар аперацыі, то бок ай ды аперацыі і час і статус – чакаецца або паспяхова. Таму на будучыню раю ну ОЧЭНЬ уважліва кожную лічбу ўводзіць пры вывадзе і правяраць раз пяць кожную, паўтаруся, лічбу! Я, напрыклад, заўсёды з планшэта або ПК пад відэазапіс вывожу (што калі …) і кожную лічбу карты правяраю раз дзесяць т)))) звычка)))) і адпаведна заўсёды запісваю ўсе свае дзеянні на відэа. Рэкамендую такую звычку набыць – гэта несумненна Вам спатрэбіцца. Ну а калі дакладна думаеце, што дапусцілі памылку пры перакладзе, то раю звярнуцца ў службу падтрымкі піастрикса, яны без праблем адкажуць і дапамогуць параўнаць дадзеныя па вывадзе. У іх яны ёсць усе цалкам.

Чаму так неўдобна зрабілі – не да нас пытанне, задавайце непасрэдна ў службу падтрымкі піастрикса. Да слова, яны прасілі мяне нядаўна дадаць водгук у гугл плей пра іх. Калі я свае водгукі ім выслала ў паведамленнях і паказаў!

Я адразу скажу, гульцы!!!!!!! Што неаднаразова інфарміраваў службу падтрымкі піастрикса і, думаю, і кіраўніцтва, і сам сэрвіс, што наша гульнявое супольнасць максімальна актыўна карыстаецца іх плацяжкай (што яны і без мяне і нас самі ведаюць)))) ВЫСАКАЛЕПНА, высылалі ім скрыншоты з гэтай тэмы і спасылкі па цяжкасцях у нас. І працягваю і рэгулярна ставлю іх у КУРС ПА РАБОЦЫ ІХ СЭРВІСА САЎСЕМ УЗГОДНА З ПРАБЛЕМАМІ Ў НАС І ГУЛЬЦОЎ І ЯНЫ Ў КУРСЕ ЎСЕГА 100% хахахахаха))) ЯНЫ 100% Манітораць Гэтую Тэму па Піастриксу на Нашым Форуме і гэта несумненна! Увогуле форум яны наш пасля маіх ім напісаў у працягу як мінімум апошняга года і мінулага рэгулярна чытаюць і манітораць і ГЭТА 100%%%% і паверце мне – змены ёсць і яны відавочныя і я магу судзіць пра гэта па тым, якія змены адбыліся ў іх рабоце. І я думаю, яны павінны ўлічыць нашы пажаданні! Можа і легалізуюцца нават як-то сімвалічна і скажуць, хто такія і дзе знаходзяцца нават)))) што мала нам дапаможа))) у выпадку чаго)))))

Нам галоўнае, каб грошы стабільна і дакладна заводзіліся і выводзіліся, а калі яшчэ і будуць гарантыі 100% іх захаванасці, то гэта, канешне, будзе падзея для ўсіх нас. У любым выпадку альтэрнатывы піастриксу на дадзены момант у рунэце ўсё адно няма ў прынцыпе зусім.

Несумненна, раю кожнаму нашаму форумчаніну працягваць наведваць гэтую тэму і пісаць, у каго і як па рабоце піастрикса. Бо па сутнасці мы адзіныя іх спажыўцы прадукту на ўсе 100%. Выгодна ўсім. Ім 100% стабільны заробак з нас з канскай каміссіі ў 3.5% плюс 50 руб – нам жа стабільная і дакладная праца па дэпазітах і вывадах у казі!)))))

Таму мы з імі ў адной звязцы і пакуль усё цудоўна як цяпер, то ў ўсіх усё цудоўна! У іх і ў нас!! Як толькі пачнуцца нейкія цяжкасці або … нешта яшчэ, то несумненна мы з вамі супольна прымем меры і іх праца будзе зведзена на нішто ў прынцыпе. Таму што паўтараю – мы ўзаемазвязаныя з імі. Усіх усё задавальняе на дадзены момант і ўсім усё падабаецца. Ім зарабляць з нас грошы за вывады, а нам магчымасць выводзіць і дэпанаваць у шырокім функцыянале.

Яшчэ раз, гульцы і форумчане! Не забываемся наведваць гэтую тэму і дзяліцца інфармацыяй, яна аказалася нам вельмі патрэбнай і карыснай!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 620
Публікацыі
4 729
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 1 September 2024
не.пасля таго,як ты зрабіў вывад там толькі нумар аперацыі то бок ID аперацыі і час і статус——чаканне або паспяхова .Таму на будучыню рэкамендую ну  ОООЧэнь уважліва кожную лічбу ўводзіць пры вывадзе і правяраць раз пяць кожную паўтараюся лічбу!Я напрыклад заўсёды з  планшэта або ПК пад відэаз [...]

Пагадзе таксама давядзецца пад відэа рабіць, смешна канечне калі так… гэта ж па сутнасці яны могуць сказаць што вы вывелі на гэты нумар і даць нумар з 1 іншай лічбай а потым дакажы што ты нармальна ўводзіў усё 😀

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
505
Публікацыі
2 382
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30.04.2016
У мяне такое пытанне. Калі піастра доўга выводзіць, я пачынаю хвалявацца, што напісаў ня той нумар (у пераводзе па спб). Ці ёсць магчымасць паглядзець, куды я выплату замовіў? Я проста колькі ні гляджу – нідзе не бачу сумы, ID плацяжу і часу… чаму так не зручна зрабілі

захавай сабе ў нататнік “правераныя” нумары тэлефона/карт і сядзь капіруй😎

параўноўвай толькі першую і апошнюю лічбы на ўсякі выпадак, дзіўна што не ўсяго нумара выпадкова скапіюеш

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
Пагадзіся, таксама прыйдзецца пад відэа рабіць, смешна вядома калі так… гэта ж па сутнасці яны могуць сказаць, што вы вывелі на гэты нумар і даць нумар з 1 іншай лічбай, а потым дакажы, што ты нармальна ўводзіў усё 😀

ім няма сэнсу цябе накачваць і кідваць))) ад слова ЗУСІМ УВАГЕ!!! Спампаванняў у Google Play іх прыкладання больш за 500 тысяч і гэта толькі ў Google Play, а ёсць яшчэ ПК-версіі, як я напрыклад рэгулярна карыстаюся і пастаянна. Камісію стабільную з кожнага вываду яны зарабляюць і працу сэрвісу наладзілі крута і гэта несумненна, таму тут пытанні зніклі самі сабой і ніхто нас ужо і не пытае пра іх ліцэнзію))) юр. адрас і іншыя рэквізіты))) бо яны стабільна працуюць і нашыя грошы гоняць увогуле без праблем куды трэба і адкуль трэба і г.д.))) Усе ўсім задавальняе, паўтараю. Пару нашых удзельнікаў форума, каго я ведаю, хто крута катае, як і я сотнямі тысяч заводзяць/выводзяць за тыдзень ці дні разава і ўсё чыста, таму калі ты думаеш, што ім патрэбныя твае напрыклад 100 долараў, то ты памыляешся, а калі пра 50 долараў увогуле ты гаворыш ці менш, то я нядаўна за тыдзень амаль 100 долараў камісіі за вывады на карты толькі заплаціў ім))) рабі высновы))))) а ёсць яшчэ пад мільён, калі не больш іх карыстальнікаў)))))) У маштабах іх працы гэта нават не нішто, а ўвогуле нават не іскра)))) кідваць цябе на 30-50 і нават на 100)))200 долараў))) Прыкіруй прыблізна сам маштабы іх працы і якія бэээзумныя тут круцяцца грошы і больш не пішы гэтыя глупствы.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 620
Публікацыі
4 729
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 1 September 2024
ім няма сэнсу цябе накачваць і кінуць))) ад слова ЗУСІМ УВАГЕ !!!!Закачванняў у Google Play іх прыкладанняў болей за 500 тысяч і гэта толькі ў Google Play, а ёсьць яшчэ ПК-версіі, як я, напрыклад, рэгулярна карыстаюся і пастаянна.Камісію стабільную з кожнага вываду яны зарабляюць і працу серві [...]

Так я так, на правах шапачкі з фальгі і шызі) дзякуй у любым выпадку, проста было б, канешне, прасцей калі б яны зрабілі нумар і было бачна) але відаць так трэба 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26.07.2016

піастр даўно не выводзіць грошы на карту я калі вывожу то на сатаваю сетку Білайн а з Білайна на карту.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
45
Публікацыі
54
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22.12.2019

На Сбер і Тінькофф праз СБП хвілін 15 усё норм выводзяць, у мяне па крайняй меры. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 339
Публікацыі
11 936
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
30.11.2015
alexey03, 1 September 2024
піастр даўно не выводзіць грошы на карту я калі вывожу то на сота́вую сетку білайн а з білайна на карту.

За гэтую тыдзень больш за 10 раз выводзіў на карты, часам з затрымкамі , але выводзіць без праблем! Так , бывае, пару разоў было, праз 3/4 гадзіны грошы вярталіся, зноў паставіў на вывад(паўтор) і ўсё цудоўна выводзіцца. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...