Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!

Абмеркаванне плацежных сістэм казіно | 22 December 2021 ад | 3,232 Адказу | 89,275 Праглядаў | 5 Рэакцый
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 917
Публікацыі
8 103
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 7 September 2024
Ну як сказаць?Таксама будзеце чакаць,правільна ты ўсё сказаў, толькі потым без карты і рахунку ў банку(ах)!🤪🥸..Міша,ты ж вопытнейшы ігравы чел і сам разумееш,што вывёўшы на карту напрыклад тысячанок 30-50 рублікаў ,нават усяго раз напрамую з казі ты можаш трапіць тут жа па 115-м ФЗ у ЧС і гэ [...]

А якая розніца,што ты з казі вывёў,што з піастры і так жа папоўніў? У двух выпадках карты дропаў,якія ёсць у банках і актыўна над гэтым працуюць. 

Так што ў двух выпадках могуць упаяць 115 ФЗ,розніцы няма зусім. 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
7
Рэпутацыя
284
Публікацыі
1 241
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
14.03.2022

Зноў піастра цягне, і, па ўсім відаць з тг чату, у многіх… На Ozon 10к ужо 10+ гадзін вісіць вывад

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
Misha55, 7 September 2024
А якая розніца, што ты з казіно вывёў, што з піастры і так само папоўніў? У двух выпадках карты дропаў, якія ёсць у банках і актыўна над гэтым працуюць.  Так што ў двух выпадках могуць ўпаяць 115ФЗ, розніцы няма зусім.   

Ды нічога падобнага, сябра! Я асабіста маю вопыт разблакіроўкі па 115 ФЗ і менавіта спакойна прадставіў ім не толькі скрыншоты, але і відэа вываду, які я заўсёды!!! рабіў і раблю з піастрыкса і ўвогуле адусюль. Сказаў у банку, што вывёў свае крыпта грошы на бесчендж-абменніку, адтуль па спасылцы ад іх абменяў праз абменнік і перавёў на піастрыкс, які таксама мой кашалёк і паколькі ён у мяне верыфікаваны і выводзіць на карту, я на карту і вывёў. У банку ўсіх усё ўлаштавала і павер мне, там не туракі працуюць зусім. Тым больш у аддзеле персанальнага абслугоўвання VIP кліентаў. Тым больш, што я сказаў праўду самую чыстую, я і крыпту таксама сабе вывожу.

Наконт жа тваіх слоў «якая розніца»… я не зусім зразумеў твае словы… і там і там дропы))?! Я табе пра вывады, а не пра дэпазіты кажу))! Калі што. І вывожу я сабе са свайго ўласнага кашалька піастрыкс на сваю карту!!!! Усё максімальна шчыра і чыста!!!! А з казіно ты выводзіш як пашанцуе))! Могуць і з недружалюбнага нам еврокей-абменніка вывесці або латво-хэстоно-ш ліцвіно і іншага шлаку паўаафшорнага і гэта добра, што табе не з украінскага якога рэсурсу не вывесяць або ад дропа такога ж)) з аднасойменным грамадзянамі і гэта ўжо ад казі залежыць, пагадзіся, гэта магчыма. І вось тады да праблемы з 115-ым, якая здасца ўжо дзіцячай шаласцю, у дзвярах тваёй кватэры могуць з’явіцца грамадзяне ў масках з усім намі вядомай структуры і таварышы з упраўлення і мэ. З усімі вынікаючымі тут наступствамі і вось тады, ты праклянеш усё на свеце, павер, і ўжо не да гульні будзе. А ДЭПАЦЬ, безумоўна, лепш з крыпты, калі незнаёмая казя, адназначна.

Піастра ж дакладна дропаў, упэўнены больш чым, фільтруе па меры магчымасці для дэпазітаў, а вывады яны ўвогуле наўпрост выводзяць выключна з чыстых P2P пераводаў, як я бачу ў сябе ў банкінгу, не ведаю праўда, каму як, большасць апошнім часам з плацежных шлюзаў, хутчэй пракладок, тыпу крамаў або плацежных сэрвісаў наўпрост выводзяць на рахунак або карту і MCC-код гэта пацвярджае. Пры такім скажонным зарабку, які ў іх ёсць, пры такой камісіі, яны 100% думаюць галавой і не адной, у якую ядуць)) а менавіта думаюць мазгамі, каб не прапусьціць такі акіян грошай і не накакаць сабе, ім няма сэнсу губляць такі вар’яцкі бізнэс!

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 339
Публікацыі
11 936
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
30.11.2015
Mrakobes777, 7 September 2024
Зноў тянет піастра, і, здаецца, судзячы па тг чату, у многіх… На озон 10к ужо 10+ гадзін вісіць вывад

Пачалі плаціць, за апошнія 1,5 гадзіны ўпалі 7 вывадаў. Спадзяюся, што наладзіцца надоўга!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
gans2115, 8 September 2024
Пачалі плаціць, за апошнія 1,5 гадзіны 7 выводаў упала. Спадзяюся налажыцца надоўга!

Улічвай тое,што Сам Озон твае грошы круціць да дурноты ў сваіх мэтах!!Яны не дарма прыцягваюць сродкі ў насельніцтва пад 20% у першыя тры месяцы а потым па 18% у год.Ці не прыходзіла такая цудоўная думка табе выпадкова?!Рабі высновы, куды ты выходзіш і будзе табе шчасце🥳🤣🤑.А паставіў бы на вывад на тое ж адкрыццё або ВТБ або Альфу , напэўна атрымаў бы за паўгадзіны гадзіну.Я ж вам усім раней расказваў,што чакаў больш за 12 Тых гадзін на Озон 95 тыс,пасля чаго вывад завернулі мне і я зрабіў высновы і больш так турую не маюся.Озон цудоўная кантора,але не для імгненых вывадаў на іх бабла з крыпта абменнікаў,букмекераў і казі.А для пакупак усякай усячыны,тут яны маладцы прама,думаю хутка ўсе крамы і гандлёвыя цэнтры загрузяцца пад натискам з работы ну і Вайлдберрыз а,адпаведна,прабачце што не па тэме прывёў прыклады,але гэта так,да слова.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 620
Публікацыі
4 729
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 8 September 2024
Улічвай тое,што Сам Ozon твае грошы круціць да бясконцасці ў сваіх мэтах!!Яны не проста так прыцягваюць сродкі ў людзей пад 20% у першыя тры месяцы а потым па 18% у год.Не прыходзіла гэтая цудоўная думка табе выпадкова?!Робі высновы, куды ты выводзіш і будзе табе шчасце🥳🤣🤑.А паставіў бы на [...]

Да не асабліва залежыць гэта, калі капрызіць піастра то яму ўсё роўна там озон не озон) я сбер і альфу чакаў гэтыя дні па 18+ гадзін. Ладна нічога страшнага, галоўнае каб недзелямі не чакаць вывад … Піастры даўно трэба было фічу прыдумаць тыпа вип вывад за 10 хвілін але 5% камісіі замест 3.5, я б дакладна часта такое юзаў)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 339
Публікацыі
11 936
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
30.11.2015
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 8 September 2024
Улічвай тое, што сам Озон твае грошы круціць да зьдурэньня ў сваіх мэтах!! Яны не дарма прыцягваюць сродкі ў насельніцтва пад 20% у першыя тры месяцы, а потым па 18% у год. Не прыходзіла Сяе Цудоўная думка табе выпадкова?! Рабі высновы, куды ты выходзіш – і будзе табе шчасьце🥳🤣🤑. А паставіў [...]

У мяне няма озона, я на сьбяр заўсёды вывожу

іншы раз Альфу

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
oopsant, 8 September 2024
Да не асабліва гэта залежыць, калі капрызіць Піастра – яму ўсё роўна: озон ці не озон) я Сбер і Альфу чакаў гэтыя дні па 18+ гадзін. Ладна, нічога страшнага, галоўнае каб не тыднямі чакаць вывад… Піастра даўно мусіла прыдумаць фічу тыпу віп‑вывад за 10 хвілінаў але з 5% камісіі замест 3.5, я б [...]

Думаю, не толькі ты😎💯😏

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020

Усё чотка, хлопцы! Учора, як заўсёды ў нядзелю, бескарысна ставіць – усё раундаў адменяць)) ужо праверана. А сёння 100 тыс паставіў на вывад на карту, вуа-ля 45 хвілін і грошы на карце. Таму не істерым і спакойна карыстаемся, тут усё працуе чотка.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
253
Публікацыі
429
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
04.08.2016

А якое тут «чыста»? Мала таго, што выводзяць суткамі, так бывалі выпадкі, калі плацяжы знікалі пры пераводзе на карту па іх рэквізітах, і нічога не дакажаш – мы не бачым вашага пераводу, і ніякіх доказаў у выглядзе пацверджання з банка не прымаюць. Кароче, мутная кантора.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 284
Публікацыі
31 925
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
Evgenere, 10 September 2024
Ды якое тут «чотка»? Мала таго, што суткамі выводзяць, дык былі выпадкі, калі плацяжы знікалі пры пераводзе на карту па іх рэквізітах, і нічога не дакажаш – мы не бачым вашага перакладу, і ніякіх доказаў у выглядзе пацверджання з банка не прымаюць. Карацей, мутная кантора.

Згодны, што Piastrix – “мутнаватая” плацежка, але аказваецца не для ўсіх). Вось для Паўла яна працуе амаль як гадзіннік, судзячы па яго “свежаму” скрыну 😎

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 339
Публікацыі
11 936
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
30.11.2015

Яна можа і мутнаватага выгляду, але Павел робіць выснову на падставе таго, што кампанія грошы выводзіць? Так! Кідала? Не! Так, цяпер часта затрымкі, непрыемна, але напэўна часова!

Я згаджаюся з Павлом насамрэч! Калі будуць нейкія праблемы, так, па гэтым можна сказаць, што мутная, але па факце цяпер яна ўсё выводзіць, а гэта галоўнае!

Спадзяюся, не будуць кінáць людзей.

Так, затрымкі непрыемныя, нядаўна казікі ўсе высасалі з карт, я болей наяўку люблю, але на картах таксама нешта трымаю. І вось, усё выкачалі, потым на апошніх я адбіў і паставіў на вывад – затрымка! Тэрмінова спатрэбіліся грошы (бытавая суета), ну каб перадаць чалавеку, а іх няма! Толькі нал і усё! Вось такія моманты непрыемныя, канешне, але гэта не кірунак, яны ж усё роўна вывелі. А да нядаўняга часу яны заўсёды рэальна, як гадзіннік, выводзілі. Працэнт вялікі, ну мне здаецца, гуляючы ў казіно, для гульца гэтыя 3,5%+50 руб ролі асаблівай не гуляюць.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
Якое такое «чотка»? Мала таго, што суткамі выводзяць, дык былі выпадкі, калі плацяжы знікалі пры перакладзе на карту па іх рэквізітах, і нічога не дакажаш, мы не бачым вашага пераводу, і ніякіх доказаў у выглядзе пацверджання з банка не прымаюць. Карацей, мутная контора.

У цябе ёсць відэадаказі,ці скрыншоты гэтых слоў?!Прадстаў у дадзенай тэме гэтыя прэцэдэнты,пра якія ты вядзеш гаворку,будзем разбірацца!Упэўнены,яны дадуць адказы на канкрэтныя пытанні і прэтэнзіі ,я не абараняю дадзеную кантору,мне гэта не трэба,але я за Справядлівасць!Я не маю ніводнага выпадку іх кідання па адносінах да гульца Рунета на дадзены момант!!!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
253
Публікацыі
429
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
04.08.2016
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 10 September 2024
У цябе ёсць відэа-даказы ці скрыншоты гэтых слоў?! Прадстаў у гэтай тэме гэтыя прэцэдэнты, пра якія ты кажаш, будзем разбірацца! Упэўнены, яны дадуць адказы на канкрэтныя пытанні і прэтэнзіі, я не абараняю гэтую контору, мне не трэба, але я за Справядлівасць! Я не маю ніводнага выпадку іх кідн [...]

Ты ўжо разбіраўся раней, калі я пакідаў на форуме тэму “почему не стоит пользоваться пиастрикс”. Не бачу вынікаў. Нічога я пакідаць не буду, бо гэта справы даўно мінулых дзён. І, натуральна, усё ўжо даўно выдалена.. Тое, што ты там чаго не маеш, выключна твае праблемы. Ніякага дачынення да гэтай конторы ты не маеш. Па факце быў пераклад, грошы так і не прыйшлі.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
12
Рэпутацыя
892
Публікацыі
3 494
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
17.04.2019

У піастрикс як быццам па хвалях выплаты. Раз у месяц, абавязкова нейкія затрымкі. Нядаўна чакала выплату роўна 23 гадзіны. І не адмянялі, і не выводзілі.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
Ты ўжо разбіраўся раней, калі я пакідаў на форуме тэму “пачаму не варта карыстацца Піастрыкс”. Не бачу выніку. Нічога я пакідаць не буду, бо справы даўно мінулых дзён. І, натуральна, усё ўжо даўно выдалена .. То, што ты чаго там не маеш, выключна твае праблемы. Ніякага дачынення да гэтай канто [...]

Evgenere, прывітанне. Так апублікуй усе пруфы ў гэтай тэме, каб усе гэта бачылі і перш за ўсё ў Піастрыксе, бо яны чытаюць гэтую тэму, я іх паставіў у курс, што гэта тэма па іх адкрыта ў нас на форуме і рэгулярна адсылаў і адсылаю скрыншоты гэтай тэмы, таму 100% яны ведаюць і наведваюць гэтую тэму!!! Не будзь галаслоўным і калі мела месца быць праблема і памылкі з тваёй боку не было, няхай разбіраюцца з тваім пытаннем.

Што датычыць таго, што ты пісаў раней, пару гадоў таму, ці варта карыстацца Піастрыксам, так прайшло колькі гадоў, растварыўся я, ківі і вэбмані сталі жорстка блакаваць банкаўскія карткі, бо ўвялі і ўжаснілі 155-ы ФЗ і сам Піастрыкс падняў на высокі ўзровень сваю працу, таксама не засталося альтэрнатывы яму па ўнясенні дэпазітаў і вывадзе ў казі і букмекеркі ў рунэт-зоне гульнявой, таму твае заяўленні мне па гэтым адрасе не ўшпадуюць. І так, калі ты памятаеш, я тады яшчэ казаў табе, каб ты апублікаваў вычарпальныя пруфы па тваёй сітуацыі!!!! Але ты гэтага не зрабіў і ўсё зліў чамусьці.

У дадзены момант я толькі канстатую факт іх акуратнай працы ў гэтай тэме, але як ты чытаў мае пасты вышэй, я заўсёды раблю акцэнт на тым, што яны працягваюць працаваць без якой бы там ні было ліцэнзіі, адрасу, сцяга, тэлефона і рэквізітаў! І гэты факт мае месца быць і гэта так, і я заўсёды роблю на гэтым акцэнт да гэтага часу. Проста сама іх работа дакладная і цяпер не выклікае прэтэнзій.

Але высветлілася, на падставе таго, што ты напісаў цяпер, што ёсць прэтэнзія да іх ад цябе, дык у чым праблема?! Паўтаруся. Прадстаў спасылачныя доказы ў гэтай тэме, якая па іх і створана, свае доказныя матэрыялы – і гэта будзе, скажам так, першая “скарга” ад гульца рунэту да іх або прэтэнзія, разумей як хочаш, і няхай у Піастрыксе правядуць разбор сітуацыі, не мае значэння колькі прайшло часу, думаю, уся стата ўсіх аперацый павінна была захоўвацца. Ці меў месца быць збой, глюк або памылка з іх боку ці памылка на тваёй баку пры здзяйсненні перакладу – тым больш, як ты пішаш, усё можна разабраць і вызначыць цалкам. Чамусці я ўпэўнены, што яны разбяруцца і пытанне вырашаць. Ім няма сэнсу з-за капеек у маштабах іх працы псаваць рэпутацыю цяпер.

Для гэтага гэтая тэма і створана – і ў ёй трэба не маўчаць, а пісаць!!!!!!!!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 284
Публікацыі
31 925
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
gans2115, 10 September 2024
Яна можа і мутнавата з выгляду, але Павел робіць выснову на падставе таго, што кампанія грошы выводзіць? Так! Кідала? Не! Так, зараз часта затрымкі, непрыемна, але напэўна часова! Я сапраўды згодзен з Павлам на самой справе! Калі будуць якія-небудзь праблемы, так, па гэтым можна сказаць, шт [...]

Яна падыходзіць для гульні ў казіно і для вываду, так. Але, на жаль, для маёй юрысдыкцыі яна не працуе(як сказаў супорт, унесці да іх можна, а вывесці – увы), таму гэта маё суб’ектыўнае меркаванне. А тое, што іншым атрымліваецца і ўнесьці дэпазіт, і вывесці, рады за іх. Удачы нам усім!

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
thee4, 10 September 2024
Яна падыходзіць для гульні ў казіно і для выводу, так. Але на жаль для маёй юрысдыкцыі яна не працуе(як сказаў саппорт завесці да іх можна, а вывесці ўвы), так што гэта мая суб’ектыўная думка. А тое, што іншым атрымліваецца і дэпнуць і вывесці, рад за іх. Удачы нам усім!

Чакаць засталося недзе мала,скора ў цябе зьменіцца юрысдыкцыя на правільную,на нашу і ты будзеш Поўнапраўным,Почэсным ВІП кліентам  Пиастрикса😂😎💯

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 339
Публікацыі
11 936
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
30.11.2015
thee4, 10 September 2024
Яна падыходзіць для гульні ў казіно і для вываду, так. Але, на жаль, для маёй юрысдыкцыі яна не працуе (як сказаў супорт – завесці да іх можна, а вывесці, увы, нельга), так што гэта маё суб’ектыўнае меркаванне. А тое, што іншым удаецца і дэпанаваць, і вывесці – рады за іх. Поспехаў нам усім!

Узаемна! 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
342
Публікацыі
2 271
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
29.11.2015

даўно не заходзіў на піястру. вывад недаступны. патрэбны вериф. толькі нядаўна праходзіў вериф

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
Roull, 11 September 2024
даўно не заходзіў на піастру. вывад не даступны. вэрыф патрэбны. толькі нядаўна праходзіў вэрыф

Відавочна таму, што ты перастаў быць зіг-загам і пачаў называць сябе роулл)))🥳😁💯

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
93
Публікацыі
175
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
05.03.2024

Учора вывелі прыкладна за гадзіну

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
194
Публікацыі
905
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
03.05.2017

У мяне апошнія выплаты былі прыкладна па аднолькавай схеме:

першы раз адмяняюць праз 2-3 гадзіны

другі раз адмяняюць плюс-мінус праз такі ж прамежак часу

і трэцяя спроба заканчваецца паспяхова ў межах 15 хвілін – 4 гадзіны

але ўчора схема зламалася, паставіў на вывад – адмянілі толькі праз 26 гадзін

зрабіў другую спробу – ужо 8 гадзін вывад вісіць у чаканні…

бесіць, канечне, усё гэта, але што зробіш…

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
253
Публікацыі
429
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
04.08.2016

Ну што рабіць… Не карыстацца гэтай шляпай… Альтэрнатыў – мноства.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
194
Публікацыі
905
Падпісчыкі