Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,232 Адказу
|
89,266 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У Піастры СБП ад 5к паставілі папаўненне. Ну гэта ні ў якія вароты, спадары.
А бяспечная здзелка зусім мёртвая. Ім хто-небудзь карыстаўся?
Рашыў знайсці аб’яву папоўніць на касар. Па ўсіх плацежкам усяго адна аб’ява. І тое мёртвая – прадавец не прымае заяўку.
Як менавіта папаўняць гэтую піастру цяпер – чорт ведае.
@xvg11 У ўсіх казіно таксама павялічваюць папаўненне праз СБП да шалёных сум, драперы цяпер не хочуць губляць карты за 1000р. Менш транзакцый – даўжэй жыццё, вось новы лозунг плацёжных шлюзоў. І справа зусім не ў піастрыксе.
Учора вывёў 2к з піастры , вывялі за 1.5 гадзіны на карту
А вось папаўненне ніяк не хоча працаваць
Ведае хто, калі баланс мінусовы, ці на кашальку будзе адлюстроўвацца – і сума?
А то пару дзён таму хацеў папоўніць па СБП 5000, у заяўцы сістэма прапанавала аплаціць не 5, а 1000 (хоць мінімалка 5) я не стаў аплачваць, але адмяніць забыў, пасля гэтага зрабіў іншую заяўку і папоўніў.
Праз сутак выявіў, што кімсьці як бы залічылі мне 1000 рублёў па першай заяўцы, хоць я не пераклаў гэтую 1000 і чэк не кідаў, як яны залічылі – хз, але грошы вярнулі плацельшчыку.
Баланс паказваецца 0.25 то бок з мяне асабістых грошай не спісалі, але ўсё роўна нейкім чынам дзіўна
@nicolas0821
Некалькі разоў сістэма прапаноўвала замест 5к іншыя сумы, аплочваў і ўсё прыходзіла.
Патым пасля аплаты будзе апавяшчэнне, што вам было прапанавана меншая сума і ўсё паспяхова папоўнена.
а што с писатриксом стало, я чэта даўно не карыстаўся ? Бачу шмат скаргаў на яго
Паставіла на вывад з Піастрыкс на карту Юмані, а перавялі на іншую, якая ў арышце. Капец! Было ў кагосьці так жа? Напісала ўсю сітуацыю ў падтрымку Піастрыкс, не ведаю, што цяпер рабіць.
@lana888 нічога цяпер не зробіш ,грошы пайшлі і патрапяць да прыстаў,трохі доўг пагасіш)
@lana888 да піда@ы Piastrix, уогуле ў апошні час не кашалёк, а кавалак гоўна.
@lana888 Такога проста тэхнічна не можа быць. Пішыце дакладна, што запыталі вывад сродкаў па СБП і перавялі ў іншы банк на ваш нумар тэлефона.
@goldking Так, па СБП, але сэнс не мяняе. Калі ім пераклаў не на той банк, то маўляў усё, самі вінаватыя. Я ім і напісала, што мной быў указаны Юмані і павінны строга на гэты банк перакладаць. Што гэта памылка іх дропера. Напісала, каб вярталі! Усе чэкі, скрыны, доказ ы скінула ім. Пішуць, што вырашаюць. Чакаю цуду. А то як мы не так пераклалі, то ўсё, а яны накасячылі. Бэсіць гэты Піастрыкс ужо. Мала таго, што чакаеш па сутках пераклады, а яшчэ і не туды перакладаюць.
@nicolas0821 Потым зробяць спісанне, як Сістэмная аперацыя. У мяне так сама было, толькі на 5к.
Рэбята, алілуя! Мне вернуць на баланс кашалька пераклад, які па тэхнічных прычынах быў зроблены не ў той банк. Ну вось жа, значыць яшчэ не зусім усё дрэнна. Дарэчы, спрэчныя пытанні заўсёды вырашаліся. Я лічу, што падтрымка на вышыні, альбо мне так шанцуе.
@lana888
Я так скажу, хто чысты – таму ўсё вырашаюць. У мяне аднойчы папрасілі відэа перакладу, я прадставіў – праз гадзіну залічылі. Яны ж не ашуканцы
@nicolas0821 Ты маеш рацыю, колькі карыстаюся ні разу сур’ёзных праблем не было, падтрымка таксама адказвае аператыўна.
@nicolas0821 Залічылі ўсю суму назад на баланс кашалька праз дзве гадзіны. Рэспект падтрымцы вялізны.
У першай палове чэрвеня папаўляў кашалёк 8 разоў! 4 разы папаўненне Пиастрикс прайшло выдатна, 2 разы чакаў суткі, 2 разы чакаў больш за 2 сутак!
Паспрабаваў некалькі разоў вывесці на карты, з 5 спроб удалося 1 раз і то на 5000 рублёў! Псіхануў, вывёў на крыпту з Пиастрикса – камісія шалёная + розніца курсаў!
Перастаў карыстацца кашальком, сачу за тэмай, чакаю змен, але такі сэрвіс дакладна мяне не задавальняе!!!
Пиастрикс ужо баюся з ім працаваць. Шмат знаёмых атрымалі 115-ФЗ пры вывадзе на карту.
@tanar2001выводзь праз крыпту , а потым праз абменнік, з умовай, адразу ў падтрымцы кажы – адным плацяжом…
Піпець…
30 ліпеня закінуў пару касароў на піастрыкс, загрузіў чэк, у чэку быў статус аперацыі “у апрацоўцы”.
Хвілін праз некалькі грошы з’явіліся на рахунку Піастрыкс.
1 жніўня ў банкаўскім дадатку прыходзіць паведамленне аб вяртанні 2к.
Пайшоў глядзець у банк і на піастрыкс, дакладна… та аперацыя ўсё гэты час вісеў у апрацоўцы, а потым банк адхіліў.
Відавочна рэквізіты для папаўнення піастрыкс выдаў ужо скампраметаваныя.
У піастрыкс бачу, што вяртанне гэтай сумы было, ну і так як грошай на рахунку не было, то вісеў сістэмны аперацыя са спісаннем 0 рублёў.
Плюс з’явіўся надпіс, што транзакцыі часова абмежаваныя.
Ну я так і зразумеў, што як грошы закіну, спішуць гэтыя пару касароў і на гэтым усё.
Сёння прыйшлі грошы на піастрыкс, пару касароў спісалі, а абмежаванні чорта знялі.
У чаце сказалі пісаць на пошту, так і зрабіў.
Адказалі хутка:
Выяўлена, што па аперацыі d_00000000 быў прадастаўлены падробны чэк, што парушае правілы выкарыстання кашалька.
Падобныя дзеянні недапушчальныя і могуць прывесці да абмежавання доступу да сэрвісу.
Калі вы сцвярджаеце, што аплата па дадзенай аперацыі вамі была праведзена, калі ласка, прадастаўце наступныя дакументы:
1. Чэк па дадзенай транзакцыі (у фармаце PDF).
2. Банкаўскую выпіску па вашым рахунку (у фармаце PDF).
3. Відэа з асабістага кабінета банка, на якім відаць дадзеную транзакцыю (з указаннем даты, сумы і статусу).
Чакаем ваш адказ з запытанымі дакументамі.
Ні фіга сабе, падумалася мне… але адправіў усё, што прасілі.
І маўчаць ужо 3 гадзіны.
Я галоўнае не разумею, што ім сука трэба… грошы ж спісалі… у чым праблема…
Пішу ім, тыпу ўключыце галаву… на куя махлярам парзіцца дзвюма тысячамі рублёў, а потым кінуць на рахунак значна большую суму…
Маўчаць пакуль…
бесіць мля…
самі сука памыляюцца, а кліент церпіць… бачылі жа, што ў чэку аперацыя не завершана яшчэ…
Мда…
Як пруфы ім адправаў – тупа перасталі адказваць
Дастукаўся да іх у тэлеграме, кажуць, мы не дублюем гэтыя адказы
Які, бля, адказ – не разумею…
Апошняе, што я ад іх пачуў – гэта ў пасте вышэй.
І ведаеце, сука, нават звярнуцца няма куды, управы на іх няма зусім.
Застаецца спадзявацца, што ўсё ж адкажуць.
І галоўнае – на роўным месцы галаўняк, памылкі ж ПАВЫНАГО іхнія.
Залічылі бабкі з незавершанай аперацыяй, далі рэквізіты паленага дропа, а цярпаю я…
@ser7217 Ну так чакай! Ты размаўляеш з падтрымкай, а яны адпраўляюць дакументы ў спецыялізаваны аддзел, сёння панядзелак, з выхадных шмат такіх, як ты, таму як правераць адразу дадуць табе адказ.
@goldking так прадмета спрэчкі па сутнасці няма…
вяртанне аўтаматычна зрабілі, нерашаных фінансавых пытанняў не засталося…
што там вырашаць не разумею…
ну вось праглядзяць яны пруфы і?
проста нават па логіцы трэба быць дзіўным ашуканцам, каб падробліваць чэк на 2к, а потым уносіць у разы больш бабла)))
P.S. адпісаліся ўсё ж:
Паважаны карыстальнік, ваш запыт будзе разгледжаны ў парадку чаргі, просім улічыць, што гэтымі запытамі займаецца асобны аддзел,
Мы перададзелі ваш запыт на ручную праверку ў адпаведны аддзел. Апрацоўка такіх запытаў адбываецца ў рабочыя дні з 09:00 да 18:00. Просім вас чакаць, як толькі ваш запыт будзе апрацаваны, мы абавязкова вас паведамім. Прабачце за магчымыя нязручнасці.
Ну што рабіць, толькі чакаць і застаецца…
Друзі, можа знайдзецца добры чалавек)) 300р на на піастрикс пазычце, калі ласка. Бонус адмыць)) аддзячу альбо з вываду, альбо са ЗП. Вядома паболей.