Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,232 Адказу
|
89,264 Прагляду
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Пиастрикс зусім азвярэлі, ўжо проста так блакіруюць акаўнт з бабкамі, а на пошце адказваюць раз у 2 дні…
@virbul таксама ак заблакавалі на якіх падставах не кажуць
патрабуюць верифікаваць чужую картку ад мяне ! я проста паставіў на вывад 1к адразу бан прыляцеў мне
яны нават не адказваюць адзін неадэкватны адказ ад іх у дзень ! тупа мае грошы аджалі і ўсё
@virbul яны табе адказалі што здарылася ?
@sergej22 не, спыталі толькі праз 2 дні пасля майго звароту, маўляў ад каго я атрымаў пераклад. Адказаў ім, і зноў ужо суткі цішыня
@ser7217 дагэтуль нічога не вырашылі…
капіпастзяць апошні адказ і ўсё…
А што з піастрай ? Вывады па СБП зніклі на 1000, 2000, 3000, 5000.
ДЫ і вывад на т-банк доўгі зноў, першы вывад за 15 хвілін прыйшоў з камісіямі, другі, створаны пазней, ужо 12 гадзін не прыходзіць. поўная шляпа
@jokerspb Там відаць у іх сур’ёзныя праблемы цяпер з абузам, не спраўляюцца – усіх падрад блакіруюць, а потым разбіраюцца.
@goldking, былі нейкія навіны наконт гэтага?
Колькі смелых і адчайных людзей я гляджу, не баіцеся піастрыксам карыстацца дагэтуль?))) Увогуле дропаў няма, пераклады там ідуць наўпрост паміж людзьмі, вывод з піастрыкса ажыццяўляецца наўпрост чалавекам, які хоча задэпіць туды, ён дэпае і выводзіць грошы на крыпту, тэлефануе ў банк і кажа: мяне кіннуў махляр, гэта значыць ты каму ён пераўёў грошы, банк табе блакуе карту і тэлефануе ў паліцыю, потым табе тэлефануе следчы і г.д. садзяць, канечне, наўрад ці, але праблемы будуць з галавой – гэта дакладна))))
@manitu, звычайны P2P рынак)) Але па факце так, Пиастра губляе сваю жыццяздольнасць. Апошнім часам лепш карыстацца крыптай.
@brabrobrob
як раней абузілі, так і цяпер
Сёння выводзіў з пиастрикс два разы суму прыслалі хз будуць наступствы няма але прыемна 😁😁
што за підец – адбываецца са мной: ак заблакавалі (за пераклад сваіх грошай)
спісалі 5к маіх
і ўпраўы на гэтае кідалова няма
карацей калі адправіце грошы чалавеку, а яго нумар будзе ў нейкім там спісе – атрымаеце бан! і ўсе вашы грошы яны забяруць, заебісьсь
@sergej22 а навошта адпраўляць грошы на адрас лявага чалавека ?)))
@virbul таксама заблакіравалі акк. Напісала ім на пошту ўчора раніцай і цішыня. Заблакіравалі пасля папаўнення, якое не залічылася. Чэк, выпіску і відэа з банка папярэдне запыталі.
@jokerspb Піастра заўсёды была сметніцай, але цяпер канчаткова скочыліся. Трэба перастаць ёю карыстацца, яны там зусім берагі блытаюць ужо
@brabrobrob ну за вывад з крыпты банк таксама на ўра карты блакуе.
Так, у апошні час, як пачаўся жорсткі аб’юз піаса, амаль перастаў ім карыстацца, але не-не, усё ж даводзіцца карыстацца. сумы не вялікія ў сярэднім па 5к за транзакцыю выкарыстоўваю, але карыстаюся там толькі праз бяспечную здзелку, трохі даражэй абмен атрымліваецца, але пакуль праблем не атрымаў. Слова “пакуль” напэўна галоўнае))) увогуле як-то так у мяне
@irinafa так і ёсць , але калі карыстаешся правераным мерчантом шанец усё ж ніжэй , але і гэта ненадоўга , думаю пара завязваць з гэмблам і на завод )))
@irinafa там хаця б грошы аддаюць табе
@manitu гэта знаёмы выводзіў на яго карту ! яны сказалі тыпа ён махляр і забралі мае грошы