Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,232 Адказу
|
89,268 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Сёння выводзіў без праблем, папаўненне працуе як звычайна, усё чыкі твікі.
І дадам, хто па акцыі выводзіць ад 5000 – таму на баланс рандомам прылятае ад 100р да 500, мне прыйшло 150.
А хто-небудзь карыстаўся папаўненнем Piastrix у ТГ?
@piastrixexchangebot
@piastrixexchange_bot(гэта, я так разумею, памочнік)🦮
Калі карысталіся, напішыце коратка, як прайшло?
@gans2115 усё вельмі дрэнна, нядапрацавана.
@migguer крута! 👍 А ў чым недапрацоўка? І які з гэтых двух недапрацаваны? Што не так?
@gans2115 дэпазіт, даюць рэквізіты, ты аплачваеш, а яны потым: ты не пераклаў 🫠, у выніку праз 7 гадзін мне на карту назад залічылі грошы, а не на піастрыкс, скажу так – бот пакуль што не вельмі, можа лепш зробяць, а цяпер пакуль не раю карыстацца ім, так, на вывад нармальна працуе, не спрачаюся.
Ніхто з форума выпадкова не выйграў 10к у летнім розыгрышы? Гэта ўвогуле рэальна. Хз, выплат 20-25 здзейсніў )) праз кнопку з пазнакай “Прыз” за гэты перыяд, нічога цудоўнага не адбылося (ува прынцыпе і зразумела хз трэба быць мега фартовым, каб выйграць, прызавых месц усяго 15. Маглі б і болей зрабіць, пашырыць прызавую зону, улічваючы, колькі народу карыстаюцца іх сэрвісам – 15 месцаў гэта дробязі..
@pokerface колькі я ні выводзіў, бывае ў дзень па 5 і больш раз, за ўвесь час ні разу нічога:)))
У гэтай помыйцы ўжо 2-е суткі грошы не могуць знайсці і залічыць, а вы нейкія прызы чакаеце)
Ужо грошы на пиастриксе не патрэбны, а яны ўсё шукаюць 😀
Учора хацеў вывесці на карту,а гэтыя ідыёты прыбралі вывад на карту Кз)прыйшлося дэпаць па 500 у чемпион і ў джой)хаця там падніму вывяду на крыпту)піастрыкс ужо дно.
@pokerface
Покер, ну ты ўяві колькі людзей там выводзяць, у цябе шанцы проста мізэрныя гэта факт.
Дарэчы, на Джое ў мяне пару месяцаў таму быў выйгрышны білет на 5000 у латарэі за дэпазіты.
Уявіце, колькі там людзей папаўнялі, а я быў у спісе пераможцаў
Увага ўсім
@PiastrixExchangeBot ботам не карыстайцеся, кінулі нібыта праз яго на 30к і падтрымка яго заблакавала, бот не адносіцца да Piastrix…
@misha55 У мяне тое ж самае. Толькі ў падтрымцы бот адно і тое ж адказвае. Чалавека зусім не падключаюць. Нічога не шукаюць. Можна развітацца з лавешкай.
@migguer А навошта пераходзіць па неафіцыйных спасылках? У самім Piastrix ёсць афіцыйная спасылка на бота, і ёю і трэба карыстацца.
Сёння ўсё ўрэшце залічылі на баланс кашалька. Рэквізіты цяжка злавіць, але можна. У мяне з 15-га разу атрымалася😊
Усё, піастра канчаткова скурвілася, трэба з’язджаць адтуль 100%
@migguer Як абыдна, а, будзьце асцярожныя, мужыкі і дамы, з вашымі грашыма і сумніўнымі ботамі, шукайце лепшыя варыянты, а піастра ўжо адной нагой у сметніцы
@chopragg так, доўга яна яшчэ пражыве, тым больш яна польская – у Польшчы нават абменнікі для яе ёсць
@chopragg а куды ўцякаць-то? усюды ўсё перакрываюць
@irinafa крыпта, fkwallet piastrix гэтыя доўга пражывуць усё залежыць ад крыпты🥱
@irinafa адразу на крыпту лепш за ўсё ліць
Сегодня от Piastrixexchange_bot пришло сообщение:)))))) обмен меня интересует? Видалі что я запрашивал позавчера инфу и вот, сегодня сами предложили !!:))))
Вот и подумайте- мошенники или нет!
Сегодня я для себя наверняка понял!
@gans2115 Не зразумеў! Гэта што атрымліваецца сам Піастрыкс пачаў у тг людзей кідаць? Можаш падрабязней напісаць што здарылася.
@goldking
глядзі, я пару дзён таму знайшоў, тут дзесьці хто-то напісаў ,што ёсць абменнік у ТГ, ну і напісаў: @piastrixexchangebot і @piastrixexchange_bot. Адзін ён напісаў, другі я ўжо знайшоў у ТГ. Ну і вось я запытаў у адным абмене 2000 руб, мне напісалі тыпу ад 4000 руб. Я запытаў у другім. Там мне далі рэквізіты карты, тыпу кідай:)) Я не стаў. Напісаў тут, спытаў, думаю можа хто адкажа тут, каму я давяраю, даўно ведаю! А сёння той, хто сказаў пра 4000 руб (у яго значок Піастрыкса калі што, у другога нейкі сіні) піша, тыпу трэба вам абмяняць што:))))???
Вось зараз пакуль пісаў, узгадаў яшчэ, яны ўчора мне напісалі тыпу можна мяняць ад 1000:)))) , а па-пачатку казалі ад 4000 руб!