Пераезды вас і вамі
Свет покера
|
23 July 2016
ад
AydarKaribullin
|
601 Адказ
|
58,128 Праглядаў
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
якая ж мерзасць!! фу-фу-фу
Галоўнае цярпець)) і быць гатовым да ўсяго, інакш лепш не сядаць катаць))
Зацікавіла такая рэч адносна Покер матч – бонус на першы дэпазіт 300%. Толькі ўбачыў рэкламу ды яшчэ і на сайтах, дзе вечная рэклама вулканаў, адразу асацыяцыя рума ўзнікла з разводам і падумаў, што з ботамі гуляць будзеш і хоць 10 000% бонус зрабі – усё роўна нічога не выйграеш. Якія меркаванні пра гэты рум, я памыляюся?
Думаць трэба больш?! Я б паскорыўся спрачацца, верыць у даезд больш трэба – гэта так. Омаха гульня для фішаў і п’яных фішаў… Асабіста ў мяне так – садзішся за стол, выйграеш нешта, потым цябе на даездах калпашаць і ты бяснёны: ці сам як псіх пачынаеш гуляць, ці шле́sь гэтую Омаху нах!
Я на Покер Матч каталі без ніякіх бонусаў і г.д. Таму што табе яго прыйдзецца адыгрываць рэйкам. Гэта натуральна ў выпадку станоўчай паласы актыўна катаючы на лімітах крыху вышэй чым мікраліміты, то за дзён 20 адыграеш той працэнт, які патрэбны і толькі тады ты зможаш без праблем вивесці. А так табе не дазволяць вивесці бабкі калі што. Так што гэта ўсё замануха. І ўсадзіш ты больш на рэйку чым яны табе дадуць тыя 300%
Сёння з фрыдокам 😁 😀 😁
Заоленілі на прэфлопе….
і ён цябе яшчэ не забаніў за тое што ты яго так жорстка пераехаў?)) прычым з флопа
Не. Док не такі. Ён, канешне, злосны часам. Але справядлівы! 😁 😀 😁
Перастаў гуляць у покер)) сплю спакойна+5кг вагі..
Дарэчы вельмі часта заўважаў, што многія слабыя гульцы пішуць у чат, калі іх перабіваюць, заўважу слабыя, яны могуць столькі напісаць пра вас, колькі вы нават самі і не ведалі))).
Але дзяды, гэта ж покер, а ў покеры любая кішэнная карта – ужо твая рука. Тым больш у сучасны час значна меншы працэнт глядзіць на покер з матэматычнага боку. Як часта мы бачым, што вялікі блайнд у 85% выпадкаў абараняюць са смеццевымі рукамі. На сталi можна ўбачыць, калі з АА лимпяць з UTG, у ПОТ заходзяць 6-7 рук і АА прайграе, а потым чалавек піша: ну як так мяне перабілі. )))
Увогуле я і сам часам скарджуся на пераезды, але ў тых выпадках, калі лимпяць, напрыклад, з 24 адной масті, ты робіш рейз у 5 ББ і апанент колліруе і выйграе, вось у дадзеным выпадку я, канешне, скарджуся, бо часта ў такіх людзей няма мазгоў, гэта называецца лудаманскі покер.
Але хачу запэўніць у тым, што пакуль кожны з нас не зразумеў, што любая рука – гэта ўжо рука, не будзе росту ў покернай кар’еры. Патрэбна проста навучыцца пераграваць смеццевыя рукі і да пераездаў ставіцца як да ЧАСТКІ ГУЛЬНІ ў ПОКЕР)
Тваё ніхуя менш чым маё ніхуя
блін, ты навошта так газаваў)))
ну, проста. Захацелася нешта. Не ведаю чаму
можна назваць гэта чуйкай 🙂
І тут ён сфолдаў
😖 я гэта называю блевантынкай)) ну трымайся, самі праз такое прайшлі
Нічога тут такога няма, звычайная гульня на Покерстарс. Кікер цягне))) У мяне шмат разоў было, калі ідзеш Олл-ін на парах ніжэй за валета і па бордзе перамагае А кікерам.
та я згодзен што звычайная)) таксама калі на тэрне і рыверы закрываецца стрыт)) увогуле покер гэта звычайная гульня)) і пафіг што многім яна ўжо мазг зламала)) але нас моцных нічым не зламеш калі гэта любімая гульня)) покер як дзяўчына ў добрым выказванні, толькі на украинском языке в оригинале – “баби зло, -а без баб – зле” )
Ну калі ёсць поўная сумяшчальнасць з дзяўчатамі, тады атрымліваецца, што ад нас у прынцыпе нічога не залежыць. Усё канкрэтна ад такой “дзяўчыны” залежыць!
менавіта)) гэта як “сука не захоча – кобель не скочыць”. З покерам тое ж)) будзе ў цябе бэд-біт на бэд-біце, лепш не звязвацца ў гэты дзень з каткай))
Сёння Ленін рабіў турык на 5+1 паінт. Тыпа паставіўся за выйгрыш.
Вынік на скрыншоце 😁
Быў упэўнены, што ў дока малодшы фул….
Сёння на нашай фрыхе. Віншуйце мяне я бабл-бой )))
Алл-ін быў зроблены на прэфлопе
Паздравлямба 😆
Трэнер б…. ад душы б….. віншую б…..!!!
Sorry за б…… Адчуванні розныя, у сувязі з гэтым, перапоўняюць б…… 😁😁😁