Пераезды вас і вамі
Свет покера
|
23 July 2016
ад
AydarKaribullin
|
601 Адказ
|
58,129 Праглядаў
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
сардэчна запрашаем у наш клуб. 😁
шайтан вярні грошы.
вам не смешна. рывер проста забівае
ГАРЫ Ў АДУ Б……Й рум
Гэта фіяска братан ! 😁
Сённяшняя фрышка на 5к. Заоленіў я алень на тэрне . Трэба было на флопе…
35K народу, жадаючых разарваць жалкія $5K, улічваючы суадносіны гульцы – грошы. Там дзе не алень …..
Лягчэй 4 кроплі ў ІР злавіць 😁
Ну на той момант было ўжо 15к народу 😁
Ты ж вось зацягнуў фрышку на 2к. Так што не пісці 😁
Ну гэта дзве вялікія розніцы. І што ён, параўнаў))
Спадзяюся, прапорцыю сам пасчытаеш. $2K – 3222 гульцоў # $5K – 34612 гульцоў
Простае і незамудранае пытанне: “Дзе больш шанцаў і смачней (шчыльней) itm?” 😏
Там, дзе ідзе масть….
Ну 5к хоць сума якая-небудзь. Калі пашанцуе, то можна хоць нешта ўхапіць. Вось бачыў на вашых стразах за 10 баксаў бойні на кучу народу – вось гэта ўжо за межамі цалкам)
Ну то напэўна школата баўіцца. Я таксама баўляўся. Калісьці. Але ВЕЛЬМІ даўно. ВЕЛЬМІ.
Не верь сваім вачам)) Дзесятка ні пры чым. Што да бойні – ты правы. Залезці па галавам адмарожаных на вяршыню цяжка.
Адкрытая покерная ліга. Прызы чыста сімвалічныя. Сэнс у іншым. Па выніках месяца трапіць у топ. Для кожнага ўзроўню лігі свае нюансы. У зачет ідзе 20 (быццам) найліпшых вынікаў, паказаных за месяц. Тым, хто ўляцеў у топчык, асабліва на яго вяршыню, дападаюць нармальныя грошы. Хоць каму як. Для некаторых і $500 не грошы, каб за іх 30 дзён упіраць. На PokerStarter падрабязней можна пачытаць, што да чаго.
…..
Суменька, каролі апынуліся “галымі” )
Та які ж гэта плятство ? Гэта норма для покерстарз. Але выкідваць каралёў канешне, як мінімум глупа.
А ніхто і не спрачаецца. Я яшчэ вельмі здзіўлены, што паклалі ўсяго толькі туза і не пачалі глумачыцца. А не сет дзевятак, напрыклад, ці стрыт туза-пяцёркі. Варыянтаў мноства 🤣
ведаеш, што такое плятство на ПС? у кэш гуляў, скрын не рабіў, на руках АК, выдае АКК, 2 ўзялі 12 і 17 бачэй, я таксама зараджаю 10, і ўслед 22, выйграла рука з карэ двоек, мляяяяяяяяя
…..
…..
…..
……
як даехала
член каманды пс пайшоў спаць)))))))))))))))
….