Пераезды вас і вамі
Свет покера
|
23 July 2016
ад
AydarKaribullin
|
601 Адказ
|
58,128 Праглядаў
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
…..
цікава а што ў нотса на мяне напісана прызнавайся 😁
” Добры, адгуклівы, неабыякавы, цудоўны сям’янин і г.д.”
нечакана але прыемна 😁
…..
ну гэта не пераезд,на прэфлопе ж ён быў старэйшы
…..
не ведаю як табе гэта назваць, але я ніколі не лічу што мяне пераехалі, калі я першапачаткова граў са слабейшай рукой
Мне ў прынцыпе ўсё роўна, як гэта называецца. Я ў покер дрэнна гуляю і таму нічога не разумею, хоць гуляць люблю
…..
Жорсткі ты))![]()
ты таксама небяспечная жанчына, у мінулым фрыкі табе пашанцавала. у гэтай быў нейкі не той азарт з-за цябе
У прынцыпе не жорсткі. Да і ўлічваць трэба, матэрыялы, вывучаныя ў “Школе гуманізму”, з галавы як-нібы самі па сабе вылятаюць.
😆
То выпадковасць)) А так так, небяспечная))
Вось як навучуся, так потым паглядзім )) 😎Буду таксама забываць, што я Лэдзі))
як тут дзетка не тыльтаваць
пля ну што гэта за муйня такая,хоть і фриха,я оллін,он яшчэ і ререйз даў
гэта тое пачуццё калі хочацца разбіць экран і скончыць з покерам назаўсёды. Маючы па тэрне аўты на флэш, ГСЧ дакучвае яму ягоныя 6% – не, ну я не магу
капец, нават у мяне за столькі гадоў вопыту ў покеры не было такога. А мне яшчэ ў жывую гульцы расказвалі, што я крываручны, маўляў падстаўнае раздаю (калі працаваў у гэтай сферы) Няхай зайдуць на Покер матч і пачуюць усю “салодкасць” гэтай гульні))
Нууу, пра 6% ты відавочна перабольшаў. Каля 20%, а то і больш у рукі з 3 2, дакладна было пасля тэрна.
так гэта ж не за маю раздачу, а за ак супраць aj, а ў маёй так, амаль 23% было, тут проста не разумею, чаму ён рабіў рэрэйз да флопа з смеццем, калі пасля яго яшчэ 5 чалавек
так я ж пра АК супраць AJ
чаму ж 23 працэнты калі 18 працэнтаў у яго было па тэрне на перамогу. Але ўсё роўна блін, упала самая магутная карта для яго (я проста 2-кі і 3-кі не лічыў)
Затупіў, не зразумеў адразу, пра якую раздачу ты напісаў.
бывае)) я проста спачатку гэтую тэму яшчэ раз разглядаў) да і скрын прыкладаўся))
Самыя цікавыя пераезды, я думаю, – гэта ў Омахе)) шкада, што ў нас малавата народа ў яе катаюць)) там трэба думаць больш))
Та ну яе на фіг 😁 😀 😁
Та што ты яе так абражаеш))) гэта ж омашка карміліца)) не трэба яе абражаць))