Новыя блакіроўкі РУ банкаў, справаздачы і факты
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
4 June 2025
ад
dvk12
|
485 Адказаў
|
8,559 Праглядаў
|
11 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@informator86 ну нават калі ты самазаняты і пацвердзіў усе аперацыі – не факт што здымуць. Асабіста мне не знялі ТБанк, і карта зарплатная. Вывады з піастры ім вельмі не падабаюцца, хрэн ведае ад каго паступленні. Выдаліў піастру зусім.
@pokerface Ад тинькова ў мяне негатыў застаўся, пратрымаўся каля 1.5 года, але больш мяне раззлавала тое, што пры блокіроўцы не вярнулі грошы за падпіску, якая была аформлена на год, плюс калі трэба было даваць рэквізіты для пераводу, якаясьці дзікая душная праверка: паглядзіце ў камеру, ну тыпу напэўна думалі, што ў мяне рахунак на дропа аформлены, уключыце камеру, паглядзіце туды-сюды, што не дэепфэйк уключаны, карацей знялі за апавяшчэнні 100 рублёў і за абслугоўванне 100 рублёў, я кажу хлопцы але, вы мне рахунак закрылі, а яны такія, а вось так гэта працуе і ўжо пасля зняццяў грошы пачалі перакладаць на рэкі, якія я даў. Ну і звоняць потым яшчэ карткі крэдытныя прапануюць, я апошні раз ужо не стрымаўся пачаў мецьматам крычаць, кажу, не тэлефануйце мне, не хачу я вашым гнільём карыстацца.
@dvk12 ну гэта піпец канешне “зашквар” з іх боку ўзяць, спісаць аплату за паслугі пры закрыцці рахунку, якімі па факце не будзеш карыстацца.
сапраўднасці дзеля, а не ў абарону тиньке пару разоў па запыце кампенсавалі сродкі за ненамерныя спісы, камісіі.
мне пару месяцаў назад вось такое папярэджанне прыйшло, у выпадку невыпаўнення падключаць абмежаванні, але пасля гэтага ўсё роўна ўношу, вывожу з бк, казіно сродкі і тфу, тфу пакуль што ўсё ок., хз надоўга ці.
“Магчыма, вы адпраўлялі грошы на замежныя рахункі онлайн‑казіно і букмекерскіх кампаній – або атрымлівалі ад іх грошы на рахунак. У будучыні мы будзем абмяжоўваць такія аперацыі па правілах Банка Расіі.
Рэкамендуем ужо цяпер адмовіцца ад такіх пераважэнняў. А таксама не папаўняць свой рахунак у Т‑Банку са рахункаў букмекераў і казіно.
Калі гэтага не зрабіць, адключым магчымасць адпраўляць грошы за мяжу праз Т‑Банк.”
@pokerface нядаўна мне не дало перавесці ў Таджыкістан(крыпту хацеў купіць), узім у Абхазію адпраўлялася нармальна
@pokerface Я гэта назваў “першымі званочкамі”. Але мне прыслалі, што трэба перастаць рабіць гэтыя пераводы, я ім растлумачыў што мяняю крыпту.
@pokerface У мяне таксама былі пазітыўныя моманты, напрыклад калі деливири абдр*стаўся і не змог мне даставіць ежу, там кожныя некалькі хвілін мяняўся час дастаўкі дадаючы па 15-20 хвілін, а ў мяне справы з’явіліся, я адменіў заказ, мне деливири піша, мы не зможам вярнуць. Напісаў у тиньке, яны мне ўсе дакументы прыслалі што трэба запоўніць і вярнулі суму без праблем.
@barakuda2020
@sergej22
Брацік дак і ў мяне амаль так жа…
@tanya05
А што гэта значыць, можна падрабязней калі ласка
@ykpon4er гэта ўнікальны лічбавы код, які захоўваецца ў спецыяльных лічбавых кашальках на пляцоўцы Цэнтральнага банка. Вы зможаце выкарыстоўваць лічбавыя рублі для аплаты тавараў і паслуг, але адсканаваўшы QR-код на касе або прыкладаючы тэлефон да тэрмінала. Ад наяўных хочуць адысці, каб усё кантраляваць
@ykpon4er Кожны лічбавы рубель мае ўнікальны код, што дазваляе адсочваць яго рух.
@tanya05 пра крыпту гэта будзе, але, відаць, не хутка
https://finance.mail.ru/2025-06-06/finrazvedka-podderzhala-vvedenie-limitov-na-vhodyaschie-perevody-dlya-rossiyan-66464528/
яшчэ нешта прыдумалі ЦБ
@endo0 тут таксама як пашанцуе. Як накідаюць табе 5-цю і больш перакладамі і прывітык)
@slon975 пздц, ты, добры))
Ды ўж, банкі “лютаюць”… Застаецца не дыхаць, кінуць піць і баб не “гладзіць”, а плаціць за пах ежы, як Насрэддін).
PS. Спадзяюся к таму часу нал яшчэ будзе хадзіць)
@babay29 у мяне таксама быў рахунак у юмані, але Тинькофф не вывёў, сказалі павінна пачынацца з пэўных лікаў
Учора чалавек спрабаваў мне перавесці суму, з ВТБ і Сбера па СБП, але па нейкай прычыне атрымалася, што мой нумар з’яўляўся махлярскім у ВТБ і Сберы і папрасілі паўтарыць аперацыю праз 24 гадзіны, з Тинькова і іншых банкаў аперацыі праходзяць стабільна. Зноў жа звязваю гэта з крыптай, які б супер-пупер шчыры трэйдар вам не сустрэўся, нават няхай 101% рэйтынгу, усё праверыць немагчыма. Спадзяюся, што праз 24 гадзіны тэма ўладзіцца, хоць па нумары карты чалавек перакінуў без праблем, праўда камісію давялося заплаціць.
Пакуль-пакуль озон, ужо даўно павінны былі, у мяне там такія рэчы адбываліся, што я так і не зразумеў, чаму цягнулі з блокам. Але я і рады – цяпер разную хамскую рэч заказваць не буду, а то ўжо надакучылі са сваімі БУ рэчамі, хоць замаўляеш новае.
Нас давяць лудзікі з усіх бакоў… 😕
@dvk12
што па выніку, усё нарм?
@slon975 Не, мне не могуць пералічыць са СБЕРА і ВТБ, відаць з 16-га числа ўвялі нейкую методыку – у каго ў іх рахунак трапляе ў спіс, з яго нельга пералічваць, хоць у мяне не было ВТБ, але, мабыць, падзяліліся спісам, таму я і ў хлопцаў, у каго 115 на збере, таксама не змог пералічыць. З Альфы, Райфу, Тыньку, Ру стандарт – карацей любы іншы банк пералічваецца; калі хто можа праверыць, правярайце. Я яшчэ раз кажу: толькі СБЕР і ВТБ і пры ўмове, што ў вас 115, няхай хто-небудзь паспрабуе з гэтых банкаў вам пералічыць на любы, які ў вас ёсць, напрыклад ОЗОН – думаю, не дасць. І так, самі вы ў сваю чаргу на СБЕР і ВТБ не можаце пералічыць, будзе напісана СБП не даступна.
карыстайцеся крыптаю і пра праблемы не даведаецеся
@grin1986
З крыптай то зразумела. А як іх потым у наяўныя ператварыць, калі сумы нязначныя па 30-100к. Праз лівых фізічных тыпаў за₽&, а на карту выведзеш фз злавіш
Лепш карыстацца піастроямі ці крыптай
чым далей тым цікавей
Ну і абасраны ваш Юмані кашалёк канечне, чыста пару дзён якіясьці капейкі павозіў, прыняў-адправіў, абмежаванне на СБП 3500 у іх у суткі. А вось сёння прылятае. Прычым смешна, атрымaў сродкі, за якія падатак аплочаны+аплата сэрвісаў па працы, гэта ПРОСТА ДНО.