Новыя блакіроўкі РУ банкаў, справаздачы і факты
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
4 June 2025
ад
dvk12
|
485 Адказаў
|
8,560 Праглядаў
|
11 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@dvk12 Магчыма кашалёк новы проста ў цябе і таму западозрылі, у мяне Юмани ўжо 5 гадоў жыве, усё добра
@ozecajep У мяне Юмані быў яшчэ з часоў Яндэкс. Дзеньгі, я туды з fastpay казіно атрымаў выплаты.
Яндэкс банк зляцеў за 1 пераклад
У мяне ўжо 3 банка адляцела за капейкі
@dikii1 прывітанне, а якія банкі адляцелі ? І якія сумы выводзіў, што адляцелі?
З любога банка, які знаходзіцца ў рэестры, можа прыйсці блакіроўка за пераклад хаця б 1к ці лям – не важна, калі фізічная асоба
@67rus
А адкуль выводзіў?
Ды ж, прачытаў тэму і ашаломіўся. Сапраўды хутка на кароткім повадку будзем хадзіць.
Мне пакуль блокі не прыйшлі, карыстаюся толькі Альфа-банкам для дэпазітаў і вывадаў, але вывадаў ужо даўно не было. Казіно проста жрэ, напэўна гэта звязана з тым, Казліно спрабуюць урваць больш грошай і яны цудоўна разумеюць, што хутка лявачка зачыніцца.
@koctan у мяне з озонам пакуль няма праблем, крыпту праз яго гоню+ казы, але ў мяне не пластык
@koctan
Як яно можа зачыніцца? гэта не зачыніш
@nicolas0821 крыміналку прыдумаць, тады значна скараціцца колькасць гульцоў і саміх казіно)
Вось як, у маёй практыцы такое ўпершыню менавіта з псеўдакашалькамі, мне нават КІВІ ніколі не блакавалі, 20к у месяц гэта праблема, гаспадзе.
Яндэкс адляцеў. Озон адляцеў, але ўдалося пераканаць разблакаваць, хоць і прасілі ну вельмі многа. Падтрымка Озона як доўга цягучыся кал.
Выкажу сваю думку па шэрагу банкаў:
1. Карыстаўся Яндэкс грошы (потым ужо юмані). Карыстаўся больш за 5 гадоў. Абароты да 600к у месяц. Ніякіх праблем. Адляцеў пасля продажу Сберу (стаў юмоней) пры абароце болей чым 900к у месяц.
Я актыўна карыстаўся кашальком. 3% за любую аперацыю за гады карыстання прывялі да абагачэння Яндэкса мной на больш чым 500.000 рублёў камісій.
2. Тинькофф – абароты больш за 1 лям у мес (макс 1.9) на працягу 6 месяцаў запар. Да гэтага год абароты ад 300 да 600 на штомесячнай аснове. Банк проста паспаў. Адзінае – прыйшло ў чат папярэджанне, калі перавёў 3к у Таджыкістан пры депе і гэта была фатальная памылка. Блакавання пры гэтым не далі, проста паднапёкся.
3. Ozon без пластыка. Карыстаюся каля 6 месяцаў. Абароты ад 200 да 600к. Без праблем. Але была не максімальная ідэнтыфікацыя, г.зн. без адкрыцця паўнавартаснага рахунку. Цяпер спатрэбілася павялічыць ліміты да ляма, зрабіў Макс ідэнтыфікацыю праз ПВЗ, адпаведна адкрыты рахунак. Што будзе далей пакуль хз.
4. Быў ківі – адляцеў ооооочэнь хутка за капейныя абароты менш за 100к.
Што магу сказаць, дык тое, што чым больш вы ствараеце актыўнасці па картцы (пакупкі рэчаў, ежы, цыгарэт, аплата тэлефона і іншае), тым менш верагоднасць блоку. Банкі не любяць “кліентаў” на картках якіх толькі пераводы (уводныя і вывадныя).
Чым больш сэрвісаў банка вы карыстаецеся (кэшбэк, падпіскі, “горад” у Тиньке) і чым больш карысці прыносіце банку (камісіі і гэтак далей), тым менш шанцаў на блок.
Па свайму досведзе ўзаемадзеяння з банкам упэўнены, што на “выгадных ім кліентаў” яны могуць зачыніць вочы і не кіравацца законам. А вось невыгадных якраз і “зліваюць”, атрымліваючы “палку”, як раней атрымлівалі менты, і фармуюць статыстыку для ЦБ па барацьбе з негоднікамі.
@max777a777 Глупства, гэта было актуальна раней, толькі што я не чуў і ад людзей, хто ў тэме, і ад работнікаў, маўляў, купляйце прыкладна на 20% ад расходаў карткай і да вас пытанняў не будзе. Усё гэта – лухта, пытанні будуць і многа, проста да цябе яшчэ чарга не дайшла, ты яшчэ не так моцна мозоліш вочы. Тут хутчэй стукаюць палачкай зверху і кажуць банце і ўсё роўна, і вось вам, калі ласка.
@max777a777 мне як толькі гэтая сістэма блакіроўкі карт з’явілася, прыйшла думка, што банкі будуць выбарачна блакіраваць сваіх кліентаў для справаздачнасці перад ЦБ. І гэта надоўга, нажаль.
@dvk12 кожны мае права на сваю думку. А што да чаргі – час пакажа. Я “без чаргі”, расталяючы ўсіх, не лезу 🙂
Хто ведае, колькі па часе ЁБАНЫ ў рот вяртае грошы, у іх у пункце развітальнага ліста паказана да 60 дзён? гэта рэальна ці ўжо заўтра перавядуць?
@max777a777
Проста цікава, як увогуле Ківі мог адляцець?
Я ім раней вельмі шмат карыстаўся, што толькі з ім не рабіў і ніколі ніякіх пытанняў не задавалі.
@misha55 Я на ківі, свой першы вялікі выйгрыш з казіно-х выводзіў, 580к, на ківас, мільярд плацяжоў па 15к, нават слова ніхто не сказаў, цудоўныя часы.
Была блокировка Яндекса но это несколько месяцев назад, возвращали очень долго месяца два наверное ждал перевода на другой счёт. И вот недавно альфа банк блокнули за подозрительные операции, менял п2п крипту всегда без проблем и вот все таки в итоге отлетел. Написал пояснительную и пока тишина.
@dvk12
Вось таму і цікава стала, усе яго юзалі ў хвост і ў гриву.
Прычым плацяжы па казіках можна было назваць “белымі”, улічваючы кантынгент, які любіць лазіць па лясах з ліхтарыкам 😀
@lopata999
што ў тлумачальную напісаў?
@dvk12 та ж самая гісторыя. Адно ў адно!
@max777a777 Падпішася пад кожным словам, асабліва пра яндэкс. З-за адной аперацыі на 6к нібыта вываду прыйшлі адразу пытанні, адкуль сродкі. Адзінае толькі той момант, які ўжо падкрэслілі, што шанец блока ніжэй, калі карыстаешся актыўна… Не) Праціўна) Проста ўвогуле няма. Да абсалютна любой аперацыі або жменькі іх могуць прычапіцца так, што ўжо не адвянуць і на актыўнасць ім напляваць. Гэта настолькі індывідуальна, што піздец. Вось ты робіш дэпазіты і да іх прычапляюцца, а вось ты на рынку аплачваеш нейкі тавар і табе прылятае фз (рэальны выпадак). Сам гэты фз жахліва недапрацаваны, судзячы па тым у каго і як ён спрацоўвае. Таму шляхі банкаў нязведаныя, відаць.