Новыя блакіроўкі РУ банкаў, справаздачы і факты
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
4 June 2025
ад
dvk12
|
485 Адказаў
|
8,558 Праглядаў
|
11 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
І што па факце? Х.й выведзеш? Што з крыпты бан, што на карту бан. бан.бан.бан. Што рабіць!?!?
@abzi
Кінуць гуляць у казіно, забыць пра крыпту, устроіцца на завод і завесці зарплатную карту з заводу. На яе дакладна бана не дасць))
Ну а так, хз хз, зьехаць нафіг з гэтай краіны, далей будзе толькі горш, яны яшчэ прыдумаюць нямала спосабаў, як строга касаваць з простых людзей, каб усё было пад кантролем і абкладавалася падаткам) Скора пёрнеш пад коўдру, а тут хуяк – паведамленне, вы забрудзілі атмасферу, аплаціце падатак.))
І не забываем, што ўся гэтая дзіч ёбаная зроблена супраць простага люду. Варацілы мільярдэры і іншая шкура ніколі не трапяць пад ніякі 115 фз, яны па зусім іншых схемах свае мільёны мыюць, ніхто іх не перасьледуе, усе пракормлены і ўсім заебца.
@ginger777
Ну я і не маю на ўвазе канкрэтна озон, можаш озон юзаць, але калі словіш 161, у цябе ёсць адкрытыя рахункі ў іншых банках, то ўсё – скажы гудбай сваім рахункам, пакуль што сістэма сырая, але многім ужо прылятала блок па ўсіх рахунках і ідзі ў цэнтрабанк дакажы, што не ебаш верблюда
Гэта ўжо зусім не годзіцца, у мяне нават юшку хлапнулі…
@nazim666
Ну я казаў і што?У цябе пранесла адкрыць рахункі,а камусьці не пранясе,хтосьці застанецца без усіх карт і ўсіх рахункаў,потым ідзі даказвай Цэнтрабанку што ты крыпту купіў у недабрасумленнага кантрагента..
@ykpon4er
Ды ж, ну цяпер усе могуць зачыняць, Озон, Юмані, Яндэкс
Яндэкс ужо даўно хлапнуў, але юшка – вось чаго чаго , а ад іх не чакаў…
@ykpon4er які прыкладна абарот быў на Юмани ў месяц?
@ykpon4er навіна не вельмі добрая
@ykpon4er у мяне толькі юмані і засталася яшчэ гадзіна, сам дэплю з яго
@ykpon4er а яшчэ хочуць усіх на лічбавы рубель перавесці 🤦🏻♀️
@abzi Стары правераны гадамі спосаб, праз абменнікі і лепш чаргаваць іх. Пара абменнікаў нармальных і правераных і ўсё добра)))Комса, толькі кусаецца)
@dvk12
цёжа заблакавалі райф, прычым дыстанцыйна рахунак не магу зачыніць…
@dvk12 Пачуў звон, ды не ведаеш, дзе ён, я напісаў да таго, што самазанятаму зняць блакіроўку па ФЗ 115 – пару гадзін часу.
@informator86 злавіў блок карты па 115 з-за 43 вывадаў з піастрыкса па 1к, сёння паеду, даведаюся што і як з самазанятымі
@bigbossjony1
Таму трэба карыстацца Біржай і шукаць чалавека, які зробіць 1 пераводам. Піастрыкс у апошнія месяцы пачаў выводзіць дробнымі сумамі
@nicolas0821 я шчыра, нават не ведаю, што за біржа такая. Старой закалкі. Трэба будзе разабрацца з гэтым
@bigbossjony1 Удачы
Знаёмы ездзіў, яму разблакавалі. Хаця ў яго нават пашпарта няма (загублены). Кажа, па Госуслугах у працягу пары гадзін прынялі станоўчае рашэнне
Раней усё прасцей было, выводзіў буйныя сумы і ўсё ок. Трэба альбо пераходзіць на крыпту, альбо паспрабаваць замаўляць выплату наяўнымі)
З лютага заблакавалі 7 банкаў. Озон, юмани, Яндекс, МТС банк, квикплей, райфазен, ренесанс
Відавочна, я ўнесеная ў чорны спіс, карты праслужылі максімум месяц.
Вывады і дэпазіты былі невялікія, каля 50 тысяч у месяц.
Таму гэта толькі пытанне часу, думаю, дабяруцца да ўсіх.
ЗП атрымліваю на сбер, гэты банк у казіно не свечу.
З Озона былі праблемы з вывадам грошай. Прасілі праз натарыуса завяраць дакументы і ім адпраўляць. Але, праз пару месяцаў, я напісала скаргу ў ЦБРФ і водгук на банки.ру.
І нейкім цудам, праз два дні са мной звязаліся з Озона і перавялі грошы ў іншы банк, без якіх-небудзь натарыусаў. Займаў усяго 4 гадзіны.
Озон банк я б увогуле не выкарыстоўваў для дэпоў і вывадаў у казіно, яны адразу блакуюць акк. Але ў мяне не прасілі нічога ад натарыуса, пералічылі ў моманце астатак на іншы рахунак
@informator86 Пакажы пруфы, хутчэй за ўсё абарот быў вельмі малы, стары кліент або ў цябе гэта першы раз, другі раз ужо цырымоніцца не будуць і гэта не пракаціць.
@anastasia66 Удакладні, калі ласка, што табе павесілі на акаўнт, таксама высока-рызыковыя аперацыі? Ці нешта іншае, што патрабаваўi? Дакументы ці закрыць рахунак?
@hgsdtv у гэтым плане жывучы Т-банк, былы Тинькофф, карыстаюся больш за два гады, пакуль палёт нармальны, але думаю, вы правы – пытанне толькі часу, калі яны дабяруцца.