Навагодні круты слота-квэст ад 4LUCK і Казіно Победа
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
17 December 2019
ад
VyacheslavLenin
|
675 Адказаў
|
22,680 Праглядаў
|
13 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
так ён у гэтай справе не аматар, а самы што ні на ёсць прафесіянал, пашанцавала, што хоць у гонар НГ ён нас усіх пашкадаваў)) і толькі пад канец конкурсу пачынае выконваць)
х176
Да што вы да Славы прычапіліся то да выбару слотаў ? Да ЛЮБОГО з вас пастаў выбіраць слоты для турніраў, незадаволеных адзін чорт будзе навалом. А крытыкаваць то яно лёгка.
та мы рофлім жа, мы не прычапіліся) хоць у кожным рофле, ёсць доля рофла, іншыя слоты рэальна ніхто акрамя яго, напэўна, не гуляў ніколі 🙂
Дык гэта не мае ЗУСІМ ніякага значэння. Бо па сутнасці ўсе ў аднолькавых умовах.
І так. Усім удачы ў конкурсе і вялікіх іксаў.
што-то не магу ўставіць галасавое паведамленне, толькі для спампоўкі🥴
Поймаў х8990 но нікому не пакажу,нават леніну
і правільна, не трэба, вы казахі і так багатыя😎 дайце праваслаўным нішчабродам салатыку паесці на НГ)
Алів’е?
Пацаны, злавіў фіяска стагоддзя, каротка выпадае бонуска ў гэтым агняным драконе, умнажэнне даходзіць да х26, Х26 КАРЛ , уперадзе яшчэ 15 спінаў, ну думаю зараз х10к ізі зловлю, і ўсе 15 спінаў, усе, сцуко, усе пліяць, усе -ПУСТЫЯ😁
ёсць мужыкі) х2043 я не ведаю колькі я спінаў зрабіў у яго гэта проста нешта, я думаю больш за 10к дакладна
не я не дацярпеў, мяне ўжо ваніла ад бонусак Х 10 і ад гуку гэтага слота…😁
Віншую пераможцу адзінаццатага дадатковага задання!
Uinstonc
Дванаццатае дадатковае заданне: Лаві максімальны х у слоце ў бонуснай гульні Captain’s Bounty ад вытворцы Pocket Games
х188
х350
x420
Скажыце, паважаныя, а папярэдне ўжо падводзілі вынікі які максімальны і мінімальны множнік (яшчэ актуальна)… 😉
А то выклаўляць ніжэй ніжняга не хацелася б 😎
х3556 верхняя адзнака, х2020 ніжняя, здаецца так
х874 перабівайце мужыкі, я пайду пакуль паспрабую ў асноўны ўляцець усё ж такі)
Я ўсё ж такі зразумеў, што сёньня і заўтра да абеду і ўсё… Ужо будзе падведзены вынік НГ турніру па слотах!
І той, хто заробіць у слоце Captain’s Bounty “тлусты” выйгрыш на 3600, той і атрымае мега круты пауэр-банк… А максімальны выйгрыш тут х30ооо😉
нічога не зразумеў вось у гэтай фразе) але так, я таксама думаю, конкурс да заўтрашняга абеду
😁 ага, ты толькі паспрабуй схапіць гэтыя Х 30 000 або Х 3600, можна круціць да пасінення і ўбачыць толькі Х 10, як у ўчарашнім слоце..