Навагодні круты слота-квэст ад 4LUCK і Казіно Победа
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
17 December 2019
ад
VyacheslavLenin
|
675 Адказаў
|
22,681 Прагляд
|
13 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
994х мяне хапае з 7-га па 10-ае месца))
ага, я таксама ўжо столькі налавіў крутых бонусаў х700, 800, х1000, х1300 і т.д., але ўсё паасобку, я кажу слот ну ты што, не маглі б узяць і ўсё гэта ў адным бонусе выдаць 😁
Яшчэ адзін дзень) катаю слоты) і холлидай фрырол на Джокерстарс – засталося 400тэл, паспрабую занесці, хоць у покеры можа затащу)))
АГА, а ты добры, не тое каб фарту пажадаць… Так няма ж ты ўсё тое ж пра х10 пі… пішаш)
удачы, сябар! тащы, як ніколі не тащыў 😁
а ў мяне ўсё ў малако, не бачу я, відаць, МЕГА КРУТОГА ПАВЕРБАНКА як сваіх вушэй)
Думаў зараз прайсці ў іх верифікацыю, звярнуўся ў чат, сказалі, што вериф вельмі рэдка запытваюць. Хто што можа сказаць па гэтым поводу, праўда не?
Што да верыфікацыі, не ведаю, але на lcb іх месяца 2-3 таму ў чорны спіс кінулі, як скрыптавае
Узаемна🐽…
На жаль, у мяне, па ўсім відаць, падобная гісторыя і ўсё міма касы… Спадзяюся, што “мае інкассатары” праедуць ужо ў іншым месцы 😎
х6939
Праўда. Не чуў, каб у каго-небудзь былі праблемы з-за верыфікацыі. У мяне таксама ніколі нічога не патрабавалі. Ну калі пару-тры мільёны падцягнеш можа і папросяць )
Маладзец !!! Спадзяюся, відэа ёсць у цябе.
такі бред ) я першым злавіў х2к+, потым усе паўтары тыдні спрабаваў палепшыць вынік у тых слотах, якія скідвалі
і ў выніку нічога не злавіў, яшчэ і з last prize месцы выпалі) так што вам урок, не скідвайце першымі)))
а мы і не скідаем.. у прынцыпе кажучы, нам і скідаць-то няма чаго 😁
я граў у гэты слот днямі начамі, у выніку міма касы нават 300х не даваў(павезла віншую
вжух і скончыўся конкурс
Скончыліся адовы мукі😁
вось і ўсё, у мяне так і не атрымалася нічога злавіць, каб трапіць у шасцёрку, а так хацелася мега круты павербанк 😞
ну што ж, шчырыя віншаванні пераможцам! маладцы! 😜
я ў слоты ўжо дакладна месяц ні-ні, мяне ўжо мутіць ад іх.пасля квеста..😁
Усіх удзельнікаў віншую з заканчэннем гэтай бясумнай луда вакханаліі, заруба была жорстчайшая і да апошняга моманту ў кожнага з удзельнікаў падгараў пердак))) каму не пашанцавала, не расстройвацца, бо кожны норм лудзік зловіць свой докуліярд і будзе ў доxyяриxyе. Яшчэ раз усім арганізатарам ад душы за конкурс і з надыходзячым Новым Годам!!! Ура таварышы)))))
Дзякуй ФОРУМУ і Перамозе за квест і прызы, поспехаў вам у НОВЫМ 2020 годзе….😉
Усім дзякуй за ўдзел. Победе дзякуй за выдзеленыя сродкі.
Я так разумею, вынікі цяпер правяраюцца.
Там бачыў скрын на х7к. Слава Богу, не я злавіў. А свой лак падрыхтаваў да іншых рэчаў.
так Леніну кідаў, кіну і сюды
везунчыкі, 5 дзён яго круціў дзень і ноч і з сотні бонусак самую вялікую ўбачыў Х 154 😁
Дзякуй форуму і Казіно Перамога за конкурс!