Навагодні круты слота-квэст ад 4LUCK і Казіно Победа
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
17 December 2019
ад
VyacheslavLenin
|
675 Адказаў
|
22,679 Праглядаў
|
13 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
ну я ж напісаў потым, што ў любым выпадку, х2020 зараз арыентыр на трапленне ў прызы, усё што меншае, ужо міма
Мяне цікавіць, што на 7000+ выпала?
Макс, іншыя там мёртвей мёртвага..😁 гэта адзіны слот ад Red Tiger, які я ведаю, можа сыпаць, але відаць не лёс..😁
я што-то не зразумеў, гэта таксама лічыцца бонуснай гульнёй?
Так гэта і ёсць бонус на 10 спінаў!
калі б пацаны ў гэтых двух слотах не злавілі свае іксі, я б туды нават і не лез, для мяне чырвоны тыгр што шэры слон, ні таго ні другога ў вочы не бачыў)
так што пацаны шчыты ніхто не круціць што ці? спалохаліся х2к перабіваць? 🙂
яго трэба круціць Х 2000 гэта нічога для шчытоў, Х 5000 і больш можа даць лёгка..😁
ну так пятніца распусніца,не да слотаў!
я кручу, ужо да ласт стэйджа раз 10 даходзіў, ніяк не магу перабіць(
Х 2012
Х 4644 😎
я засмучаны не выйграў у покеры хоць думаў возьму прызавую, але хлопцу ўдарыла на рывэры qq, шкада) ну нічога – прарвёмся, сяджу кручу слоты але, на жаль, пакуль пуста, калі што можна пашкадаваць і кінуць пару тысяч рублёў на ківі 77784787483))) ну ёсць жа добрыя людзі🤣
Там жа вышэй х2170 ужо даўно ёсць
да я первый скрин выложил множнік не так посчытаў, вместо 0.25 посчытаў па 0.20 и выложил, потом пересчитал вижу что напутал..
вооо, вось гэта я разумею, моцны, моцны)
Віншую пераможцу дзесятага этапу слота-квеста! vasabi!
Адзіннаццатае дадатковае заданне: Лаві максімальны ікс у слоце ў бонуснай гульні Legend of Ra ад вытворцы EvoPlay
х427.5 Відэа з бонуса ёсць на маім кампе сюды яно не ўлезае піша памер файла занадта вялікі!
лепшы бонус за 2 гадзіны 😁😁
Х 100.5 хто пераб’е…😁
зноў успомніў лендынг пра свае наркаманскія слоты ад евоплэй
наколькі я паспеў зразумець, ленинг увогуле аматар наркаманскіх слотаў, не толькі ад евоплэй 😁
Як табе не сорамна?))Ужо выйграў 3раза дакладна,дай іншым выйграць)а я не магу злавіць нічога вось гэта ўдача)))
Там у слоце незразумела як лічыць, мне, напрыклад, кнігі ўпалі і лінія сыграла потым спіны і ўжо пасля бонуса агульны вынік паказвае