Навагодні круты слота-квэст ад 4LUCK і Казіно Победа
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
17 December 2019
ад
VyacheslavLenin
|
675 Адказаў
|
22,678 Праглядаў
|
13 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
у святлячках ад пнг
хлопцы, у прызы асноўнага квеста, каб трапіць, ужо не менш за Х 1500 трэба…😁
У мяне для цябе дрэнная навіна(у мяне ёсць больш 510Х але гэта ўжо не лічыцца надо больше 1000Х остальные уже не в счет
Хто выйграў у сённяшнім квесте? Пераможца яшчэ не вызначыўся?
сёння прыз возьмеш, слот з аўтаспінамі выкідвае, хто па 100 акон круціць – зьскочылі, а я ўсё спрабую прабіць асноўны квест, але чую марна…😁
не, яшчэ не вызначыўся, пакуль у мяне самы вялікі ікс, можаш яшчэ паспець перабіць) мне надакучыла яго круціць ужо, такі тупы слот, кожныя 20 спінаў пытаецца, ці не хачу я перайсці на рэальныя бабкі, адсюль, ясна ж аўтагульня злятае, па лініях вечна сыпле, а ў бонусе ні вільдаў, ні мегавайзаў зусім нічога, кароч, плюнуў на яго)
Пасля 13-00 даведаемся
Не братан я ўжо зае.бся круціць гэтыя слоты аж мяне ўжо ванітуе))) кручу цэлымі днямі а сэнсу няма(больш 500Х не дае
я гадзіну круціў, ні адной бонускі, ну яго нах)
😵 вось туфта, а не слот….4 рэтрыгера і гэта ўсё, што даў
Віншую пераможцу дзявятага этапу дадатковага конкурсу!
@uinstonc
Тады залі на Ютуб або яшчэ куды )
Дзесятае дадатковае заданне: Схапі максімальны ікс у слоце ў бонуснай гульні 300 Shields от производителя NGN
Скрін не груззіцца. Трохі пазней скіну. Кароче ў асноўным х7к словіў. Сам не чакаў у лепрэконе ў гэтым. Славе ўжо скінуў усё. Сяджу, думаю, куды ба́бкі буду траціць))))) пашанцавала так пашанцавала
та ты пачакай яшчэ – рана радавацца)) прафесіяналы ў апошні дзень акцыі займутся слотамі 🤣
Напэўна на падарочкі) Мне х7400 дало, але я не заскрыніў і відэа не запісалася)
x2170
вось гэта я разумею, стары добры слот, які рэальна можа, толькі пачаў круціць, злавіў х1400, думаю, зараз у конкурс ускочу, а тут ужо х2к выклалі 😁 не тое што папярэдняя хрэнь, на паперы там нешта дае, а ў выніку х450 ледзь адлавіў)
Х2390 і мільён пустых спінаў)
хлопцы, хто ў курсе, які цяпер мінімальны множнік трэба злавіць, каб прэтэндаваць на апошняе месца?
прыблізна 1000Х
калі фея не пажартавала пра х7к, то ўжо х2000+ першыя тры месцы – фея, валерик і маг_алекс, далей кероб, максмокс і тайло
хоць не, у любым разе х2к+, бо ў феі там яшчэ быў занос х2к+
у якім слоце злавіў?
ну напісаў “у гэтым лепреконе” я так разумею, што ў тым жа, што і Валерык, лепрекон мегавайс нешта там
так круці іншы😎
так пранкаваў ён вас, пацаны, скрын не грузіцца, ага, на х2027 загрузіўся, а на 7к няма, ну-ну🙂