Навагодні круты слота-квэст ад 4LUCK і Казіно Победа
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
17 December 2019
ад
VyacheslavLenin
|
675 Адказаў
|
22,677 Праглядаў
|
13 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
яшчэ не вечар)))
для разагрэву)
х247,6
тут не абавязкова па ходу ў ак увайсці, што ці?
у перамозе
да
па-мойму гэта не правільна
тваё меркаванне абавязкова будзе ўлічана
чаму, наадварот у родным акаўнце людзі могуць доўга шпіліць і ў іх слоты могуць быць са ўсімі адчыненымі бонусамі (напрыклад у мікрагэймінгу) і ў іх ужо перавага – гэта ужо +, а неўвойдзешшы ў акаўнт такога перавагі ў цябе ўжо не будзе…😁
я паінт, ведаеш, так упарывацца праз акон там да….
я сяджу праз свой ак у победе
я з табой не згодзен, чз 1 ак гэта адно, а не чз 10 або 30, гэта таксама не правільна
Што гэта за бред наркамана? Нічога не зразумеў.
чытай ніжэй
так у дэма-режыме ты і на сваім акке можаш круціць у 5 вокнах)))
і гэта нармальна?
я зразумеў
нават калі б кручэнне ў некалькіх вокнах было забаронена, то як ты гэта адсочыш?
сядзіць чалавек з супер добрым кампам і круціць 15 вокнаў, дзесьці выпадзе топ ікс, ён усё закрывае, і скрыніць так, быццам круціў у адным акне
я заўсёды сядзеў на сваім ак,і спрабаваў словіць і ча разумею,што гэта не рэальна
усім удачы
я кручу ў адным акне і ўжо ўзяў тры дзённыя конкусы, так што як завяшчаў нам ВЕЛІКІ ЛЕНІН КРУЦІЦЬ батенька і яшчэ раз КРУЦІЦЬ, І БУДЗЕ ШЧАСЦЕ..
Пы сы Да, і хто круціць 15 вокнаў і 10 кампоў 1000 выйграе а свет напаліць рублёў на 300..так што палка з двух канцоў…😁
Ну 10 кампоў то на што? У мяне на адным пастаянна запушчана 5 браўзэраў і па 5-6 вокнаў у кожным адкрыта. Можа таксама паўдзельнічаць.
х316 Відэа ёсць, толькі памер файла вялікі, сюды не ўмяшчаецца)
вово, васабі круціць у адным акне, 3 штодзёнкі ўзяў ужо, я кручу 6-8 вокнаў, ніводнай штодзёнкі, і ніводнага х1000+ у агульным конкурсе( вось і думайце..
У мяне ёсць х330 відэа. На сайт памер файла вялікі і не загружаецца!
x453
толькі што злавіў x1330, зрабіў скрыншот і пісаў, а потым зразумеў, што гэта ўжо нават на шостае месца не праходзіць 😁
у якім слоце?)